Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Kaupunkiloma Pariisissa | Matkavekka

    Pariisi

Kaupunkilomalle Pariisiin

Varaa matka Pariisiin - Matkavekka

Matkat kohteeseen Pariisi

Euroopan kiehtovimpiin suurkaupunkeihin kuuluva Pariisi tunnetaan rakastavaisten ja romantikkojen kaupunkina. Suuria tunteita ei kuitenkaan tarvitse viedä Pariisiin mukanaan. Kuten melkein kaikki, myös ne löytyvät tämän uskomattoman upean kaupungin kaduilta, silloilta ja kujilta. Kulttuurin ja taiteiden ystäville sekä shoppaajille kaupungin tarjonta on lähes ehtymätön.

Historiaa, kulttuuria ja nähtävää

Yli kahden miljoonan asukkaan suurkaupunki on täynnä Louvren, Musée d'Orsayn ja Picasso-museon kaltaisia häikäiseviä taidemuseoita ja kaikkien tuntemia monumentteja, kuten Notre Dame ja Riemukaari. Kahviloissa maistuvat café au lait ja croissantit, ja maailmankuulu ranskalainen keittiö tekee vaikutuksen vaativimpaankin kulinaristiin. Shoppailija löytää etsimänsä Champs-Élysées'n puistokadulta, hienostuneelta Avenue Montaignelta tai Boulevard Haussmannin tavarataloista. Herkkusuun valinta on Gustave Eiffelin suunnittelema Le Bon Marché -tavaratalo, jonka ruoka-osasto La Grande Épicerie on maailmankuulu. Pariisi on matkailijan runsaudensarvi, missä kerran käytyään haluaa palata aina uudestaan!

Kulkeminen Pariisissa

Pariisin metroverkosto on perinteikäs ja vaikuttava, ja sillä on matkailijan helppo liikkua paikasta toiseen. Kävellen pääset näkemään puistot, kirkot ja katukahvilat omin silmin, samoin Seine-joen ylittävät romanttiset sillat, taiteilijat Montmartrella ja niin edelleen.

Matkavekan Pariisi

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

Tutustu ja varaa matkasi Pariisiin

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hotellit Pariisissa

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Pariisi.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Pariisin kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Kartta Pariisista

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti