Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Armação de Pêra Algarvessa, varaa Matkavekasta!

    Armação de Pêra

Armação de Pêrasta - Algarven rannikko

Armação de Pêra, Algarvei - Matkavekka

Matkat kohteeseen Armação de Pêra – Portugali

Keskellä Algarven rannikkoa ja noin 15 kilometrin päässä Albufeirasta sijaitsee Armação de Pêra. Se on alueen helmi tarunomaisine hiekkarantoineen. Loma-alue käsittää myös kävelymatkan päässä sijaitsevan Alporchinhosin ja sen länsilaidalla sijaitsevan Senhora da Rochan ranta-alueen. Koko alue sopii erinomaisesti rantalomailuun vaikka koko perheen kanssa. 

Mukava lomakohde

Pêra oli aikoinaan pieni maalaiskylä ja Armação de Pêra sen satama. Nykyään ne ovat sulautuneet yhteen viehättäväksi yhdistelmäksi mukulakivikatuja ja ravintoloita, joista mainittakoon ensiluokkaiset kalaravintolat. Täällä voit myös nauttia vilkkaasta yöelämästä. Vanhankaupungin kapeiden katujen varsilta, heti 1600-luvulta peräisin olevan linnoituksen takaa, löydät hyvän valikoiman erilaisia kauppoja, kahviloita, baareja ja ravintoloita.

Portugalin pisin ranta

Armação de Pêran ranta on aivan tarunomainen. Se on yksi Portugalin pisimpiä rantoja, ja sitä koristavat rosoiset kalliot ja kultainen hiekka. Kirkkaansininen vesi kutsuu pitämään hauskaa erilaisten vesiurheilulajien parissa, veneretkillä ja mukavissa rantabaareissa. Hienoja hiekkarantoja on koko loma-alueen pituudelta, Armação de Pêran pitkästä hiekkarannasta Alporchinhosin pienempiin poukamiin. Senhora da Rochan ranta on yksi poukamista ja sitä suojaavat tuulilta korkeat hiekkakivikalliot. Suojaisuuden vuoksi myös kalastajat vetävät paattejaan rantahietikolle ja rannan tuntumassa on pieniä majoja verkkojen säilytystä varten, mikä antaa rannalle oman luonteensa. Viereiselle Praia Novan rannalle pääsee tunnelia pitkin. Rannat erottaa toisistaan kapea kallioinen niemeke, jonka päälle kannattaa kiivetä katsomaan kaunista pikkukappelia, vanhaa linnaketta ja hienoja maisemia. Vaikuttava vaellusreitti johtaa Senhora da Rochan kallioilta parin kilometrin päähän Praia da Marinhan rannalle. Armação de Pêran itäpuolella avautuu leveä, noin kolmen kilometrin mittainen dyyneiksikin muodostuva ranta, joka jatkuu kapeampana aina Galeen saakka.

Vuokraa auto tai osallistu retkillemme

Portugali on täynnä jännittäviä nähtävyyksiä, ja jos vuokraat auton, voit tutustua niihin omassa tahdissasi. Pääkaupunki Lissabon tarjoaa paljon nähtävää. Rannikkoa pitkin kulkiessasi voit nauttia kauniista maisemista, keskiaikaisista linnoista ja tietysti kiehtovista kalliomuodostelmista. Ympäri maata löydät viinitiloja, jotka mielellään esittelevät viinituotantoaan. Helpoin tapa nähdä lomallasi enemmän on osallistua opastetuille retkillemme.


Matka lentokentältä Armação de Pêran ensimmäiselle hotellille kestää noin 45 minuuttia.

Tietoa kohteesta Algarven rannikko

Algarven rannikko

Luonnonkaunis ja monipuolinen lomakohde Algarve

Lue lisää täältä > 

Lisätietoa tulossa

Retket Algarve

Tutustu Algarven rannikon retkivalikoimaan.

Sää Algarve

Katso Algarven sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Armação de Pêra

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse