Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Kaupunkilomalle Nizzaan

    Nizza

Kaupunkilomalle Nizzaan

Nizzan kaupunkilomat | Matkavekka

Nizza - viehättävä metropoli

Nizza on ylellinen kaupunki Ranskan Rivieralla, ja se yhdistää elegantisti rennon rantaloman ja aistikkaan iltaelämän. Kaupungilla on pitkä ja vakuuttava historia hienoston huvittelukohteena. Aurinkoisia päiviä Nizzassa riittää nautittavaksi vuoden ympäri, mutta suostuimmat kuukaudet lienevät kesästä loppusyksyyn.

Nizza on sanalla sanoen ihastuttavan yllättävä: Enkeltenlahtea kiertävällä bulevardilla kohtaavat luontevasti ruskettuneet rullaluistelijat ja fifejään taluttavat leidit. Katujen varsia reunustavat palmupuut ja kalliit autot, pyöreäkivisellä rannalla paistattelevat päivää vähäpukeiset turistit, paikalliset ja kauempaa tulleet. Ja kun ilta koittaa, kalastajat laskevat siimansa veteen samaan aikaan, kun herrat taluttavat kadun toisella puolella iltapukuisia daamejaan kasinon paheelliseen hauskanpitoon. Trés chic!

Nizzan rannat

Pittoreski Nizza on tunnettu upeista rannoistaan turkoosinsinisen Välimeren äärellä. Monilla hotelleilla on oma yksityinen rantakaistaleensa, joissa voi vuokrata aurinkotuolin ja -varjon koko päiväksi. Myös yleisiä rantoja löytyy. Aivan keskustan kupeessa voit pulahtaa 

Nizzan nähtävyydet

Nizzan maamerkki lienee kuuluisa palmujen reunustama kävelykatu Promenade des Anglaise, joka kulkee merenlahtea mukaellen. Rantakatu kuhisee elämää; paikalliset ja lomailijat kohtaavat kahviloissa ja ravintoloissa. Kadun päästä avautuu käynti tunnelmalliseen ja sokkeloiseen Nizzan vanhaankaupunkiin - Vieux Nice - kannattaa ehdottomasti tutustua. Rantakadun varressa voit nähdä useita luksushotelleja varakkaine vieraineen. Merinäkymäkin on täällä vähintään miljoonan dollarin arvoinen! Nizzan lukuisat kirkot, laadukkaat museot ja galleriat tarjoavat toisenlaisia elämyksiä.

Nizzan ravintolat ja yöelämä

Nizzassa ei voi olla ihastumatta runsaaseen ravintolatarjontaan ja yöelämän pyörteisiin. Upeita, eriteemaisia ravintoloita löytyy joka makuun ja esimerkiksi Cours Saleya -aukion vieressä sinua odottaa koko joukko kala- ja äyriäisravintoloita. Yökiitäjille Nizza on erinomainen valinta. Kansainvälistä menoa ja ihmisiä ympäri maailman voit tavata monissa yökerhoissa ja klubeilla. Jos tanssiminen pikkutunneilla ei ole sinun juttusi, voit istahtaa myös johonkin viihtyisään musiikkibaariin, jossa on helpompi antautua keskusteluun.

Ostokset Nizzassa

Nizzassa sinua odottaa paljon hyviä ostosmahdollisuuksia aina luksusmuotiliikkeistä paikallisiin käsitöihin.
Merkkituotteet ovat hinnoissaan, mutta täältä löydät myös paljon kohtuuhintaisia tuliaisia. Vanhankaupungin toreilla myydään kukkia, mausteita ja paljon muuta. 

Liikkuminen Nizzassa

Nizzassa on helppo kulkea joka paikkaan kävellen, mutta voit käyttää myös kaupungin julkista liikennettä. Taksit, bussit ja raitiovaunut kuljettavat sinua ympäri kaupungin. Muista siesta-aika puoliltapäivin, jolloin bussit eivät kulje. Englannilla pärjää täällä suhteellisen hyvin.

Matkavekan Nizza

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

Tutustu ja varaa matkasi Nizzaan

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta Nizza

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti