Rantalomat
LEGOLAND
Viron lomat
Kaupunkilomat
Risteilyt
Kaikki kohteet
  • Furnas, Azorien aarre - varaa lomasi Matkavekasta

    Furnas

Tietoa Furnasista

Furnas, Azorit, Portugali - Matkavekka

Matkat kohteeseen Furnas – Azorit

Furnas sijaitsee São Miguelin saaren länsiosissa, keskellä Azoreiden ihmeellistä luontoa. Täällä majoitut  itse asiassa vanhan tulivuoren kraatterissa, jossa on kaunis syvänsininen järvi ja maaperän kuumat lähteet ovat aivan ulottuvillasi. Furnasissa sinua tervehtii eksoottisen värikäs luonto rikkaine kasvistoineen ja eläimistöineen.

Paratiisin puutarha

Furnasin luonto on täynnä eksoottisia värejä, koska sen ilmasto tarjoaa erinomaisen elinympäristön kaikenlaisille eläimille ja kasveille - kuin paratiisissa. Furnasissa kaksi jokea risteää toisensa taianomaisella tavalla. Toisen vesi on kylmää ja toisen lämmintä, joten joet tarjoavat ihanteelliset olosuhteet niin kaloille kuin kasvillisuudellekin. Samalla kaupunkia ympäröivät houkuttelevat, maan uumenista pulppuavat kuumat lähteet ("caldeiras"). 

Saaren aarre, Furnas-kraatteri

Furnas sijaitsee entisessä tulivuoren kraatterissa. Ihaile kraatterijärveä Pico do Ferron näköalapaikalta ja nauti paikalliseen tapaan tuliperäisessä maassa valmistettu aamiainen. Kuumien lähteiden veden kerrotaan sekä nuorentavan että kaunistavan. Lähteissä kylpeminen hellii niin kehoa kuin sieluakin. 

Rentoutumista tai aktiviteetteja

Lähteissä kylpemisen ja kraatterissa patikoimisen lisäksi voit pelata tennistä ja golfia kentillä, jollaisia tuskin löytyy muualta maailmasta. Päiväsaikaan kaupunki täyttyy matkailijoista ja tapahtumista, ja iltaisin voit nauttia mukavan rauhallisesta kaupungista ja sen ihanista ravintoloista ja kahviloista. 

Koe São Miguel

São Miguel on täynnä elämyksiä, joita et voi jättää kokematta. Vaikka saari ei olekaan kovin suuri, on sillä tarjottavanaan niin paljon nähtävää, että esimerkiksi Matkavekan opastettu saariretki on jaettu kahteen osaan. Lähde mukaan Tulijärvelle tai tule maistelemaan Azorien pääkaupungissa sijaitsevassa ravintolakoulussa valmistuvia herkkuja. Voit tutustua omatoimisesti saareen pyöräilleen, patikoiden tai kiipeillen. Tai miten olisi valas- ja delfiinisafari? Azorit ovat täysin ainutlaatuinen lomakohde!

 
Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Tietoa kohteesta Azorit

Tutustu lomakohteeseen

Luonnonkaunis ja kiireetön lomakohde Azorit.

Lue lisää täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä > 

Sää

Katso Azorien sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lomalennot Azorit

Matkavekan lomapaketit Azoreille usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse