Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Albufeira Portugalin Algarvessa | Matkavekka

    Albufeira

Albufeira - Algarven rannikko

Matkat Albufeiraan, Portugali - Matkavekka

Matkat kohteeseen Albufeira - Algarve

Jos haluat viettää ihanteellisen rantaloman, kannattaa sinun ottaa määränpääksesi Albufeira. Auringonpalvoja saa nauttia tunnelmallisesta ympäristöstä, sillä rantoja reunustavat upeat, okranväriset kalliomuodostelmat. Vilvoittele puhtaassa merivedessä ja anna ajan pysähtyä hetkeksi. Auringon laskeutuessa voit lähteä tutustumaan paikallisiin ravintoloihin ja vanhojen kujien viihtyisiin baareihin sekä nauttia Portugalin meren ja maan antimista. Täällä kannattaa maistella paikallisia erikoisuuksia. 

Upeita rantoja kaikille

Albufeira on Algarven rannikon suurin lomakohde, ja täältä löydät kaiken, mitä tarvitset rentoutuaksesi auringossa ja hidastaaksesi tahtia. Lekottele aurinkotuolissa ja anna auringon lämmittää kehoasi. Albufeiran uimarannat lukeutuvat Euroopan parhaisiin, ja niillä voit katsella värikkäitä pikkuveneitä ja lapsia, jotka leikkivät, snorklaavat, keräävät kiviä ja ottavat kiinni kaloja.

Hurmaavaa ja houkutteleva Albufeira

Albufeira on erittäin houkutteleva lomapaikka, jossa voit majoittua nykyaikaisiin hotelleihin historiallisissa maisemissa. Kulje kapeita katuja pitkin ja vieraile viihtyisässä satamassa. Vanhassakaupungissa voit astella mukulakivikatuja pitkin, kun taas kaupungin uudella puolella voit vierailla monissa uusissa baareissa ja ravintoloissa. Kaupungissa järjestetään pieniä markkinoita useita kertoja viikossa.

Albufeira on viime vuosien aikana kasvanut ylös mäille ja rinteille. Vanhasta kalastajakaupungista on jäljellä enää vähän, mutta viehättävä keskusta rantoineen on edelleen kaupungin suosituinta aluetta. Myös uudempi kaupunginosa Oura tarjoaa lomalaisille suunnattuja palveluja. Noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta sijaitseva Olhos de Água hiekkarantoineen ja kalasatamineen sopii pienemmässä paikassa viihtyville. Kylän keskusta on pieni keskittymä ranta-alueella, jossa on ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Matka lentokentältä Albufeiran ensimmäiselle hotellille kestää noin 45 minuuttia. 

Hotellit Albufeirassa

Tietoa kohteesta Algarven rannikko

Algarven rannikko

Luonnonkaunis ja monipuolinen lomakohde Algarve

Lue lisää täältä > 

Lisätietoa tulossa

Retket Algarve

Tutustu Algarven rannikon retkivalikoimaan.

Sää Algarve

Katso Algarven sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Albufeira

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse