Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Matkat Herceg Novi, Montenegro | Matkavekka

    Herceg Novi

Matkat Herceg Novi - Montenegro

Herceg Novi, Montenegro | Matkavekka

Matkat kohteeseen Herceg Novi - Montenegro

Herceg Novi sijaitsee Montenegron lounaiskulmassa Adrianmeren turkoosilla rannalla, lähellä Kroatian rajaa. Se on suosittu kaupunkikohde. Herceg Novi koostuu vanhastakaupungista  ja uudemmasta osasta nimeltään Igalo. Vanhakaupunki on rakennettu aikanaan rinteelle kasvot merelle päin ja sitä kuulee usein kutsuttavan nimellä "Portaikkojen kaupunki" lukuisten rappusten vuoksi. Herceg Novissa on kaksi keskeistä aukiota - Belavista ja Nikole Durkovican aukio, joita molempia ympäröi joukko kapeita kujia. Kauniiden kirkkojen ja komeiden linnoitusten lisäksi kaupunki tarjoaa viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita. Vanha kaupunginmuuri on saanut taipua monien sotien ja luonnonilmiöiden edessä eikä siitä ole jäljellä enää paljoakaan. Rantakatua kulkiessa tulee vastaan uimaranta toisensa jälkeen, osa pieniä luonnonrantoja, osa laitettuja uimapaikkoja. Herceg Novi yhdistää upealla tavalla hyvän rantaloman jännittävään historiaan, joka tekee lomakohteesta varsin ainutlaatuisen.

Tunnelmallinen Herceg Novi

Herceg Novin nimi tulee herttua (herceg) Stjepan Vuksicilta, joka rakennutti kaupungin muurit 1400-luvun puolivälissä. Kaupunkia on kutsuttu myös "auringon kaupungiksi", sillä täällä aurinkoisia päiviä on vuodessa paljon. Herceg Novin keskustan jännittävä arkkitehtuuri ja huolella koristellut rakennukset ovat peräisin 1480-luvulta. Runsas vehreys ja tunnelmalliset mukulakiviladut ovat kaupungille ominaisia. Ravintolavalikoima on rikas ja täällä syöt edullisesti. Yleisesti ottaen Montenegro on edullinen hintatasoltaan.

Elämyksiä Herceg Novissa

Herceg Novi on mainio aloituspiste, jos haluat tutustua kauniiseen Montenegroon. Erinomaisia käyntikohteita ovat vanha pääkaupunki Cetinje ja historiallinen kaupunki Kotor, joka sijaitsee yhdessä maailman kauneimmassa paikassa Kotorinlahdella. Vuokraa auto ja kiertele Montenegroa, koet enemmän!

Montenegro on Matkavekan omatoimikohde, opaspalvelut puhelimitse. Huomaathan, että lento laskeutuu Kroatian puolelle Dubrovnikiin ja matkalla on rajan ylitys passintarkastuksineen. Kesäaikaan rajalla on syytä varautua ruuhkiin.

Varaa Matkavekan lomapaketti Montenegroon

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti