Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkat Algarveen - Matkavekka

    Matkavekka-lomapaketit Algarve

Lähde Matkavekan matkassa lomalle

Matkavekka-lomapaketit, lomia suomeksi

Matkavekka-lomapaketit toteutetaan aina suomeksi. Syykin on selvä: saat enemmän lomastasi irti, kun kaikki tapahtuu suomeksi. Suomenkielinen opas on sinua vastassa heti lentokentällä. Et ehkä välttämättä tarvitse suomenkielistä palvelua ja voitkin itse päättää kuinka paljon hyödynnät suomenkielistä palvelua lomasi aikana. Jos kaipaat lomavinkkejä tai apua, saat sen aina suomeksi. Oppaamme ovat lomakohteissa vain asiakkaitamme varten.

Matkavekan lomalennot kotikentiltä 2021

Keväällä 2021 lennämme Kreikkaan ja Portugaliin suoraan yhdeksältä kotikentiltä. Ota varaslähtö kesään ja valitse oma kevätlomakohteesi Kreetan, Rodoksen, Zakynthoksen ja Algarven joukosta.

Syksyllä 2021 voit valita Matkavekan suoria lomalentoja yhteensä 13 eri lentokentältä, useaan eri kohteeseen. Syksyn lomakohteemme kotikentiltä ovat Kreikassa, Espanjassa, Bulgariassa, Italiassa ja Portugalissa.

Lomalle lähtö on helpompaa, kun sinun ei tarvitse käyttää koko päivää lentokentälle siirtymiseen. Maakuntien lentokentillä vältyt myös pahemmalta jonottamiselta. Käytä kotikenttäetu ja pidä oman kotikaupunkisi lentokenttä elinvoimaisena! Matkavekan lomalennoilla pääset lomalle kätevästi ja helposti, suoraan kotikentältäsi.

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla. Matkavekan retkivalikoimassa on lomakohteesta riippuen vaihtoehtoja kaupunkikierroksista historiallisiin nähtävyyksiin, iltajuhliin ja meriretkiin. Osallistumalla retkille saat matkastasi irti enemmän, tutustut perusteellisemmin lomakohteeseen ja sen ympäristöön sekä maan tapoihin ja historiaan.

Katso kaikki lähtökenttämme:

Helsinki-VantaaJoensuuJyväskyläKajaaniKemi-TornioKokkola-Pietarsaari, Kuopio, KuusamoLappeenrantaPoriRovaniemiSavonlinna, Seinäjoki ja Vaasa.

Matkavekka-lomapaketti

Koe aurinkoinen Algarve

Algarven rannikko

Luonnonkaunis ja monipuolinen lomakohde Algarve

Lue lisää täältä > 

Golf 

Valmiit golfpaketit Algarveen.

Lue lisää täältä >

Sää Algarve

Katso Algarven sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Varaa Matkavekka-lomapaketti Algarven rannikolle

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7