Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Lissabon matkat | Matkavekka

    Lissabon

Kaupunkilomalle Lissaboniin

Lissabon matkat

Lissabon - parasta kaupunkilomaa

Lissabon tarjoaa matkailijalle monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, upeaa arkkitehtuuria, hyväa ruokaa ja runsaasti ostosmahdollisuuksista. Jos haluat kierrellä kaupunkia teet sen parhaiten linja-autolla tai raitiovaunulla, mutta voit tietysti nauttia Lissabonista jalkaisin.  Lomallasi voit yöpyä aivan Lissabonin sydämessä, josta pääset helposti kaupungin kaikkiin nähtävyyksiin ja viihtyisään lomaelämään. Lissabonin matkalla voit nauttia rennosta ilmapiiristä ja nähtävyyksistä - matkustat varmasti kotiin monta muistoa rikkaampana. 

Lissabonin tunnetuimmat nähtävyydet

Lissabon on samaan aikaan moderni ja historiallinen. Yksi must nähtävyyksistä on Lissabonin vanhin rakennus, São Jorgen linna. Linna sijaitsee korkealla kukkulalla, jonne pääset joko kävellen tai minibusseilla. Näkymä linnan muurien päältä on huikaiseva ja näet yhdellä kertaa kokonaiskuvan koko kaupungista.

Kaupunginosista Alfama on tunnelmallinen, jossa myös São Jorgen linna sijaitsee. Baixan kaupunginosa on tunnettu upeasta ruutukaavastaan ja sieltä on lyhyt matka vilkkaaseen ja sokkeloiseen Bairro Altoon, kuten myös Alfamaan ja muihin kiinnostaviin kaupunginosiin. Belém on yksi vanhimmista kaupunginosista, jossa sijaitsee Belemin torni, jota pidetään Lissabonin tärkeimpänä nähtävyytenä ja Portugalin maailmanvallan symbolina. 

Ostoksia & katuvilinää

Yksi Lissabonin parhaista puolista on sen monipuolinen shoppailutarjonta. Lissabonin matkalla voit lisäksi vierailla mielenkiintoisissa museoissa, juoda kupin kahvia ulkoilmakahvilassa tai vain nauttia rennosta ilmapiiristä. 

Vajaan tunnin junamatkan päässä Lissabonista sijaitsevat Cascaisin ja Estorilin kaupungit. Näissä kaupungeissa voit nauttia rauhallisesta ja rentouttavasta lomaelämästä, hyvistä rannoista ja ihanista rantakaduista. 

Matkavekan Lissabon

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

Tutustu ja varaa matkasi Lissaboniin

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta Lissabon

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti