Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Monte

Monte

Vuoristossa Funchalin yläpuolella sijaitseva Monte on yksi Madeiran kuuluisimmista kylistä. Täällä asut keskellä paikallista tunnelmaa, neljän kilometrin päässä pääkaupungin keskustasta ja 550 metriä merenpinnan yläpuolella. Montesta löydät muutamia mukavia baareja ja ravintoloita.

Tyylikästä lomailua ja paikallista madeiralaista tunnelmaa

Hotelli Quinta do Montesta löydät suositun ja herkuistaan tunnetun ravintolan Monte Gardenin, elegantin cocktail-baarin sekä kuuluisan Café Pavilionin, jossa tarjoillaan iltapäiväteetä käsinleivottujen kakkujen sekä herkullisten voileipien kanssa. Itse kartanossa, eli quintassa, on mielenkiintoinen näyttely Funchalin ja Madeiran liikenteen historiasta sekä viihtyisä puutarha.

Asu lähellä köysiradan päätepysäkkiä suurten elämysten äärellä

Monte on hyvä tukikohta Madeiran saaren tutkimiseen. Voit vuokrata auton tai ottaa paikallisbussin Funchaliin. Montessa asut myöskin aivan lähellä löysiradan korkeinta kohtaa ja päätepysäkkiä. Kuuluisa köysirata viekin sinut helposti Funchalin ihanaan keskustaan.

Trooppinen puutarha Monte Palace Tropical Garden kutsuu viettämään tuntikausia upeiden kasvien ja kauniiden kukintojen parissa. Täältä löydät myös uskomattomia 3000 vuotta vanhoja oliivipuita sekä kiinnostavan museon. Myös Monten kirkko on tunnettu ja suosittu nähtävyys.

 

 

Kartta Monte

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse