Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Kaupunkilomat
Lento+hotelli

Kahden yön matka on tiivis ja päivät täynnä touhua aamusta iltaan! Älä huoli, ehdit kuitenkin nähdä kaiken oleellisen LEGOLAND®- puistossa kuten Lego Ninjago Worldin, Ghost - The Haunted Housen, Minimaan, Polar Landin, Legoredon, Merirosvomaan ja Atlantis by Sea Lifen. Lähtöpäivä kahden yön matkalle on tiistai.
Hotel LEGOLAND, varaa tästä
LEGOLAND Holiday Village, varaa tästä
Lalandia lomahuoneistot, varaa tästä
Vejle Center Hotel, varaa tästä

 

Pidemmillä matkoilla aikaa jää myös retkelle Givskud Zoohon - koe eläintarha, safari ja dinosauruspuisto samalla lipulla! Psst. Torstain lähdöllä ei eläintarharetkelle pääse, mutta to-su -matkan lentoaikataulut onkin optimaaliset perheille jotka ovat hieman pidemmän matkan päästä Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Lähtöpäivät kolmen yön matkoille: Keskiviikko, torstai, perjantai, lauantai ja sunnuntai.
Hotel LEGOLAND, varaa tästä
LEGOLAND Holiday Village, varaa tästä
Lalandia lomahuoneistot, varaa tästä
Vejle Center Hotel, varaa tästä

Neljän yön matkalla kerkeät kokemaan LEGOLAND®-puiston, eläintarhan ja vaikka vielä vesipuiston! Lalandia on Skandinavian suurin vesipuisto, jossa koko perhe voi nauttia vauhdin hurmasta hauskoissa liukumäissä, keinua aaltoaltaassa tai polskia kuumassa porealtaassa. Lähtöpäivä neljän yön matkalle on maanantai.
Hotel LEGOLAND, varaa tästä
LEGOLAND Holiday Village, varaa tästä
Lalandia lomahuoneistot, varaa tästä
Vejle Center Hotel, varaa tästä

Valitse perheellesi sopiva majoitus!

Hotel LEGOLAND -hotelli

Hotel LEGOLAND® on jokaisen LEGO® fanin unelma. LEGO teema näkyy pienissäkin yksityiskohdissa ja hotellin aulan on valloittanut suuri lohikäärme. Hotellissa on ravintola, LEGO kauppa ja leikkipaikkoja. Kaiken kruunaa oma sisäänkäynti LEGOLAND® huvipuistoon! Hotelli on erittäin suosittu sijaintinsa vuoksi, joten varaus kannattaa tehdä ajoissa.

Tutustu hotelliin ja varaa matkasi »

Lalandia

Modernit Lalandia lomahuoneistot sijaitsevat lähellä Billundin lentokenttää ja LEGOLAND huvipuistoa. Majoitusalueen vieressä on Lalandian vapaa-ajankeskus, jossa lomahuoneistojen palvelut sijaitsevat. Majoitukseen sisältyy Aquadome™ -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö. LEGOLAND on kävelymatkan päässä. 

Tutustu Lalandiaan ja varaa matkasi »

LEGOLAND Holiday Village -lomakylä

LEGOLAND Holiday Village -lomakylä on loistavalla paikalla kävelymatkan päässä LEGOLAND-huvipuistosta ja Lalandiasta. Matkavekan asiakkaat majoittuvat mukavasti LEGO merirosvoteeman mukaan sisustetuissa huoneissa. Matkan hintaan sisältyy kahden päivän pääsylippu LEGOLAND-huvipuistoon.

Tutustu tarkemmin ja varaa matkasi »

Vejle Center Hotelli

Lapsiperheille hyvin sopiva Vejle Center Hotel sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Vejlen kaupungin keskustasta, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Hotellista on noin puolen tunnin ajomatka LEGOLAND huvipuistoon ja lentokentälle. Lentokenttäkuljetukset ja meno-paluukuljetukset LEGOLAND -huvipuistoon sisältyvät matkan hintaan.

 Lue lisää Vejle Center Hotellista ja varaa matkasi »

Pelkät lennot Helsinki-Billund-Helsinki

Nyt saat kauttamme myös pelkät lennot LEGOLAND-huvipuiston viereen. Pelkkä lento sisältää meno-paluulennot Helsinki-Billund-Helsinki ja matkatavarat.

Varaa pelkät lennot tästä

Lentojen lähtöajat (lennon kesto n. 1h 50min) Matkan kesto
Helsinki-Billund, Billund Helsinki  
Maanantai 08:05, paluu perjantaina 11:50 4 yötä
Tiistaina 16:10, paluu torstaina 20:10 2 yötä
Keskiviikkona 08:05, paluu lauantaina 20:10 3 yötä
Torstaina 16:10, paluu sunnuntaina 11:50 3 yötä
Perjantaina 08:05, paluu maanantaina 11:50 3 yötä
Lauantaina 16:10, paluu tiistaina 20:10 3 yötä
Sunnuntaina 08:05, paluu keskiviikkona 11:50 3 yötä
Lentoaikataulut sitoumuksetta.  Kesän hauskin perheloma

 

 

 

 

Matkavaihtoehdot 5.6. – 3.8.2017

 • 2 yötä, lähdöt tiistaisin
 • 3 yötä, lähdöt ke, to, pe, la, su
 • 4 yötä, lähdöt maanantaisin

Matkapakettimme sisältyy kaikki tämä:

Finnairin suorat lennot

 • Lennämme Finnairin suoralla lennolla Helsinki-Billund-Helsinki. Billund sijaitsee LEGOLAND® -huvipuiston vieressä.

Lentokenttäkuljetukset

 • Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Bussimme vie sinut kätevästi suoraan hotellille 15-45 minuutissa hotellisi sijainnista riippuen. Lisäksi Vejleen majoittuville järjestetään meno-paluu kuljetus LEGOLAND® huvipuistoon kahtena päivänä. Muut hotellimme sijaitsevat kävelymatkan päässä huvipuistosta.

Majoitus ja aamiainen

 • Voit valita hotelli- tai lomahuoneistomajoituksen riippuen seurueesi tarpeista.
 • Hotel LEGOLAND® sijaitsee huvipuiston yhteydessä – päiväunet voi käydä näppärästi nukkumassa omassa huoneessa huvittelun yhteydessä. Hotellin teemahuoneet ovat suosittuja – varaa ne hyvissä ajoin!
 • LEGOLAND Holiday Village lomakylä sijaitsee kävelymatkan päässä huvipuistosta – merirosvoteeman mukaan sisustetuissa huoneissa viihtyvät kaikenikäiset piraatit isommankin perheen kanssa.
 • Vejle Center Hotellissa majoitut edullisesti Vejlen kaupungissa, n. 30 min ajomatkan päässä huvipuistosta – kaupunkielämästä nauttiville ja vähän isommille perheille.
 • Lalandia® lomahuoneistot sijaitsevat kävelymatkan päässä huvipuistosta, aivan Lalandia vapaa-ajankeskuksen vieressä – vesipedoille ja heidän vanhemmilleen. Sisäänpääsy Lalandian vesipuistoon ja sisäleikkipuistoon sisältyy matkapaketin hintaan. Lalandia® lomahuoneistoissa voi itse valmistaa ateriat – aamiainen ei sisälly hintaan.

Legoland pääsylippu 2 päivää

 • Matkapakettiimme sisältyy LEGOLAND pääsylippu kahdelle päivälle. Lippu sisältää mm. LEGO NINJAGO® World -aktiviteetit, huvipuistolaitteiden käytön, 4D-elokuvat ja sisäänpääsyn Atlantis by SEA LIFE™ -akvaarioon.
 • Poikkeus: Lalandian asukkailla hintaan sisältyy Aquadome-vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö. LEGOLAND -pääsyliput ostetaan erikseen paikan päällä.

Matkavekan opaspalvelut

 • Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa sinua lentokentällä ja auttaa tarvittaessa matkan aikana. Oppaamme on myös mukana tiistain lisämaksullisella Givskudin eläintarhan retkellä.

Be Happy Pass

 • Kaikki asiakkaamme saavat lippujen mukana ohjeet, joilla voi tulostaa tai lataa puhelimeensa Be Happy Passin, jolla saa etuja huvipuistossa.

Valitse matkustajat, näet heti kokonaishinnan!

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto

 • 7

Kohokohdat

LEGOLAND sisäänpääsy

LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO®-palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. Miljoonien LEGO® palikoiden ympärille rakennettu puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta.  

Matkapakettiimme sisältyy LEGOLAND pääsylippu kahdelle päivälle. Lippu sisältää mm. LEGO NINJAGO® World -aktiviteetit, huvipuistolaitteiden käytön, 4D-elokuvat ja sisäänpääsyn Atlantis by SEA LIFE™ -akvaarioon. 

Poikkeus: Lalandian asukkailla hintaan sisältyy Aquadome-vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö. LEGOLAND -pääsyliput ostetaan erikseen paikan päällä.

Be Happy Pass

Hyödynnä tarjoukset ja tutustu kiehtovaan Etelä-Tanskaan omatoimisesti! Varaa lomasi meiltä ja saat ennen lomaasi linkin sähköpostiisi, josta pääset tulostamaan Be Happy -passin, jolla saat etuja ja tarjouksia seuraavista paikoista: LEGOLAND®, Winter World, LALANDIA®, Givskuz Zoo - eläintarha, Whale watching - valassafari, Ribe Vikingecenter - Viikinkipuisto, Gorilla Park -seikkailupuisto, Bridgewalking - siltakävely Middelfartissa, Koldinghus - linnakierros ja paljon muita kohteita.

Katso kaikki BE HAPPY PASS -edut ja tarjoukset tästä >>

 

 

The Aquadome™

Lalandian Aquadomen uutuutena on huima yli 100 metriä mutkikas TWISTER-vesiliukumäki!

Matkasi alkaa korkealta Aquadome-vesipuistosta, mistä alat viilettää alaspäin kohti jättimäistä suppiloa. Kun olet kiertänyt useamman kerran suppilon ympäri, kiidät kohti sen pohjaa ja päädyt turvallisesti Aquadomen sisäpuolelle. 102-metrin pituinen matka on hurjan jännittävä kokemus, josta nauttii koko perhe.

Kävelymatkan päässä LEGOLAND puistosta on Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä +28 ja ilman lämpötila +30 astetta. Nauti vauhdin hurmasta hauskoissa liukumäissä, kokeile Euroopan pisintä 167 metriä pitkää Wild River -liukumäkeä, keinu aallokossa aaltoaltaassa tai nauti elämästäsi kuumassa porealtaassa.

Lalandia lomahuoneistoissa majoittuvilla sisäänpääsy Aquadomeen sisältyy matkan hintaan, muissa majoituksissa yöpyville hinnat ovat: aikuinen DKK 260, lapset 3-11 v. DKK 210, lapset 0-2 v. veloituksetta.

Lisätiedot TÄSTÄ

 

Givskud ZOO

Givskud Zoo elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto samalla lipulla!

Vietä päivä eläinten parissa. Täällä kuljet joko omalla autolla, safaribussilla, tai kävellen, ja samalla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja todella läheltä. Pääset seuraamaan useiden eläinten ruokintaa ja hyvällä tuurilla myös itse auttamaan. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän. 

Dinosauruspuistossa siirryt miljoonien vuosien päähän, dinosaurusten aikaan! Puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin.

Tule mukaan Matkavekan opastetulle retkelle tiistaisin ja lauantaisin: Lähdemme aamupäivällä eläintarhaan, jossa teemme bussilla opastetun safarikierroksen. Aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. 

Retkipäivä: tiistai ja lauantai

Retken hinta: 50 € aikuinen, 40 € lapset 3-11 vuotta,  lapset 0-2 vuotta veloituksetta.

Varaus: Varaa retki matkapeketin yhteydessä.

LEGOLAND®

LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO®-palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. LEGOLAND sai alkunsa Minimaasta, joka avattiin vuonna 1968. Tuolloin pinta-ala oli 38 000 m2. Tänä päivänä alue on kooltaan jo yli 140 000 m2 ja laajenee jatkuvasti. Syksyllä iltojen pimentyessä aluetta värittää Halloween-teema kurpitsoineen ja kummituksineen.

Miljoonien LEGO® palikoiden ympärille rakennettu puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta.  

Kävelymatkan päässä LEGOLAND puistosta on myös Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä ja ilman lämpötila +30 astetta

LEGO NINJAGO® World
Valtava interaktiivinen alue koko perheelle. Alueelta löytyvät mm. ainutlaatuinen, interaktiivinen NINJAGO – The Ride, Lloydin laserlabyrintti, Colen kiipeilyseinä, Kain spinnerit ja Jayn reaktiorata.

Ghost - The Haunted House
Hiuksianostattavan karmiva kummitustalo kaikille jännitystä kaipaaville. Keskellä LEGOLAND puistoa kohoaa hullun professorin talo, joka pitää sisällään yllätyksiä... Astu sisään jos uskallat!

LEGO safari
Nouse junaan ja tutustu viidakon eläimiin. Safarilla seikkailevat LEGO eläimet - norsut, seeprat, flamingot, kirahvit ja virtahevot. Lähistöllä on myös perheen pienemmille sopivia huvilaitteita.

Atlantis by SEA LIFE™
Täällä etsitään kadonnutta Atlantista ja tutustutaan monenlaisiin meren asukkeihin. Akvaariossa uivat oikeat trooppiset kalat ja hait. Japanista peräisin olevat suuret Crabzilla-ravut tervehtivät sinua jopa yli kaksimetrisillä jaloillaan.

Miniland
Miljoonista LEGO-palikoista rakennettu Minimaa on maailma pienoiskoossa. Maisemia on eri puolilta maailmaa Euroopan tunnetuimmista nähtävyyksistä aina kaukomaille saakka. Minimaasta löydät myös LEGO Star Wars- ja LEGO Friends -alueet.

LEGOREDO®
Villin lännen kaupunki, jossa kohtaat intiaaneja ja karjapaimenia. Saluunoita, tikkupullaa, tukkijuna ja paljon muuta!

Ritarilinna
Ritarilinnan sisältä alkaa vauhdikas lohikäärmevuoristorata ja sen takaa löytyy hurja X-treme Racers -vuoristorata. Linnan läheisyydestä voit lähteä myös märälle ajelulle Viikinkijoelle.

Seikkailualue
FALCKin paloasemalla voit kilpailla joukkueesi kanssa siitä, kuka saa ensimmäisenä taltutettua tulipalon.

LEGO 4D -elokuvat
LEGO® LEGENDS OF CHIMA. Villi seikkailu nuorten eläinsoturien kanssa. Erikoistehosteet kutkuttavat kaikkia aisteja.

Polar Land
Koe hurja Polar X-plorer-vuoristorata! Täällä näet myös ihka eläviä pingviinejä.

The TEMPLE
Astu jeeppiin ja lähde jännittävälle seikkailulle etsimään aarretta muinaisesta temppelistä.

Kaikki yllä mainitut nähtävyydet sisältyvät LEGOLAND-pääsylipun hintaan. Lisämaksusta voit osallistua myös autokouluun tai huuhtoa kultaa lännenkylässä.

Kartta