Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND
 • Varaa kesän hauskin perheloma Tanskan LEGOLANDissa!

LEGOLAND® seikkailut 2020 - koe monta upeaa kohdetta


Tervetuloa mukaan seikkailuun kesällä 2020!

 

LEGOLAND® huvipuistossa kaikki on niin nastaa sekä pienille että suurille mestarirakentajille! Koe vuoden 2020 uutuus, THE LEGO® MOVIE™ World, jossa Emmet ja Lucy ottavat sinut mukaansa jännittävälle seikkailulle maailmaan ilman sääntöjä ja huonoja ideoita. Varaa matkasi ja anna seikkailun alkaa!

 

Matkavekan LEGOLAND® lomapaketit 1.6. - 3.8.2020 

 • lähdöt maanantaisin 1.6.-3.8.2020
 • lähdöt keskiviikkoisin 3.6.-29.7.2020
 • matkan kesto 3 yötä

 

Matkavekan LEGOLAND® lomapaketteihin sisältyy

 

 • Finnairin suorat lennot meno-paluulennot Helsingistä Billundiin
 • majoitus valintasi mukaisesti
 • meno-paluukuljetukset lentokentältä hotelliin (Vejle Centeriin majoittuvilla lisäksi kuljetukset LEGOLAND® puistoon )
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu
 • kahden päivän LEGOLAND® pääsyliput (ei koske Lalandiaan majoittuvia)
 • Lalandiassa majoittuville Aquadome -vesipuiston ja Monkey Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö
 • Be Happy Pass -etukortti
 • Lähdöillä 15.7., 22.7. ja 29.7. aamiainen Billundiin saapumisen jälkeen ennen Legolandin aukeamista

Tarkemmat hotellikohtaiset sisällöt ja lisäpalvelut löydät hotellisivuilta.

Majoitu Vejlessä tai Billundissa


Hotel LEGOLAND®  tarjoaa asukkailleen oman sisäänkäynnin huvipuistoon. Hotellissa on tarjolla viisi erilaista teemahuonetta, mm. Ninjago ja Friends. Huoneista on hienot näkymät huvipuistoon.

LEGOLAND® Castle sijaitsee aivan teemapuiston vieressä. Vuonna 2019 avautuneessa hotellissa jokainen tiili on täynnä taikaa ja kiehtovia tarinoita ritareista, velhoista ja kuninkaista kaukaisissa maissa. Ritarit valmistautuvat turnajaisiin ja voit sillä välin itse valmistautua hienoon huvipuistopäivään. Liity kuninkaan juhlaan hotellin omassa Tournament Tavern -ravintolassa, jossa voit seurata kokin valmistavan herkullista ruokaa.

LEGOLAND® Holiday Village lomakylä on loistavalla paikalla Billundissa kävelymatkan päässä LEGOLAND® puistosta ja Lalandiasta. Majoitu mukavasti LEGO-merirosvoteeman mukaan sisustetuissa huoneissa tai NINJAGO® lomamökissä.

Modernit Lalandia lomahuoneistot sijaitsevat lähellä Billundin lentokenttää ja LEGOLAND® puistoa. Majoitusaleueen vieressä on Lalandian vapaa-ajan keskus, jossa lomahuoneistojen palvelut sijaitsevat. Lalandiassa majoittuville hintaan sisältyy Aquadome -vesipuiston ja Monkey Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö. LEGOLAND on kävelymatkan päässä. 

Lapsiperheille hyvin sopiva Vejle Center Hotel sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Vejlen kaupungin keskustasta, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Vejle valittiin vuonna 2019 Tanskan parhaaksi ostoskaupungiksi. Hotellista on noin puolen tunnin bussimatka LEGOLAND-huvipuistoon ja lentokentälle. Hotelli- ja puistokuljetukset sisältyvät matkan hintaan!

Hotel Propellen on  kodikas hotelli lyhyen kävelymatkan (600 metriä) päässä LEGOLAND® puistosta. Myös Lalandia on kivenheiton päässä. 

Vapaapäivät voit käyttää esimerkiksi opastetulla Givskud Zoon retkellä, LEGO Housessa, Lalandian vapaa-ajan keskuksessa. Hyödynnä myös Be Happy Passin tarjoukset ja tutustu kiehtovaan Etelä-Tanskaan.

Yleistä teemapuistosta

LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. Teemapuisto sai alkunsa Minimaasta, joka avattiin vuonna 1968. Tuolloin pinta-ala oli 38 000 m2. Tänä päivänä alue on kooltaan jo yli 140 000 m2 ja laajenee jatkuvasti. 

Miljoonien LEGO-palikoiden ympärille rakennettu puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO-palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta

Kävelymatkan päässä LEGOLAND puistosta on myös Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä ja ilman lämpötila +30 astetta. Astuessasi sisään Lalandiaan tuntuu kuin olisit tullut jonnekin kauemmas, etelän sinisen taivaan alle. Lalandia Plazaa ympäröivät viehättävät ravintolat, kaupat ja putiikit. Saman katon alta löydät monipuoliset urheilumahdollisuudet, leikkipaikat, Winter World -talvimaailmaan ja Skandinavian suurimman sisävesipuiston. Lalandian lomahuoneistoissa majoittuville ilmainen sisäänpääsy! 

Givskud Zoo on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Eläintarhassa kuljet safaribussilla ja kävellen. Näet mm. gorilloja, kirahveja, susia ja norsuja. Kierroksen lopussa on dinosaurusnäyttely, jossa on yli 50 oikean kokoista dinosaurusta. Givskudin opastetulle retkellemme pääset lisämaksusta.

LEGO House on hieno kokonaisuus, jossa viihtyy vaikka koko päivän. Täältä löydät erilaisia kokemusalueita, joissa voit rakennella LEGO palikoista mitä ihmeellisempiä taideteoksia. 

Be Happy Pass

Saat Be Happy Pass -etukortin veloituksetta, kun varaat LEGOLAND-lomasi Matkavekasta! Be Happy Pass -etukortti tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja etuja perheellesi. Lue lisää Be Happy Passin oikeuttavista eduista: Behappypass.com. 

 

Tutustu ja varaa matka legolandiin

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

 • Lennot ja valikoidut hotellit
 • Suomenkieliset opaspalvelut
 • Hotellikuljetukset 
 • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
 • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 3

Matkavekan LEGOLAND - hyvä tietää

Matkustusasiakirjat lennolla

Finnairin lennolla hyväksytyt matkustusasiakirjat Suomen kansalaisilta Skandinaviaan. Muiden maiden kansalaisten on itse tarkistettava kohdemaan suurlähetystöstä tai edustustosta voimassaolevat passi- ja viisumimääräykset.

 • 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti.
 • Alle 16-vuotiailta, jotka matkustavat vanhempiensa seurassa, ei vaadita omaa henkilökorttia.
 • Alle 16-vuotiailla, jotka matkustavat yksin tai jonkun muun kuin vanhempansa kanssa, on oltava mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti.

 

Lomakaupungit Vejle ja Billund

Vejle - Tanskan paras ostoskaupunki 2019

Majoitu kodikkaassa tanskalaisessa pikkukaupungissa.

Lue lisää  >

Billund - lasten pääkaupunki

Majoitu kävelymatkan päässä koko perheen huvituksista.

Lue lisää  >

Kartta Billund ja Vejle

 

Tanska

 • Aikaero: Kello on tunnin vähemmän Tanskassa kuin Suomessa.
 • Rahayksikkö: Tanskan kruunu DKK
 • Pääkaupunki: Kööpenhamina
 • Pinta-ala: 43 094 km²
 • Väkiluku: 5,5 miljoonaa
 • Kieli: tanska

THE LEGO® MOVIE 2 © & ™ DC Comics, Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. © 2020 The LEGO Group. All Rights Reserved. (s20)