Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Katso kaikki lähdöt Madeiralle | Matkavekka

    Matkavekka-lomapaketit Madeira

Lähde Matkavekan matkassa lomalle

Matkavekka-lomapaketit, lomia suomeksi

Matkavekka-lomapaketit toteutetaan aina suomeksi. Syykin on selvä: saat enemmän lomastasi irti, kun kaikki tapahtuu suomeksi. Suomenkielinen opas on sinua vastassa heti lentokentällä. Et ehkä välttämättä tarvitse suomenkielistä palvelua ja voitkin itse päättää kuinka paljon hyödynnät suomenkielistä palvelua lomasi aikana. Jos kaipaat lomavinkkejä tai apua, saat sen aina suomeksi. Oppaamme ovat lomakohteissa vain asiakkaitamme varten.

Matkavekan lomalennot syksyllä 2020

Syksyllä 2020 voit valita Matkavekan suoria lomalentoja yhteensä 15 eri lentokentältä, useaan eri kohteeseen. Syksyn lomakohteemme kotikentiltä ovat Kreikassa, Espanjassa, Bulgariassa, Italiassa ja Portugalissa. Lomalle lähtö on helpompaa, kun sinun ei tarvitse käyttää koko päivää lentokentälle siirtymiseen. Maakuntien lentokentillä vältyt myös pahemmalta jonottamiselta. Käytä kotikenttäetu ja pidä oman kotikaupunkisi lentokenttä elinvoimaisena! Matkavekan lomalennoilla pääset lomalle kätevästi ja helposti, suoraan kotikentältäsi.

Matkavekka-lomapaketteja on saatavilla myös kesällä. Kestosuosikit Rodos ja Kreeta ovat valikoimassa myös vuonna 2020, huhtikuun lopulta aina lokakuun puoleen väliin saakka. Lennot Helsingistä Rodokselle lauantaisin ja Helsingistä Kreetalle sunnuntaisin.

Tutustu myös kesän leikkisiin LEGOLAND® lomapaketteihinLEGOLAND® lomapaketti on helppo ja vaivaton, ja tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille!

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla. Matkavekan retkivalikoimassa on lomakohteesta riippuen vaihtoehtoja kaupunkikierroksista historiallisiin nähtävyyksiin, iltajuhliin ja meriretkiin. Osallistumalla retkille saat matkastasi irti enemmän, tutustut perusteellisemmin lomakohteeseen ja sen ympäristöön sekä maan tapoihin ja historiaan.

Katso kaikki lähtökenttämme:

Helsinki-VantaaJoensuuJyväskyläKajaaniKemi-TornioKokkola-Pietarsaari, Kuopio, KuusamoLappeenrantaOuluPoriRovaniemiSavonlinna, Seinäjoki ja Vaasa.

Matkavekka-lomapaketti

Tietoa kohteesta Madeira

Tutustu lomakohteeseen

Madeira yhdistää satumaisen luonnon ja viihtyisät lomapuitteet.

Lue lisää täältä >

Golf

Valmiit golfpaketit Madeiralle.

Lue lisää täältä >

Sää 

Katso Madeiran sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Varaa Matkavekka-lomapaketti Madeiralle

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset 
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7