Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Varaa matkasi Portugaliin Matkavekasta

    Portugali

Lomakohteemme Portugalissa

Algarve

PORTUGALI

Ihania hiekkarantoja ja viehättäviä lomakyliä.

Tutustu ja varaa >

Portugali pala palalta

PORTUGALI

Lissabon–Coimbra–Porto–Lissabon

Tutustu ja varaa >

Tietoa Portugalista

Varaa matka Portugaliin Matkavekasta

Portugali – Euroopan parhaat rannat

Portugali on Etelä-Euroopan portti Atlantille. Portugalilla on täydellinen sijainti rannikon ainutlaatuisessa luonnossa. Valkoiset hiekkarannat kutsuvat sinua rentoutumaan - Algarven hiekkarannat on valittu Euroopan parhaiksi. Täällä meren äärellä mielesi virkistyy ainutlaatuisen kauniita maisemia ihaillessasi.

Vastinetta rahoillesi

Portugali tarjoaa eniten vastinetta rahoillesi (lähde: Lonely Planet). Portugalissa pääset nauttimaan kulttuurista, herkullisesta ruoasta, hyvistä viineistä, rantaelämästä, golfkentistä ja paljon muusta – ja vieläpä edulliseen hintaan. Portugalissa kenenkään aika ei todella käy pitkäksi! Iltasella voit maistella lasillisen maailmankuulua portviiniä ja nauttia Afrikan rannikolta puhaltavista lämpimistä tuulenhenkäyksistä. Portugali hellii niin kehoasi kuin sieluasikin.

Kesä ja aurinko kuuluvat Portugaliin

Portugalin luonto vaihtelee komeista vuorista merimaisemiin, ilmasto pysyy kesäisen aurinkoisena vuoden ympäri. Auringonpalvojien kannalta maan sijainti on täydellinen. Portugalissa voit sekä ottaa rennosti että nauttia erilaisista seikkailuista ja aktiviteeteista. Portugalilaiset rakastavat lapsia, ja täällä voit viettää ihanan koko perheen loman.

Algarven rannikon hienot rannat

Matkavekka vie lomalle Algarven rannikolle, Euroopan parhaille rannoille. Täällä saadaan enemmän aurinkoisia päiviä kuin Kaliforniassa, joten täällä nautit todellakin paisteesta ja lämmöstä. Rannikon hotellit eivät kuitenkaan ole kaukana muista elämyksistä. Vuokraa auto tai lähde mukaan opastetulle retkellemme – markkinoille, läntiseen Algarveen tai Lissaboniin. Nähtävää on todella paljon. Lue lisää Algarven rannikon kohteistamme.

Azorit – unohtumattomia luontoelämyksiä

Azorit sijaitsevat noin 1 300 kilometrin päässä Portugalin mantereesta. Tämä saariryhmä on valittu Euroopan kauneimmaksi jo useita kertoja, ja se todellakin on vierailun arvoinen. Azorien suurimpia nähtävyyksiä on runsas kasvillisuus, kauniit laaksot, turkoosinsininen meri, karu rannikko, syvät tulivuoren kraatterit ja kuumat lähteet. Täällä pääset seikkailemaan ja patikoimaan aivan ainutlaatuisessa ympäristössä. Lue lisää Azoreista.

Portugalin kiertomatkalla koet enemmän

Jos haluat nähdä Portugalia enemmän, suosittelemme Portugalin parhaat palat -kiertomatkaaMatkamme alkaa Lissabonista ja vie monen viehättävän pikkukaupungin kautta pohjoisen keskukseen Portoon. Kiertomatkalla saat hyvän käsityksen maan historiasta, luonnon vaihtelevuudesta, ruoasta, viinistä ja kulttuurista.

Varaa matkasi Portugaliin

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekan valmismatka: rantalomat, kiertomatkat, LEGOLAND-matkapaketit

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Valmismatkan turva
  • Joustavat maksuehdot

 

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta