Rantalomat
LEGOLAND
Viron lomat
Kaupunkilomat
Risteilyt
Kaikki kohteet
  • Bijela - Montenegro

    Bijela

Matka Bijela - Montenergo

Matkusta kohteeseen Bijela - Montenegro

Bijela on lomakohteemme yhden maailman kauneimman merenlahden, Kotorinlahden, rannalla. Se on alkujaan pieni kalastajakylä, joka sijaitsee satumaisissa maisemissa meren ja vuoriston ympäröimänä. Bijela ympäristöineen on kasvillisuudeltaan vehreä ja runsas. Viehättävänä ja vieraanvaraisena säilynyt kylä huokuu rauhallista ja leppoisaa tunnelmaa. Kylän kapeilla pikkukujilla voit istahtaa tavernan pöytään, ja maistella perinteisiä paikallisia ruokia. Levollisen lomaviikon lisäksi täällä voit viettää aktiviisempaa lomaa aina koskenlaskusta vaellusretkiin ja pyöräilyyn. 

Kiertele Montenegroa

Montenegro on nouseva matkakohde, jossa voi kierrellä omin päin vuokra-autolla tai bussilla. Bijela sijaitsee noin 13 kilometrin päässä Herceg Novista ja 23 kilometriä Kroatian rajalta. Kotor noin 40 minuutin ajomatkan päässä on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, sillä Dubrovnikia muistuttava kaupunki kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon.

Montenegro on Matkavekan omatoimikohde, opaspalvelut puhelimitse. Huomaathan, että lento laskeutuu Kroatian puolelle Dubrovnikiin ja matkalla on rajan ylitys passintarkastuksineen. Kesäaikaan rajalla on syytä varautua ruuhkiin.

Hotellit Bijela

Varaa Matkavekan lomapaketti Montenegroon

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti