Rantalomat
LEGOLAND
Viron lomat
Kaupunkilomat
Risteilyt
Kaikki kohteet
  • Retket Azorit

    Retket Azorit

Lähde Matkavekan retkelle

Retket Azoreilla | Matkavekka

Varaa opastettu retki Azoreilla

Tervetuloa mukaan mielenkiintoisille retkillemme Azoreilla. Pääset suomenkielisen oppaan johdolla tutustumaan saaren huikaisevaan luontoon ja nähtävyyksiin sekä kuulet niistä kiehtovia tarinoita. Retkemme vievät sinut saaren eri osiin ja näet monimuotoista luontoa, maistelet paikallista ruokaa ja saat lomastasi enemmän irti. Voit lähteä esimerkiksi kävelykierrokselle Ponta Delgadaan, saaren kauniiseen itäosaan Nordesteen tai Furnasiin pulahtamaan "Nuoruuden lähteessä". Upea hevosnäytös Pico de Cruz on myös kokemisen arvoinen. Suosittelemme lämpimästi!

 

Tutustu Matkavekan retkiehtoihin >

Retket Azorit

Azorit: Vaellus ja hevosnäytös | Matkavekka
Vaellus ja hevosnäytös 50 /henkilö

Patikoimme upeissa maisemissa noin 7,5 km matkan sekä vierailemme azorilaisen perheen hevostilalla, joka sijaitsee saaren pohjoispuolella hienoissa maisemissa. Nautimme täällä herkulliset tapakset ja seuraamme tilan Lusitano-orien näytöstä.

Lisätietoa
• hinta 50 €/aik., 30 €/lapset
• suomenkielinen opas mukana retkellä

Nordeste ja Furnas 59 /henkilö

Suuntaamme saaren kuvankauniiseen itäosaan Nordesten alueelle. Alue on São Miguelin vanhinta ja kasvillisuus on erittäin vehreää ja rikasta. Piipahdamme Nordesten kylässä ja pidämme lounastauon Povoaçãon kylässä, jonne saaren ensimmäiset asukkaat saapuivat 1400-luvulla. Täältä matka jatkuu  luonnonakauniin Furnasin kuumille lähteille. Käymme tutustumassa teenvalmistukseen Gorreanan teetehtaalla ja monilla pysähdyspaikoilla nousemme bussista kuin pieneen puutarhaan, jossa on kasveja maailman eri laidoilta. Kokopäiväretki, sis. lounaan. Hinta 59€ /aik, 45 €/lapset.

Lagoa do Fogo ja Sete Cidades 59 /henkilö

Päivän aikana kierrämme saaren läntisen ja keskisen osan. Laajat vihreät nurmikentät kiviaitoineen ja laiduntavine lehmineen täplittävät maisemaa. Sete Cidadesin kylässä kraatterin pohjalla pidämme kahvitauon. Näköalapaikoilta ihailemme kaksoisjärvien eli sinisen- ja vihreän järven kraatterimuodostelmaa.

Saaren toisiksi suurimmassa kaupungissa Ribeira Grandella nautimme maukkaan lounaan ruokajuomineen, katsellen samalla pohjoisrannikon rantamaisemaa. Pääsemme vierailemaan saaren ainoan likööritehtaan Mulher de Capoten myymälään  jossa saamme maistiaisia mm. passionhedelmä-, ananas- ja karhunvatukkalikööreistä.

Fogo-vuoren huipun tuntumassa noin 900 metrin korkeudessa, näemme nälöalapaikalta noin 300 metriä alempana sijaitsevalle tulijärvelle ja sen kraatteriin. Käymme myös vierailemassa Arruda-ananasviljelmillä, jonka perhetila on ollut vuodesta 1919 lähtien. Luomutilalla näemme ananaskasveja kasvihuoneissa eri kasvuvaiheessaan.

Lisätietoa*
• kokopäiväretki sis. lounaan 59 €/aik., 45 €/lapset
• suomenkielinen opas mukana retkellä

Kävelykierros Ponta Delgadassa 12 /henkilö

Paras ja mukavin tapa tutustua lomakaupunkiin on nähdä tärkeimmät paikat omin silmin kävelyretkellä. Ponta Delgada on vanhan ja uuden rakennustyylin jännittävä sekoitus aina 1500-luvun hienoista kirkoista moderniin huvivenesatamaan. Kierroksen kesto noin 3,5 tuntia.

Lisätietoa
• puolipäiväretki
• suomenkielinen opas mukana retkellä

Azorien lomakohde

Tutustu lomakohteeseen

Luonnonkaunis ja kiireetön lomakohde Azorit.

Lue lisää täältä >

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Azorit.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Azorien sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Azorien kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse