Matkavekka ja Lomamatkat ovat nyt yhdessä Matkavekka! Lue lisää >>  
 • Kahden hengen huone, standard
 • Kahden hengen huone, superior

Clarion Hotel Wisby

4
Takaisin

Huoneet & hinnat

 • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
 • Helsinki-Vantaa lentoasema
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkustajat

Visby

Tällä viikonloppumatkalla torstaista sunnuntaihin ehdit nauttia niin kaupungin keskiaikaisista kujista kuin Gotlannin ainutlaatuisesta luonnostakin. Lentomatka Helsingistä viehättävään Visbyn kaupunkiin kestää vain puolitoista tuntia. Saapumispäivänä teemme suomea puhuvan oppaan johdolla kävelykierroksen vanhassakaupungissa. Kuljetukset lentoasemalta hotelliin ja takaisin suomea puhuvan oppaan kanssa sisältyvät hintaan.

Visbyn kaupunki on Unescon maailmanperintökohde, jossa pienten talojen pihoilla kukkivat ruusut ja siellä sijaitsee myös kasvitieteellinen puutarha. Kaupungille antavat leimansa vanha kehämuuri, kiemurtelevat kadut sekä lukuisat vanhat talot ja kirkot.

Visby on kohde koko perheelle. Peppi Pitkätossun kesämaailma Kneippbyn on ehdoton kohde lapsiperheille. Täältä löytyy mm. tuttu Huvikumpu ja Peppi sekä vesipuisto, jotka kutsuvat kesäisiin leikkeihin! Myös Lummelundagrottanin tippukiviluolasto kymmenisen kilometriä kaupungista pohjoiseen on kiinnostava kohde.

Matkan kesto: to-su (3 yötä)

Lähdöt: 13.7., 20.7., 27.7., 3.8.

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat reittilennot Helsinki - Visby - Helsinki turistiluokassa
 • Majoitus Clarion Hotel Wisbyssä ***
 • Hotelliaamiaiset
 • Suomeksi opastettu kävelykierros Visbyssä
 • Lentokenttäkuljetukset Visbyssä 
 • Suomenkielisen oppaan palvelut
Clarion Hotel Wisby ****
Strandgatan 6, 62157 Visby

Clarion Hotel Wisby sijaitsee keskeisellä paikalla Visbyn vanhassakaupungissa kaupunginmuurin sisäpuolella. Hotelli toimii historiallisissa, osittain keskiaikaisissa rakennuksissa. Ne tehtiin alun perin varastotiloiksi ja vuosisatojen aikana niitä on käytetty moniin eri tarkoituksiin. Toukokuussa 1991 nykyinen Clarion Hotel Wisby avasi ovensa modernina hotellina, jonka sisätiloissa on säilytetty osia näistä vanhoista rakennuksista. Vuonna 2013 valmistui hotelln laajennusosa.

Huoneita on nykyisin 212 ja niissä on kaikki mukavuudet. Huoneet ovat erikokoisia ja mallisia ja sijaitsevat eri rakennuksissa. Hotellissa on ravintola ja baari, Wisby SPA (erillinen sisäänpääsymaksu, rajoitettu aukioloaika kesäaikaan) ja kokoustiloja.

Lentokenttäbussilla ei pääse aivan hotellin eteen vaan bussi jättää noin 50-100 metrin päähän hotellilta, josta matkatavarat tulee itse siirtää hotellille.

Takaisin

Huoneet & hinnat

 • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
 • Helsinki-Vantaa lentoasema
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkustajat

Pääkaupunki: Tukholma Valuutta: Ruotsin kruunu Aikaero: UTC+1 Kielet: ruotsi Asukasmäärä: 9,9 miljoonaa
Keskilämpötila
-0,3° tammikuu
-0,9° helmikuu
0,8° maaliskuu
4,3° huhtikuu
9,8° toukokuu
14,0° kesäkuu
16,6° heinäkuu
16,2° elokuu
12,0° syyskuu
7,9° lokakuu
3,9° marraskuu
1,1° joulukuu

Kartta

Hyvä tietää

Ilmoittautuminen lennolle
Finnairin lähtöselvitys tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalla terminaalissa T2. Suosittelemme saapumaan kentälle viimeistään kaksi tuntia ennen lennon lähtöä.

Matkatavarat
Ruumaan menevä matkatavara: sallittu matkatavaramäärä on yksi laukku / henkilö, jonka enimmäispaino enintään 23 kg ja ulkomitat yhteensä enintään 158 cm. Matkustamoon otettava käsimatkatavara: matkustamoon saa ottaa yhden laukun / henkilö, jonka ulkomitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm  ja enimmäispaino 8 kg. Kaikissa matkatavaroissa on oltava matkustajan nimi ja osoite, myös laukun sisäpuolella.

Käsimatkatavaraan ei saa pakata teräviä esineitä. Myös nesteiden kuljetusta on rajoitettu. Nesteiden tulee olla pakattuna enintään 100 ml kokoisiin pakkauksiin, jotka mahtuvat läpinäkyvään, enintään litran kokoiseen uudelleen suljettavaan pussiin. Lisätietoja finavia.fi

Matkustusasiakirjat
Suomen kansalaiset: kaikilla lentomatkustajilla, myös lapsilla, tulee olla oma voimassaoleva matkustusasiakirja. Matkustaja on itse vastuussa siitäettä hänellä on tarvittavat matkustusasiakirjat. Schengen-alueiden ja EU-maiden sisäiset lennot sekä Sveitsi: passi tai 1.3.1999 käyttöön otettu uudenmallinen EU-standardien mukainen valokuvallinen henkilökortti, josta ilmenee kansalaisuus ja kortin voimassaoloaika (ei ajokortti). Muiden maiden kansalaisten on itse tarkistettava vaaditut matkustusasiakirjat.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai matkavekka.fi/matkavakuutus

Ateriat Finnairin lennoilla
Finnairin Euroopan reittilennoilla ateriat ovat maksullisia. Lennoilla toimii välipalamyynti SkyBistro-valikoimasta ja 1.4.2015 alkaen lennoille on myös tilattavissa lämpimiä aterioita. Maksutta tarjotaan kahvia/teetä ja mustikkamehua. Koneen tarjoiluvaunun valikoima on rajattu ja halutessasi varmistaa välipalan tai aterian saatavuuden voit aikaisintaan 14 vuorokautta, mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen lennon lähtöä Helsingistä tilata tuotteita luottokorttimaksulla ennakkoon Finnairin puhelinpalvelusta p. 0600 91011 (2,96 €/vastattu puhelu + pvm). Avoinna arkisin klo 8-18 ja viikonloppuisin klo 8-12. Puhelimitse tilatuista maksullisista lisäpalveluista Finnair perii 10 € palvelumaksun/varaus.

Rokotukset
Hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä on syytä varmistaa, että kaikki perusrokotukset ovat kunnossa. Lisäksi tulee ottaa selvää suositellaanko tai vaaditaanko kohdemaahan muita rokotuksia tai estolääkityksiä. Matkustaja on itse velvollinen huolehtimaan tarvitsemistaan rokotuksista. Eri maihin tarvittavista lisärokotuksista saat tietoa kotipaikkakuntasi terveyskeskuksesta ja rokotuspoliklinikoilta.  Kohdemaasi terveyteen liittyvät ajankohtaiset tiedot sekä rokotussuositukset löytyvät THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) julkaisemasta Matkailijan terveysoppaasta http://www.thl.fi/fi/web/infektiotaudit/ohjeet-ja-saadokset/matkailijan-terveysopas/

Matkadokumentit
Reittilentoliput ja lopulliset matkaohjeet toimitetaan noin kaksi viikkoa ennen lähtöä.

Hyvää matkaa! 

Jaa tämä sivu sähköpostitse