Saksa - kiinnostavia kaupunkeja ja keskieurooppalaisuutta aidoimmillaan

Saksa on monipuolinen valtio keskellä Eurooppaa. Maasta tulee ensimmäisenä mieleen makkara ja hapankaali sekä tietenkin autot ja monikaistaiset moottoritiet.  Nämä yleistykset toki kuuluvat Saksaan, mutta siellä on paljon muutakin. 

Saksa on Euroopan väkirikkain maa ja asukkaita onkon 82 miljoonaa. Saksan suurin kaupunki on samalla myös sen pääkaupunki Berliini, jossa asukkaita on 3,4 miljoonaa. Muita isoja kaupunkeja ovat Hampuri ja München. Saksaan mahtuu miljoonakaupunkien lisäksi paljon muutakin koettavaa. Pohjois-Saksan hiekkarannat, jokilaaksojen idylliset viiniseudut ja etelässä kohoavat Alppien korkeat huiput tarjoavat mahdollisuuden lomailla ja kokea keskieurooppalaisuutta idylliä aidoimmillaan. Saksan maaseutu ja pikkukylät ovat luku sinänsä. Maisemat hivelevät silmää ja vangitsevat tuijottamaan upeita vuoria ja sinisenä läikehtiviä vesistöjä.

Upeat kaupungit tarjoavat mahtavan valikoiman ravintoloita, taidegallerioita, nähtävyyksiä ja tietenkin hyvää ruokaa.  Berliini on käymisen arvoinen!  Vietä aikaasi imien ihanan rentoa kaupunkikulttuuria itseesi, piipahda jollain lukuisista kirpputoreista ja bongaa mielenkiintoisia kahviloita. 

Saksa kutsuu!

Kohteet ja lähdöt

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto

  • 3