Rantalomat
LEGOLAND
Viron lomat
Kaupunkilomat
Risteilyt
Kaikki kohteet
  • Capelas, Azorit, Portugali - varaa Matkavekasta

    Capelas

Tietoa Capelaksesta

Capelas, Azorit, Portugali - Matkavekka

Matkat kohteeseen Capelas - Azorit

Capelas, pieni kalastajakylä, sijaitsee Azorien pääsaaren São Miguelin pohjoispuolella. Täällä majoitut vain 11 kilometrin päähän Ponta Delgadasta aidossa ja kauniissa ympäristössä. Vuoteen 1987 asti valaanpyynti oli Azorien tärkeä tulonlähde, ja täällä oli suuri valaanlihatehdas. Nykyään toiminnasta on jäljellä vain korkea savupiippu, mutta alkuperäiset, kalastajien sinisellä tai vihreällä värillä koristellut talot värittävät yhä satamaa.

Tapahtumia Capelasissa

Azorit on tunnettu monista paikallista ja uskonnollisista juhlistaan. Capelasissa juhlitaan paikallista suojelupyhimystä aina elokuun neljäntenä sunnuntaina. Pääsiäisestä alkaen ja aina kesän ajan täällä järjestetään pieniä paraateja ja kulkueita.

Nähtävää ja tekemistä Capelasissa

Capelas on tunnettu lukuisista, kauniista patikointireiteistään. Sinun kannattaa myös vierailla pienessä ”Oficina”-museossa, jossa kerrotaan elävästi Azorien yhteiskunnasta ja kulttuurista. Jos pelaat golfia, 10 minuutin ajomatkan päässä on Batalhan golfkenttä, jonka rataa koristavat siniset ja valkoiset hortensiat. Myös Furnasissa on golfkenttä. Capelasissa on pieni tori, jota ympäröivissä kahviloissa ja tunnelmallisissa ravintoloissa tarjoillaan paikallisia herkkuja. Kaupungissa on myös pieni ostoskeskus, jossa on supermarket ja yksittäisiä kauppoja, mutta mikään shoppailijan paratiisi Capelas ei ole.

Uimamahdollisuudet

Capelasissa lomaillessasi voit helposti käydä pulahtamassa Atlantin aalloissa. Satamassa on mukava, luonnollinen merivesiallas, ja veden lämpötila on kesällä noin 20 astetta. Kesäkuukausina hengenpelastajat valvovat uimista päiväsaikaan monella Azorien rannnoista, mutta muina aikoina valvojia ei ole.

Vuokraa auto ja tutustu ympäristöön

Capelasiin majoittuessasi sinun kannattaa vuokrata auto. Se on helpoin tapa tutustua saaren muihin paikkoihin. Kuuluisa Sete Cidades -kaksoisjärvi sijaitsee noin 30 minuutin päässä Capelasista, ja matkan varrella voit nähdä useita kauniita maisemia, vesiputouksia ja kukkakeitaita. Vain 10 minuutin ajomatkan päässä alueelta sijaitsee myös Ribeira Grande, joka on saaren toiseksi suurin kaupunki. Se tunnetaan Vulcão do Fogo -tulivuorestaan.

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Tietoa kohteesta Azorit

Tutustu lomakohteeseen

Luonnonkaunis ja kiireetön lomakohde Azorit.

Lue lisää täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä > 

Sää

Katso Azorien sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lomalennot Azorit

Matkavekan lomapaketit Azoreille usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse