Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Lento+hotelli
Isovanhempi-kampanja
 • Viikonloppu Pariisissa - Pavillon Monceau
 • Viikonloppu Pariisissa - Pavillon Monceau
 • Viikonloppu Pariisissa - Pavillon Monceau
 • Viikonloppu Pariisissa - Pavillon Monceau
 • Viikonloppu Pariisissa - Pavillon Monceau

Pavillion Monceau Hotel

3
Loppu
Takaisin

Huoneet & hinnat

 • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Pariisi

Euroopan kiehtovimpiin suurkaupunkeihin kuuluva Pariisi tunnetaan rakastavaisten ja romantikkojen kaupunkina. Suuria tunteita ei kuitenkaan tarvitse viedä Pariisiin mukanaan. Kuten melkein kaikki, myös ne löytyvät tämän uskomattoman upean kaupungin kaduilta, silloilta ja kujilta.

Yli kahden miljoonan asukkaan suurkaupunki on täynnä Louvren, Musée d'Orsayn ja Picasso-museon kaltaisia häikäiseviä taidemuseoita ja kaikkien tuntemia monumentteja, kuten Notre Dame ja Riemukaari. Kahviloissa maistuvat café au lait ja croissantit, ja maailmankuulu ranskalainen keittiö tekee vaikutuksen vaativimpaankin kulinaristiin. Shoppailija löytää etsimänsä Champs-Élysées'n puistokadulta, hienostuneelta Avenue Montaignelta tai Boulevard Haussmannin tavarataloista. Herkkusuun valinta on Gustave Eiffelin suunnittelema Le Bon Marché -tavaratalo, jonka ruoka-osasto La Grande Épicerie on maailmankuulu. Pariisi on matkailijan runsaudensarvi, missä kerran käytyään haluaa palata aina uudestaan!

Matkan kesto: to-su (3yötä)

Lähdöt: 13.4., 11.5., 14.9., 28.9., 12.10. 

Matkaohjelma

Pariisissa kävellessään pitää pysähdellä ja nähdä katutaiteilijat, Seine-joen proomut ja kaduilla kulkevat ihmiset. Välillä kannattaa katsoa myös ylöspäin nähdäkseen, kuinka persoonallisen kauniisti pariisilaiset ovat parvekkeensa koristaneet.

1. päivä - Helsinki – Pariisi & kiertoajelu

Pariisin kaupunkiloman hintaan sisältyy hotellikuljetukset & kiertoajelu suomenkielisen oppaan johdolla!

Finnairin aamulento Helsingistä Pariisiin. Lähdemme Pariisin lentokentältä suoraan kiertoajelulle ja näemme bussista käsin monet kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Tutustumme kaupunkiin suomeksi opastetun kiertoajelun aikana, jolloin näemme monet kaupungin kuuluisista maamerkeistä kuten Louvren taidemuseon, Notre Damin katedraalin, Champ Elyseen, Latinalaiskorttelit ja tietenkin Eiffeltornin. Kierroksen jälkeen majoittuminen hotelliin j a loppupäivä vapaa omille retkille. Pariisi hurmaa kulttuurinnälkäiset, shoppailijat ja romantikot. Kaupunkiertoajelun jälkeen majoittuminen hotelliin ja loppupäivä vapaata omiin tutkimusretkiin.

2. päivä -  Pariisi  

Koko päivä aikaa omiin tutustumisretkiin tai lähde Montmartre & Louvre -kierrokselle

Enemmän elämyksiä: Lähde suomea puhuvan oppaan johdolla kävelykierrokselle Moulin Rouge-elokuvasta tutulle Montmartren alueelle. Se on tunnettu historiastaan taiteilijoiden asuinpaikkana ja täällä ovatkin aikaansa viettäneet mm. Pablo Picasso, Vincent van Gogh, Henri Matisse ja Claude Monet. Vierailemme myös Sacré-Cœurin basilikassa, joka on Montmartren alueella sijaitseva upea katolilainen kirkko. Tämän jälkeen jatkamme matkaamme Louvren taidemuseoon, joka  on suurin Pariisin museoista.  Museo sijaitsee aivan Pariisin kaupungin sydämessä ja Seine-joen oikealla rannalla, sen ja Rue de Rivoli -kadun välissä.  Rakennus on entinen kuninkaallinen palatsi. Louvreen on sijoitettu eräitä maailman taiteen kuuluisimpia teoksia, kuten Leonardo da Vincin Mona Lisa, Eugène Delacroix’n Vapaus johtaa kansaa ja Jacques-Louis Davidin Horatiusten vala. Varaa lisämaksullinen retki matkavarauksen yhteydessä!

3. päivä - Pariisi

Koko päivää aikaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin.

Mukavia kohteita ovat mm. tunnelmalliset latinalaiskorttelit, Seinen sillat ja saaret, Champs Elysées sekä näyttävät aukiot ja tuoksuvat torit. Voit kiivetä Eiffel-torniin katsomaan Pariisia lintuperspektiivistä ja poiketa La Citén saarella ihailemassa goottilaista Notre Damen katedraalia lähempää. Tai valita päiväohjelmaasi Louvren, joka kätkee suojiinsa valtavat taideaarteet. Kaupunkikuvaan tutustuu mukavasti ja kiireettömästi myös Seinellä risteillen. Vietitpä päiväsi miten tahansa, sinua ympäröi pariisilaisten ihanan intohimoinen elämänasenne.

4. päivä - Pariisi

Vieläkin ehtii kaupungille vaikkapa ostoksille ennen kuljetusta lentoasemalle, sillä lähdemme lentokentälle vasta myöhemmin iltapäivällä. Suomea puhuva opas tulee mukaan kentälle. Iltalento Helsinkiin.

Tähän matkaan sisältyy kävellen tehtäviä kiertokäyntejä. Osa reiteistä sisältää mukulakivikatuja tai muuten epätasaisia pintoja sekä portaita, joten matka ei sovellu liikuntaesteiselle tai henkilölle, joka ei pysty tai halua liikkua jalkaisin. Tavanomainen liikuntakyky ja peruskunto riittävät kävelyosuuksille.

Lisätietoa Pariisista (matkanjärjestäjä ei vastaa sivun sisällöstä):

en.parisinfo.com/

Kohokohdat

Hotellikuljetukset & kiertoajelu

Pariisin kaupunkiloman hintaan sisältyy hotellikuljetukset & kiertoajelu suomenkielisen oppaan johdolla!

Lähdemme lentokentältä suoraan kiertoajelulle ja näemme bussista käsin monet kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Tutustumme kaupunkiin suomeksi opastetun kiertoajelun aikana, jolloin näemme monet kaupungin kuuluisista maamerkeistä kuten Louvren taidemuseon, Notre Damin katedraalin, Champ Elyseen, Latinalaiskorttelit ja tietenkin Eiffeltornin. Kierroksen jälkeen majoittuminen hotelliin j a loppupäivä vapaa omille retkille. Pariisi hurmaa kulttuurinnälkäiset, shoppailijat ja romantikot. Kaupunkiertoajelun jälkeen majoittuminen hotelliin.

Paluupäivänä kuljetus hotellilta lentokentälle suomenkielisen oppaan johdolla.

Enemmän elämyksiä - Montmartre & Sacre Coeur & Louvre

Koe enemmän - Lähde suomea puhuvan oppaan johdolla kävelykierrokselle Moulin Rouge-elokuvasta tutulle Montmartren alueelle. Se on tunnettu historiastaan taiteilijoiden asuinpaikkana ja täällä ovatkin aikaansa viettäneet mm. Pablo Picasso, Vincent van Gogh, Henri Matisse ja Claude Monet. Vierailemme myös Sacré-Cœurin basilikassa, joka on Montmartren alueella sijaitseva upea katolilainen kirkko. 

Tämän jälkeen jatkamme matkaamme Louvren taidemuseoon, joka  on suurin Pariisin museoista.  Museo sijaitsee aivan Pariisin kaupungin sydämessä ja Seine-joen oikealla rannalla, sen ja Rue de Rivoli -kadun välissä.  Rakennus on entinen kuninkaallinen palatsi. Louvreen on sijoitettu eräitä maailman taiteen kuuluisimpia teoksia, kuten Leonardo da Vincin Mona Lisa, Eugène Delacroix’n Vapaus johtaa kansaa ja Jacques-Louis Davidin Horatiusten vala.

Kesto: noin 5 h

Hintaan sisältyy: kuljetukset, suomeksi opastettu kävelykierros Montmartren alueella, sisäänpääsy Sacré-Cœurin basilikaan, sisäänpääsy Louvren taidemuseoon.

Retkipäivä: perjantai

Hinta: 82 €/hlö

Varaa retki: matkavarauksen yhteydessä

 

 

 

Avenue des Champs-Élysées

Avenue des Champs-Élysées on noin kaksi kilometriä pitkä. Se kulkee Pariisin luoteisosassa kahdeksannen kaupunginosan läpi Place de la Concordelta Place Charles de Gaullella sijaitsevalle Riemukaarelle.

Pariisin nähtävyyksien joukkoon kuuluva Champs-Elysées-puistokatu on myös kuuluisa ostoskatu. Toinen tunnettu ostoskatu on Boulevard Haussmann, missä sijaitsee mm. Ranskan suurin tavaratalo Galeries Lafaytte. Saint Honorén muotialueella sijaitsevat mm. Versacen, Hermèsin ja Yves Saint Laurent`n klassikkoliikkeet. Kaupungin lukemattomat ravintolat tarjoavat unohtumattomia kulinaarisia elämyksiä

Nautiskele

Pariisin vehreillä bulevardeilla on nautinto kulkea päämäärättömästikin vaikka vain ikkunaostoksia tehden, ja iloisen puheensorinan täyttämässä kahvilassa voi herkutella hetken café au lait´n ja maittavan croissantin parissa. Vaihtoehtoisesti voit hakea kulmakaupasta patonkia, viiniä ja suussa sulavia juustoja ja vetäytyä johonkin rauhaisaan puistoon piknikille. 

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat reittilennot  Helsinki– Pariisi–Helsinki turistiluokassa
 • Majoitus Pavillon Monceau ***
 • Hotelliaamiaiset
 • Pariisin kiertoajelu suomenkielisellä opastuksella
 • Lentokenttäkuljetukset Pariisissa
 • Suomenkielisen oppaan palvelut
Pavillon Monceau Hotel***
43 rue Jouffroy d’Abbans, 75017 Paris

Pavillon Monceau on ihastuttavan lämminhenkinen ja kotoisa hotelli. Hotellilta on lyhyt kävelymatka Wagram ja Malesherbes metroasemille, josta pääsee helposti kulkemaan pitkin poikin Pariisia. Reilun 15 minuutin kävelymatkan päässä on Champ Elysee.

Kahden hengen huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä televisio, ilmastointi, tallelokero ja WiFi.

Hotellin pianobaarissa voit nautiskella lasillisen kuohuvaa tai kupillisen kahvia sekä soittaa pianolla lempisävelmäsi. Aamiainen pariisilaiseen tapaan sisältää croissantteja, leipää, hedelmäsalaattia, juustoa ja kinkkua. 

http://www.pavillon-monceau.com/en/hotel/

Takaisin

Huoneet & hinnat

 • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Kartta

Hyvä tietää

Ilmoittautuminen lennolle
Finnairin lähtöselvitys tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalla terminaalissa T2. Suosittelemme saapumaan kentälle viimeistään kaksi tuntia ennen lennon lähtöä.

Matkatavarat
Ruumaan menevä matkatavara: sallittu matkatavaramäärä on yksi laukku / henkilö, jonka enimmäispaino enintään 23 kg ja ulkomitat yhteensä enintään 158 cm. Matkustamoon otettava käsimatkatavara: matkustamoon saa ottaa yhden laukun / henkilö, jonka ulkomitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm  ja enimmäispaino 8 kg. Kaikissa matkatavaroissa on oltava matkustajan nimi ja osoite, myös laukun sisäpuolella.

Käsimatkatavaraan ei saa pakata teräviä esineitä. Myös nesteiden kuljetusta on rajoitettu. Nesteiden tulee olla pakattuna enintään 100 ml kokoisiin pakkauksiin, jotka mahtuvat läpinäkyvään, enintään litran kokoiseen uudelleen suljettavaan pussiin. Lisätietoja finavia.fi

Matkustusasiakirjat
Suomen kansalaiset: kaikilla lentomatkustajilla, myös lapsilla, tulee olla oma voimassaoleva matkustusasiakirja. Matkustaja on itse vastuussa siitäettä hänellä on tarvittavat matkustusasiakirjat. Schengen-alueiden ja EU-maiden sisäiset lennot sekä Sveitsi: passi tai 1.3.1999 käyttöön otettu uudenmallinen EU-standardien mukainen valokuvallinen henkilökortti, josta ilmenee kansalaisuus ja kortin voimassaoloaika (ei ajokortti). Muiden maiden kansalaisten on itse tarkistettava vaaditut matkustusasiakirjat.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai matkavekka.fi/matkavakuutus

Ateriat Finnairin lennoilla
Finnairin Euroopan reittilennoilla ateriat ovat maksullisia. Lennoilla toimii välipalamyynti SkyBistro-valikoimasta ja 1.4.2015 alkaen lennoille on myös tilattavissa lämpimiä aterioita. Maksutta tarjotaan kahvia/teetä ja mustikkamehua. Koneen tarjoiluvaunun valikoima on rajattu ja halutessasi varmistaa välipalan tai aterian saatavuuden voit aikaisintaan 14 vuorokautta, mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen lennon lähtöä Helsingistä tilata tuotteita luottokorttimaksulla ennakkoon Finnairin puhelinpalvelusta p. 0600 91011 (2,96 €/vastattu puhelu + pvm). Avoinna arkisin klo 8-18 ja viikonloppuisin klo 8-12. Puhelimitse tilatuista maksullisista lisäpalveluista Finnair perii 10 € palvelumaksun/varaus.

Rokotukset
Hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä on syytä varmistaa, että kaikki perusrokotukset ovat kunnossa. Lisäksi tulee ottaa selvää suositellaanko tai vaaditaanko kohdemaahan muita rokotuksia tai estolääkityksiä. Matkustaja on itse velvollinen huolehtimaan tarvitsemistaan rokotuksista. Eri maihin tarvittavista lisärokotuksista saat tietoa kotipaikkakuntasi terveyskeskuksesta ja rokotuspoliklinikoilta.  Kohdemaasi terveyteen liittyvät ajankohtaiset tiedot sekä rokotussuositukset löytyvät THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) julkaisemasta Matkailijan terveysoppaasta http://www.thl.fi/fi/web/infektiotaudit/ohjeet-ja-saadokset/matkailijan-terveysopas/

Matkadokumentit
Reittilentoliput ja lopulliset matkaohjeet toimitetaan noin kaksi viikkoa ennen lähtöä.

Hyvää matkaa! 

Jaa tämä sivu sähköpostitse