Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Varaa matkasi Berliiniin! Matkavekka

    Berliini

Berliini

Oi ihana Berliini!

Persoonallinen, trendikäs ja suvaitsevainen Saksan pääkaupunki Berliini on ehdotottomasti tutustumisen arvoinen.  Vaikka suurkaupungissa ollaan, tuntuu ilmapiiri mukavan kodikkaalta ja sympaattiselta. Berliiniin on helppo ihastua - ympäri vuoden.

Lukuisat kahvilat, ravintolat, pikkukaupat ja ostoskeskukset kutsuvat istuskelemaan, viettämään aikaa ja tekemään yksilöllisiä löytöjä. Shoppailija löytää taatusti paljon mieleisiä ostospaikkoja.

Nähtävyyksiä Berliini tarjoaa runsaasti: Branderburgin portti, Potsdamer Plazin aukio, Checkpoint Charlien rajanylityspaikka,  Gendarmenmarktin aukio, TV-torni Alexanderplatzilla, Museosaari ja Charlottenburgin linna - nämä kaikki on ainakin käytävä katsomassa. Vaikuttava Holocaust-muistomerkki sekä East Side Galleria muurinpätkineen eivät nekään jätä taatusti kylmäksi. Eläintarhassa asustaa ihkaoikea panda eikä urheilufani voi ohittaa tietenkään komeaa Olympiastadionia, jossa pelataan myös Bundesligan jalkapallopelejä.

 

Joulunalustunnelmaan kaupungissa pääset tutustumaan kiehtovalla Berliinin joulutorimatkalla. 

Berliinin kaupunkiloma

Berliiniin pääset kanssamme paketoimalla oman lento + hotelli-pakettisi. Valitse alta matkan kesto, lähtöpäivä ja hotelli.

 

 

 

Lähtöpäivät

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7