Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Monte Gordo, Algarve | Matkavekka

    Monte Gordo

Monte Gordo - Algarven rannikko

Monte Gordo Algarve | Matkavekka

Matkat kohteeseen Monte Gordo

Monte Gordo on pieni lomakylä Portugalissa, Algarven rannikon itäisimmässä osassa, aivan Espanjan rajan vieressä. Entinen kalastajakylä on muuttunut suosituksi turistikohteeksi pitkän kauniin hiekkarantansa ansiosta, ja täällä lomailevat erityisesti portugalilaiset. Monte Gordon lähin lentokenttä on Farossa, jonne kylästä on matkaa noin 50 kilometriä. Monte Gordosta on helppo tehdä retkiä myös rajan yli Espanjan puolelle esimerkiksi Sevillan ja Jerezin historiallisiin kaupunkeihin.

Monte Gordon hiekkaranta

Kesällä Monte Gordo on vilkkaimmillaan. Sen viehätys ei ole historiallisissa monumenteissa eikä vanhoissa rakennuksissa, vaan Monte Gordo on moderni lomakohde ja komea hiekkaranta sen ylpeys. Ja ranta - se on kertakaikkisen upea. Kullankeltaista hienoa hiekkaa riitää peräti 18 kilometrin verran ja sitä syleilevät puhtoiset meren aallot. Monte Gordosta voit lähteä myös veneretkelle Ilha do Taviran hiekkasaarelle, jonka vetonaula on 11 kilometriä pitkä ja noin 150-1000 metriä leveä ranta. Saari kuuluu Ria Formosan luonnonsuojelualueeseen.

Monte Gordon palvelut

Monte Gordossa lomailija voi valita runsaasta ravintolavalikoimasta mieleisensä. Iltaelämä keskittyy yhteisten illallisten äärelle ja rentoihin baareihin. Monte Gordon rauhallinen tunnelma tekee siitä oivallisen myös perheille. Ja koska lomakohteessa vierailee lähinnä portugalilaisia lomailijoita, on hinta-laatusuhde erinomainen. Löydä täältä muutamia sisustusliikkeitä, ruokakauppoja ja turistiputiikkeja, mutta monipuolisemmat valikoimat ja enemmän kauppoja löytyy neljän kilometrin päästä Vila Real de Santo Antóniosta.

Monte Gordon aktiviteetit

Monte Gordo on melko pieni lomakylä, joka sopii matkakohteeksi kaikille rentoa ja rauhallista rantalomaa kaipaaville. Paikka sopii hyvin myös liikuntarajoitteisille, sillä alue on tasaista ja pyörätuolilla pääsee aivan rantaan. Yleensä Algarvea voi sanoa hyväksi golfkohteeksi, sillä alueelta löytyy lukuisia erinomaisia golfkenttiä. Myös Monte Gordon keskustasta noin viiden kilometrin päässä sijaitsee Castro Marimin golfkenttä. Monte Gordoa voi suositella myös kävelyyn, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn.

Monte Gordossa peritään turistiveroa, joka on 1 eur/matkustaja/ yö. 11-13-vuotiaiden vero on 0,50 eur/matkustaja/yö. Veroa ei peritä alle 11-vuotiailta lapsilta. Vero maksetaan paikan päällä hotellin vastaanottoon.

Tietoa kohteesta Algarven rannikko

Algarven rannikko

Luonnonkaunis ja monipuolinen lomakohde Algarve

Lue lisää täältä > 

Lisätietoa tulossa

Retket Algarve

Tutustu Algarven rannikon retkivalikoimaan.

Sää Algarve

Katso Algarven sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Monte Gordo

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse