Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Estreito de Câmara de Lobos

Estreito de Câmara de Lobos

Kaikki, mitä Madeiralla on tarjota - lähellä sinua

Keskeltä viinitarhoja ja maagisen kauniita maisemia löydät Estreito de Câmara de Lobosin kylän joka sijaitsee 450 metrin korkeudessa, noin 10 kilometrin päässä Madeiran pääkaupungista Funchalista.

Kylässä on supermarket, apteekki, pankki- ja pankkiautomaatteja,  hedelmäkauppoja, useita hyviä paikallisia ravintoloita, kaunis kirkko ja kauppahalli, jossa on sunnuntaisin pienet markkinat.

Paikallista elämänmenoa, maisemia ja makuelämyksiä

Estreito de Câmara de Lobos:ssa olet keskellä paikallista elämää upeissa maisemissa. Kylä tunnetaan yhtenä Madeiran tunnetuimmista viinialueista ja täällä kypsyvät monet rypäleet, joita käytetään Madeira-viinissä. Kylän ravintolassa voit maistaa Madeiralle tyypillistä liharuokaa, espetadaa. Espetada on lihavarras joka on valmistettu avoimen tulen yllä. Kylässä voit myös nauttia herkulllisia kala-annoksia, mutta niitä löydät etenkin viiden kilometrin päässä olevasta kalastajakylästä Câmara de Lobosista, joka on tunnettu erinomaisista kalaravintoloistaan.

Suosittelemme auton vuokrausta, sillä Estreito de Câmara de Lobos on erinomainen tukikohta patikoinnille ja retkeilylle. Esimerkiksi ihan kylän yläpuolella kulkee kaunis levada nimeltään Levada do Norte. Pääkaupunkiin Funchaliin pääset oman auton lisäksi myös hotellin bussilla tai paikallisbussilla.

 

 

Kartta Estreito de Câmara de Lobos

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse