Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkat Kööpenhaminaan | Lennot+hotelli Kööpenhamina | Matkavekka

    Kööpenhamina

Kaupunkilomalle Kööpenhaminaan

Kaupunkilomat Kööpenhaminaan Matkavekasta

Kööpenhamina - tunnelmallista kaupunkilomaa

Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina on monipuolinen matkakohde niin aikuisille kuin lapsiperheille. Tasainen maasto ja erinomaiset, leveät ja selkeät pyörätiet houkuttelevat ottamaan kohteen haltuun helposti pyöräillen – vuokraamoja löydät lähes jokaisesta korttelista. Myös julkinen liikenne kaupungissa on toimivaa.

Kulttuuria ja shoppailua

Kööpenhaminan sydän on kuuluisa, tunnelmallinen kävelykatu Strøget, jonka varrelta löytyy ostosmahdollisuuksia sekä ravintoloita joka makuun. Erityisen loistava kohde Kööpenhamina on designista ja sisustuksesta kiinnostuneelle shoppailijalle.

Kaupungin arkkitehtuuri on kiinnostava yhdistelmä vanhaa ja perinteistä tanskalaista tyyliä sekä modernia, uutta suunnittelua. Kööpenhamina tarjoaa paljon museoita keskustan alueella ja lisäksi esimerkiksi modernin taiteen museo Louisiana on upea kohde hieman kaupungin ulkopuolella.

Nyhavn on värikäs satama-alue, jonka monissa ravintoloissa pääset nauttimaan tanskalaisesta hygge-tunnelmasta ja perinteisistä paikallisista herkuista kuten kylmästä lounaslautasesta rapu- ja kalaherkkuineen – leivän ja majoneesin kera tietenkin. Tätä kuvauksellista aluetta ei kannata jättää väliin!

Ehdoton kokemus Kööpenhaminassa on upea Tivoli, joka on joka vuodenaikana hieman erilainen. Esimerkiksi joulun aikaan se pukeutuu upeaan, satumaiseen talviloistoon. Tivoliin voi mennä paitsi hurvittelemaan, myös yksinkertaisesti fiilistelemään. Iltavalaistuksessaan puisto on lumoava ja sen monet ravintolat houkuttelevat viihtymään.

Lapsiperheet ilahtuvat perheystävällisestä tunnelmasta sekä suurista leikkipuistoista, joita löytyy kaikkialta kaupungin alueelta. Viheralueita on myöskin paljon ja piknikillä käyminen on suosittua ajanvietettä.

Trendikkäitä alueita hieman keskustan ulkopuolella ovat Nørrebro ja Østerbro, joilta löydät paljon paikallisia, viehättäviä kahviloita, muotiliikkeitä ja second hand -putiikkeja. Vapaakaupunki Christiania puolestaan on kuin oma maailmansa keskellä kaupunkia – tämä omia lakejaan noudattava rähjäinen, mutta kiehtova kaupunginosa on osoitus siitä, että vaihtoehtoiset elämäntavat ovat Tanskan pääkaupungissa voimissaan.

Matkavekan Kööpenhamina

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

Tutustu ja varaa matkasi Kööpenhaminaan

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta Kööpenhamina

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti