Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Algarve - Portugali | Matkavekka

    Algarve

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Algarve.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Algarven alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Matkat kohteeseen Algarve

Algarve, Portugali - Matkavekka

Matkat kohteeseen Algarven rannikko – Portugali

Algarve on aurinkoisempi paikka kuin Kalifornia - siellä nautitaan yli 3 000 aurinkotuntinnista vuodessa. Aika täydellinen lomakohde siis! Algarven rannikolla on yli sata erilaista rantaa ja hurmaavia poukamia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen. Täällä voit rentoutua mielesi mukaan tai lomailla aktiivisemmin. Muun muassa golfarit ja surffarit kokoontuvat tänne vuosi toisensa jälkeen.

Rantaelämää ja raikkaita tuulia

Algarven tunnusmerkkejä ovat kauniit, valkohiekkaiset rannat, jotka sijaitsevat upeiden kallionkielekkeiden välissä. Täältä löydät elämyksiä, joita on tarjolla vain hyvin harvassa paikassa. World Travel Awards on nimennyt rannat vuonna 2017 Euroopan kauneimmiksi rannoiksi — ja jos käyt Algarvessa, ymmärrät varmasti miksi. Löydät halutessasi oman pienen rannan tai poukaman, jossa voit nauttia auringosta kaikessa rauhassa.

Vastinetta rahoille ja makuelämyksiä Algarvessa

Algarven rannikko tarjoa vastinetta rahoillesi. Voit nauttia korkeatasoisesta lomasta, herkullisista ravintolaelämyksistä ja upeista rannoista, mutta hintataso on edullisempi kuin esimerkiksi Espanjan lomasaarilla. Paikallisten ravintoloiden ylpeydenaiheita ovat tietenkin meren antimet - merenkulkumaassa kun ollaan. Kulinaarisen elämyksen täydentävät Portugalin  maailmankuulut viinit ja rakastetut portviinit. Ruoka ja viini ovat molemmat suhteellisen edullisia, marketista voit ostaa pullollisen hyvää viiniä vain viidellä eurolla.

Paljon nähtävää

Pienet ja suuret kaupungit muodostavat helminauhan Portugalin rannikolle. Niiden pienet muistomerkit, historialliset paikat, mukulakivikadut ja rakennukset huokuvat historiaa. Jos olet kiinnostunut kulttuurista, elämykset eivät lopu täällä kesken.

Tekemistä lapsiperheille

Algarve on myös lapsiperheiden varma suosikki. Pitkät hiekkarannat kutsuvat leikkimään hiekassa ja vedessä. Eläinpuistot ja monet vesipuistot tuovat hymyn niin pienen kuin suuremmankin matkailijan huulille. Esimerkiksi opastettu jeeppiajelu on varma voittaja sekä lasten että aikuisten keskuudessa, ja se on hauska tapa tutustua paikalliseen elämään.

Algarven hotellit

Kauniilla Algarven rannikkoalueella on kaikkea pienistä ja idyllisistä kalastajakylien pikkuhotelleista ylellisiin wellness-lomakyliin. Algarven rannikko on ihanteellinen matkakohde perheille, jotka kaipaavat ihanaa rantalomaa, puhdasta merivettä, valkoisia hiekkarantoja sekä perheystävällisiä hotelleja ja lomakyliä. Matkavekan valikoimassa on runsaasti erilaisia hotelleja ja huoneistohotelleja aivan veden äärellä Algarven rannikon parhaissa lomakohteissa, Albufeirassa, Vilamourassa, Armação de Pêrassa ja Alvorissa.

Harrasta ja golfaa Algarven rannikolla

Algarven rannikolla on lukuisia hienoja golfkenttiä, jotka ovat aivan rannan tuntumassa. Täällä voit pelata golfia, samalla kun nautit auringosta ja Afrikan rannikolta puhaltavista lämpimistä tuulista. Jos haluat viettää aktiivisen loman, sinulla on paljon valinnan varaa. Kokeile tennistä, vesiurheilulajeja, purje- ja leijalautailua, sukellusta tai snorklausta.

Sää Algarven rannikolla

Algarven rannikolla vallitsee leuto sää vuoden ympäri. Toukokuusta lokakuuhun on lämmintä ja au-rinkoisia tunteja on enemmän kuin Kaliforniassa. Algarve on siis Euroopan aurinkoisimpia rannikoita, ja alueella on Portugalin paras ilmasto. Katso lisää säätietoa täältä.

Koe viehättävä Algarve

All inclusive

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Retket Algarve

Tutustu Algarven rannikon retkivalikoimaan.

Lue lisää täältä >

Sää Algarve

Katso Algarven sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Aja, pysähdy ja koe - kuten haluat.

Lue lisää täältä >

Tutustu ja varaa matkasi Algarven rannikolle

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Lomakohteemme Algarvessa

Aurinkoa Atlantin aavalla rannalla.
Rauhallinen ja ylellinen lomakohde.
Alue sopii erinomaisesti rantalomailuun.
Alue tunnetaan upeista hiekkarannoistaan.
Uutuuskohde lähellä Espanjan rajaa

Hotellit Algarven rannikolla

Retket Algarven rannikolla

Läntinen Algarve - Armacao de Perasta, Vilamourasta, Alvorista 48 /henkilö

Ajamme halki Algarven kauniiden maalaismaisemien niin vuoristoteillä kuin pitkin rannikkoakin. Pysähdymme pienissä kylissä ja nousemme Algarven korkeimmalle huipulle, jossa saamme maistella paikallisia viinejä. Käymme myös Euroopan lounaisimmassa kolkassa, jonka ennen löytöretkeilijöitä ajateltiin olevan ”maailman loppu”. 

Lisätietoa*
• kokopäiväretki 
• suomenkielinen opas mukana retkellä
*) ei koske lento+hotelli -lomapaketteja eikä omatoimikohteita

Läntinen Algarve - Albufeirasta 46 /henkilö

Ajamme halki Algarven kauniiden maalaismaisemien niin vuoristoteillä kuin pitkin rannikkoakin. Pysähdymme pienissä kylissä ja nousemme Algarven korkeimmalle huipulle, jossa saamme maistella paikallisia viinejä. Käymme myös Euroopan lounaisimmassa kolkassa, jonka ennen löytöretkeilijöitä ajateltiin olevan ”maailman loppu”. 

Lisätietoa*
• kokopäiväretki 
• suomenkielinen opas mukana retkellä
*) ei koske lento+hotelli -lomapaketteja eikä omatoimikohteita

Lissabon - Armacao de Perasta, Vilamourasta, Alvorista 58 /henkilö

Belémin torni on Lissabonin symboli, Hieronymoksen luostari manuelilaisen arkkitehtuurin helmi, Alfaman vanhat sokkeloiset korttelit, Bairo Alton näkymät ja niiden välisessä notkelmassa Lissabonin moderni keskusta. Huimasti näkemistä yhden päivän aikana! 

Lisätietoa*
• kokopäiväretki 
• suomenkielinen opas mukana retkellä
*) ei koske lento+hotelli -lomapaketteja eikä omatoimikohteita

Lissabon - Albufeirasta 55 /henkilö

Belémin torni on Lissabonin symboli, Hieronymoksen luostari manuelilaisen arkkitehtuurin helmi, Alfaman vanhat sokkeloiset korttelit, Bairo Alton näkymät ja niiden välisessä notkelmassa Lissabonin moderni keskusta. Huimasti näkemistä yhden päivän aikana.

Lisätietoa*
• kokopäiväretki 
• suomenkielinen opas mukana retkellä
*) ei koske lento+hotelli -lomapaketteja eikä omatoimikohteita

Jeeppisafari maaseutumaisemissa 53 /henkilö

Hieno päivä kaikille seikkailunhaluisille! Tutustut Algarven maaseudun perinteisiin ja upeisiin maisemiin kuljettajan opastuksella.

Alkumatka kulkee kauniin Boliqueimen alueella, Lombadan kylässä seurataan perinteistä korityötä ja Altean kylässä pidetään kahvitauko. Altea valkoisine taloineen ja tyypillisine maurilaisvaikutteisine savupiippuineen edustaa perinteistä kylää parhaimmillaan. Matkalla näkyy myös korkkitammia ja kuljettaja kertoo tammen tarinaa, onhan Portugali luonnonkorkin tärkein tuottajamaa. Lounas nautitaan Nave do Barãon vuoristomaisemissa. Lounaan jälkeen vierailu tislaamossa, jossa voi maistaa kuuluisaa ”tulilientä” medronhoa sekä luonnonmukaisia hillotuotteta. Loppupäivästä ajellaan Picotan viljelyalueilla.

Kansainvälinen kokopäiväretki.

Kartta Algarven rannikko

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Hyvä tietää Portugali

Aikaero
Mantereen puolella Portugalissa kello on 2 tuntia ja Azoreilla 3 tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Etäisyydet Algarven lentokentältä (FAO)
Majoituksesta riippuen etäisyys lentoasemalta lomakohteisiin:
Vilamoura 26 km
Albufeira 45 km 
Praia da Rocha 74 km

Etäisyydet Ponta Delgadan lentokentältä (PDL)
Majoituksesta riippuen etäisyys lentoasemalta lomakohteisiin:
São Miguel 29 km 
Ponta Delgada 3 km
Furnas 50 km
Capelas 14 km
Vila Franca do Campo 30 km

Hotellikuljetukset kohteessa
Hotellikuljetus on lisäpalvelu, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan se on varattava erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on esitetty meno-paluuna. Omatoimikohteissa ja lento+hotelli-omatoimimatkoilla hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita.

Juomavesi
Kalkkipitoista vesijohtovettä ei suositella juotavaksi erilaisen bakteerikannan vuoksi. Pullotettua vettä myydään supermarketeissa ja useimpien hotellien vastaanotoissa sekä baareissa.

Juomaraha
Portugalissa on tapana kiittää esim. ravintola- ja hotellihenkilökuntaa hyvästä palvelusta pienellä juomarahalla. Osassa ravintoloissa palvelumaksu sisältyy laskun loppusummaan, osassa ei. Portugalissa on myös kattausmaksu, joka tarkoittaa alkupaloja, joita tuodaan pöytään ennen tilattuja ruokia. Näitä alkupaloja ei ole pakko syödä ja sen voi kohteliaasti ilmoittaa tarjoilijalle, siten niitä ei myös laskuteta.

Jännite
220 V.

Matkustusasiakirjat
Matkalla sinulla tulee aina olla mukana voimassaoleva matkustusasiakirja, kuten passi tai poliisin myöntämä valokuvallinen henkilökortti. 

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi lähetystöstä/konsulaatista. If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Portugal. Please also note the possible need for a transit.

Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tee matkustusilmoitus >>

Matkustustiedote
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Lue matkustustiedote >>

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Uskonto
Roomalaiskatolinen

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Euro (EUR)