Rantalomat
LEGOLAND
Viron lomat
Kaupunkilomat
Risteilyt
Kaikki kohteet
  • Vila Franca do Campo, Azorit - varaa loma Matkavekasta

    Vila Franca do Campo

Tietoa Vila Franca do Camposta

Vila Franca do Campo, Azorit, Portugali - Matkavekka

Matkat kohteeseen Vila Franca do Campo - Azorit

Vila Franca do Campo sijaitsee São Miguelin etelärannikolla noin 20 minuutin ajomatkan päässä Ponta Delgadasta. Tämä 1400-luvulla perustettu kaupunki oli  ensimmäinen pääkaupunki, ja nykyään kaupunki on suosittu lomakohde, jossa pääset kokemaan paikallisen elämänmenon.

Paikallista elämänmenoa

Vila Franca do Campon alue on erityisen tunnettu suurista banaaniviljelmistään sekä muista hedelmistä ja vihanneksista, joita voit ostaa paikalliselta torilta. Kaupungissa on useita ruokapaikkoja, joista monet tarjoavat kauniin näköalan rannalle. Pääkadun varrella on kauppoja, ja kaupungilla on myös tori.

Rentoutumista ja elämyksiä

Jos haluat viettää muutaman rentouttavan päivän, se onnistuu helposti Vila Franca do Campon mukavilla ja perheystävällisillä rannoilla. Asuessasi Vila Franca do Campossa sinun kannattaa tutustua myös Nossa Senhora da Pazin kauniiseen kappeliin. Yksi alueen kauneimmista patikointireiteistä alkaa Pestana Bahia Praia -hotellilta ja päättyy Lagoa do Fogo -järvelle. Kesäkuukausina satamasta kulkee pieni vene Ilhéun pienelle laguunille, joka on muodostunut vajonneen tulivuoren kalderaan. Täällä sinulla on loistavat mahdollisuudet snorklaukseen, sillä monet Atlantin värikkäistä kaloista viihtyvät tämän pienen saaren lähettyvillä.

Saarella liikkuminen

Pääkaupunki Ponta Delgadaan ja Povoaçãon kaupunkiin kulkee monia linja-autoja. Jos et halua olla riippuvainen julkisista kulkuneuvoista, sinun kannattaa vuokrata auto. Vila Franca do Campo sijaitsee saaren keskellä, joten sieltä on helppo lähteä tutustumaan saaren moniin nähtävyyksiin. Taksimatka pääkaupunki Ponta Delgadaan maksaa noin 20–25 €.

Opaspalvelut

Matkavekalla on Vila Franca do Campossa rajoitetusti opaspalveluja. Voit kuitenkin ottaa heihin yhteyttä ympärivuorokautisen puhelinpalvelun välityksellä. Saat palvelunumeron saapuessasi kohteeseen.

Kuljetukset lentokentältä

Ajomatka lentokentältä Vila Franca do Campon ensimmäiselle hotellipysäkille kestää noin 25 minuuttia.

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Tietoa kohteesta Azorit

Tutustu lomakohteeseen

Luonnonkaunis ja kiireetön lomakohde Azorit.

Lue lisää täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä > 

Sää

Katso Azorien sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lomalennot Azorit

Matkavekan lomapaketit Azoreille usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse