Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Matkat Tukholmaan | Lennot+hotelli Tukholma | Matkavekka

    Tukholma

Kaupunkilomalle Tukholmaan

Kaupunkilomalle Tukholmaan

Koe merellinen Tukholma

Tukholma on kaunis ja klassinen kaupunkilomakohde, joka sopii koko perheelle. Kaupunki on rakennettu 14 saarelle, joita yhdistää 56 siltaa. Kaupungin edustalla avautuu valtava, yli 20 000 saarta käsittävä Tukholman saaristo. Tukholma on Pohjoismaiden suurin kaupunki ja tunnettu erityisesti designistaan, ostosmahdollisuuksistaan ja vilkkaasta yöelämästään. Shoppailumahdollisuuksia löytyykin paljon joka makuun.

Nähtävää ja koettavaa Tukholmassa

Tunnettuihin nähtävyyksiin kuuluvat tunnelmallinen vanhakaupunki Gamla Stan sekä siellä sijaitseva Kuninkaanlinna. Lapsiperheisiin vetoavat erityisesti ulkoilmamuseo Skansen, upeasti säilynyttä uponnutta Vasa-laivaa esittelevä Vasa-museo sekä kirjailija Astrid Lindgrenin satumaailmaa esittelevä Junibacken. Kesällä on lisäksi avoinna upea huvipuisto Gröna Lund.

Globen on suurten urheilutapahtumien näyttämö, joka tarjoaa myös hieman erilaisen tavan tutustua kaupunkiin. Lasinen näköalahissi vie matkailijan ihailemaan kaunista Tukholmaa 84 metrin korkeudesta.

Abba-museo on puolestaan musiikinystävän ehdoton käyntikohde Djurgårdenin saarella, jossa myös Skansen ja Gröna Lund sijaitsevat. Erikoisuutena Tukholmassa ovat kävelykierrokset, joita järjestetään kaupungin kattojen yllä. Myös veneretki saaristossa on varmasti mieleenpainuva elämys.

Liikkuminen Tukholmassa

Tukholmassa on helppoa liikkua jalkaisin tai vuokrapolkupyörällä lyhyiden etäisyyksien takia. Metro, bussi ja paikallisjuna ovat myöskin käteviä, jos suunnitelmissa on vierailu esimerkiksi hieman kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan kuningasperheen kotipaikkaan, Drottningholmin linnaan.

Matkavekan Tukholma

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

Tutustu ja varaa matkasi Tukholmaan

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hotellit Tukholmassa

Kartta Tukholma

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti