Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Kaupunkilomat
Lento+hotelli
  • Praia da Rocha - Algarve | Matkavekka

Praia da Rocha

Praia da Rocha tarkoittaa kalliorantaa ja se on juuri se, mikä erottaa lomakohteen muista. Koko kahden kilometrin mittaisella rannalla, aina itäpään Sankta Katarina -linnoitukselle asti, on pitkin matkaa erilaisia kallioita ja luolia. Rantaa reunustaa myös eläväinen rantakatu. On helppo ymmärtää, miksi rannan on sanottu olevan koko Euroopan valokuvatuin.

Praia da Rocha on upean rannan varteen rakentunut loma-alue Portimãon kaupungin eteläosassa. Aivan Praia da Rochan vieressä virtaa Rio Arade ja sen suulla on elegantti satama. Hieman kauempana merenrannasta sijaitsevassa Portimãon keskustassa on enemmän huveja, ravintoloita ja katuelämää.

Retket

Markkinatunnelmaa

Markkinoilla on mukava tutustua alueen tuotteisiin, tehdä tuliaisostoksia ja nauttia paikallisesta kylätunnelmasta. Myynnissä on perinteisiä portugalilaisia tuotteita Albufeiraa edullisempaan hintaan. Hinta Albufeirasta ja Vilamourasta 23 €/11,50 €,  Praia da Rochasta 25 €/12,50 €. Lapsihinta alle 12-vuotiaille. Retki varataan oppaalta kohteessa.

Läntinen Algarve

Ajamme halki Algarven kauniiden maalaismaisemien niin vuoristoteillä kuin pitkin rannikkoakin. Pysähdymme pienissä kylissä ja nousemme Algarven korkeimmalle huipulle, jossa saamme maistella paikallisia viinejä. Käymme myös Euroopan lounaisimmassa kolkassa, jonka ennen löytöretkeilijöitä ajateltiin olevan ”maailman loppu”. Hinta Albufeirasta ja Vilamourasta 46 €/23 €,  Praia de Rochasta 48 €/24 €. Retki varataan oppaalta kohteessa.

Lissabon - historiaa ja nykyaikaa

Belémin torni on Lissabonin symboli, Hieronymoksen luostari manuelilaisen arkkitehtuurin helmi, Alfaman vanhat sokkeloiset korttelit, Bairo Alton näkymät ja niiden välisessä notkelmassa Lissabonin moderni keskusta. Huimasti näkemistä yhden päivän aikana! Hinta Albufeirasta ja Vilamourasta 55 €/27.50 €,  Praia de Rochasta 58 €/29 €. Lapsihinta alle 12-vuotiaille. Retki varataan oppaalta kohteessa.

Kartta

Lähtökentät

 

Lähtökaupunki/lentoasema
Lentoyhtiö: Primera Air 
Lähtöpäivät kevät 2017
Maanantailento
Kuopio 3.4.
Jyväskylä 10.4.
Rovaniemi 17.4.
Vaasa 24.4.
Kajaani

1.5.

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (etukäteen varattuna).
Matka Faron lentoasemalta Vilamouraan noin 25 km, Albufeiraan noin 35 km ja Praia da Rochaan noin 70 km.

Ateriat Primera Airin lennolle /suunta
Lämmin ateria 13 € /aikuinen /suunta ja 7 € /2–11-vuotias /suunta.

Hyvä tietää: Primera Air

Jaa tämä sivu sähköpostitse