Rantalomat
LEGOLAND
Viron lomat
Kaupunkilomat
Risteilyt
Kaikki kohteet
  • Ponta Delgada

    Ponta Delgada

Lomakohteena Ponta Delgada

Ponta Delgada, Azorit - Matkavekka

Matkat kohteeseen Ponta Delgada – Azorit

Ponta Delgada, Azorien pääkaupunki, vaikuttaa siltä, että se ei tiedä olevansa kiinnostava matkailukohde. Hotellit ovat ensiluokkaisia, mutta massaturismi ei siitä huolimatta ole vielä löytänyt tänne. Ponta Delgada on kodikas kaupunki, jonka kauneutta tuskin pystyy vangitsemaan valokuviin. Täällä on hienoja puistoja, ihastuttavia kirkkoja, museoita, taidenautintoja, markkinapaikkoja sekä taidokkain kuvioin koristeltuja historiallisia katuja ja aukioita, joilla tunnet tuulahduksen vuosisatojen takaa.

Eloisa pääkaupunki

São Miguelilla ihastut sen hurmaavaan luontoon ja viihtyisiin kaupunkeihin. Pääkaupunki Ponta Delgada sijaitsee aivan veden äärellä. Sen viehättävien katujen varsilta voit löytää historiallisia vaikutteita, nähtävyyksiä ja kauppoja. Kaupungin venesatama on täynnä kauniita huvipursia, joita saapuu tänne niin Euroopasta kuin Amerikastakin, ja täällä vallitsee aivan erityinen tunnelma. Suuret risteilyalukset kiinnittyvät saaren uuden terminaalin laituriin useita kertoja viikossa. Iltaisin voit nauttia elämästä kaupungin viihtyisissä kahviloissa tai värikkäässä yöelämässä. Saaren yökerhoissa voit tanssia ja kuunnella elävää musiikkia.

Elämysten Azorit

Azoreilla on paljon nähtävää, ja Matkavekka järjestää täällä useita erilaisia retkiä. Osallistu kaupunkikierrokselle Ponta Delgadassa, käy saarikierroksella, ui delfiinien kanssa tai vieraile Tulijärvellä (Lagoa do Fogo) tai Sete Cidades -kaksoisjärvellä. Voit varata retkesi jo ennen matkan alkua. Ponta Delgada on täydellinen lähtöpaikka, kun etsit suuria elämyksiä!

Silkkaa lomanautintoa

Vaikka nähtävää onkin paljon, täällä ehdit myös rentoutua. Tee kävelyretki viihtyisässä satamassa, rentoudu aurinkotuolissa uima-altaan reunalla tai vieraile heti kaupungin ulkopuolella sijaitsevalla pienellä rannalla. Azorit tarjoavat upeita elämyksiä, mutta täällä sinulla on myös mahdollisuus hidastaa tahtia. 

Vuokraa auto ja kiertele saarta

Jos haluat tutustua saaren nähtävyyksiin omassa tahdissasi, sinun kannattaa vuokrata auto. Näin voit tehdä oman unelmamatkasi. Minne menetkin, saat matkasi varrella nauttia uskomattoman kauniista maisemista. Voit vuokrata auton ennen matkalle lähtöä tai perillä matkakohteessa. Auto kannattaa varata hyvissä ajoin. 

Pelaa golfia São Miguelissa

Azorien subtrooppisen ilmaston ansiosta kentät ovat lähes takuuvarmasti vihreitä, ja voit pelata golfia vuoden ympäri. Saarella on kaksi hyvää golfkenttää. Golfkentät Batalha ja Furnas sijaitsevat noin 20 minuutin matkan päässä Ponta Delgadasta. Lähtöajat kannattaa varata jo ennen matkalle lähtöä.Ponta Delgada kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Tietoa kohteesta Azorit

Tutustu lomakohteeseen

Luonnonkaunis ja kiireetön lomakohde Azorit.

Lue lisää täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä > 

Sää

Katso Azorien sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lomalennot Azorit

Matkavekan lomapaketit Azoreille usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse