Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Matkat Osloon | Lennot+hotelli Oslo | Matkavekka

    Oslo

Kaupunkilomalle Osloon

Lennot ja hotellit Oslon kaupunkilomalle | Matkavekka

Ainutlaatuinen Oslo

Norjan pääkaupunki Oslo on viihtyisä kaupunki, jossa nautit merellisistä maisemista, hyvästä kulttuuritarjonnasta ja laajoista ostosmahdollisuuksista.

Oslo on erinomainen kohde viikonloppulomalle. Suurin osa hotelleista sijaitsee nähtävyyksien lähellä ja lyhyiden välimatkojen ansiosta kaupunkiin on helppo tutustua jalan. Oslon henki on raikas ja maanläheinen.

Karl Johans gate -kadun varrella on paljon ostospaikkoja, ravintoloita ja kahviloita. Kaupat ovat pääosin merkkiliikkeitä ja ravintolahinnat korkeammat kuin muualla kaupungissa. Tämän kadun varrella sijaitsevat myös upeat Kuninkaanlinna puistoineen ja suurkäräjätalo sekä Kansallisteatteri ja Oslon Yliopisto.

Holmenkollenin kuuluisasta mäkihyppytornista kaupungin ja Oslovuonon näkee koko komeudessaan. Sinne pääsee helposti metrolla tai bussilla.

Historiasta kiinnostuneiden kannattaa suunnata keskustasta parin minuutin venematkan päähän Bygdøyn saarelle, jossa on esillä esimerkiksi hyvin säilyneitä viikinkilaivoja. Vesiteitse pääsee myös mielenkiintoiselle vuonoristeilylle.

Oslo tarjoaa laadukasta ruokatarjontaa, etenkin kalaherkkuja, ja paljon viihtyisiä ravintoloita. Hintataso on jonkin verran Suomea korkeampi.

Matkavekan Oslo

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

Tutustu ja varaa matkasi Osloon

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta Oslo

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti