Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Saksa

Lomakohteemme Saksassa

Berliini
Lento+hotelli-paketti

Lento+hotelli-lomapaketit Berliiniin!

Tutustu ja varaa >>

Kaikki kaupunkilomat

Katso kaikki kaupunkilomakohteemme ja löydä omat suosikkisi.

Tutustu ja varaa >>

Lomakohteena Saksa

Saksa

Monipuolinen Saksa on varsinainen matkailijan runsaudensarvi! Pinta-alaltaan noin Suomen kokoisessa, yli 80 miljoonan asukkaan maassa, pohjoisen viljavat alangot vaihtuvat ensin keski-Saksan kumpuilevaksi pelto- ja metsämaisemaksi ja lopuksi jylhiksi Alpeiksi. Nopeiden moottoriteiden varsilla on kiinnostavia suurkaupunkeja ja tunnelmallisia kyliä. Saksa muodostuu monesta osavaltiosta, joilla on vahva paikallinen elämäntapansa ja tunnelmansa, mutta yhteinen kieli ja vahva identiteetti.

Etelä-Saksassa eletään lähes eteläeurooppalaisittain rennosti viinitarhojen ja lumoavien linnojen ja maisemien keskellä. Pohjoisrannikolta löytyy pitkiä hiekkarantoja ja vanhoja hansakaupunkeja. Saksan monipuolinen menneisyys näkyy kaikkialla. Etenkin ajanjakso, jolloin Saksa oli toisen maailmansodan jälkeen jaettuna kahtia vuoteen 1990 asti on jättänyt jälkensä molemmille puolille entistä rajaa.

Saksa on helppo lomakohde kenelle tahansa, yksin tai yhdessä matkustaville. Saksassa on helppo pistäytyä, lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Saksaa ei kannata edes yrittää haukata kerralla, vaan tutustua tähän alati kiinnostavaan maahan vaikkapa suurkaupunki kerrallaan.

Berliinin kaupunkiloma 

Berliiniin  pääset varaamalla Matkavekan omatoimisen lento+hotell-lomapaketin. Valitse itse matkasi kesto, lähtöpäivä ja hotelli - loma juuri kuten haluat.

 

Tutustu ja varaa matka Saksaan

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti