Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
 • Varaa kesän hauskin perheloma Tanskan LEGOLANDissa!

  Tanskan LEGOLAND

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta LEGOLAND®

Lue lisää täältä >

Hotellit

Katso kaikki LEGOLAND®-hotellit.

Lue lisää täältä >

Matkavekan LEGOLAND® matkapakettivaihtoehdot

Legoland perhelomat

 

Matkavekan LEGOLAND matkapakettivaihtoehdot

 • 2 yötä, lähdöt sunnuntaisin ja tiistaisin
 • 3 yötä, lähdöt keskiviikkoisin
 • 4 yötä, lähdöt maanantaisin

Matkavekan LEGOLAND matkapaketteihin sisältyy

 • Finnairin suorat lennot menopaluulennot Helsingistä Billundiin
 • Opastetut menopaluukuljetukset lentokentältä hotelliin. Vejle Centeriin majoittuville lisäksi opastetut kuljetukset LEGOLAND -huvipuistoon.
 • Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa Billundin lentokentällä ja auttaa tarvittaessa matkan aikana. Opas on myös mukana Givskud Zoon lisämaksullisella retkellä. 
 • 2 päivän LEGOLAND -pääsyliput (Lalandiaan majoittuville 1 päivän)
 • Valitse majoitus hotellissa tai lomahuoneistossa:

Majotusvaihtoehdot

Modernit Lalandia lomahuoneistot sijaitsevat lähellä Billundin lentokenttää ja LEGOLAND® huvipuistoa. Majoitusaleueen vieressä on Lalandian vapaa-ajan keskus, jossa lomahuoneistojen palvelut sijaitsevat. Lalandiassa majoittuville hintaan sisältyy Aquadome -vesipuiston ja Monkey Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö sekä 1 päivän LEGOLAND-huvipuistolippu . LEGOLAND® on kävelymatkan päässä. 

Lapsiperheille hyvin sopiva Vejle Center Hotel sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Vejlen kaupungin keskustasta, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Hotellista on noin puolen tunnin bussimatka LEGOLAND® huvipuistoon ja lentokentälle. Hotelli- ja puistokuljetukset sisältyvät matkan hintaan!

LEGOLAND® Holiday Village -lomakylä on loistavalla paikalla kävelymatkan päässä LEGOLAND® -huvipuistosta ja Lalandiasta. Majoitu mukavasti LEGO® merirosvoteeman mukaan sisustetuissa huoneissa tai NINJAGO® lomamökissä.

Hotel LEGOLAND® on jokaisen LEGO® fanin unelma. Koko hotelli on sisustettu vaihtelevin LEGO®-teemoin, ja hotellissa onkin tarjolla viisi erilaista teemahuonetta, mm. Ninjago ja Friends. Uusituista LEGO®-huoneista on näkymät huvipuistoon. Kaiken kruunaa oma sisäänkäynti LEGOLAND® huvipuistoon.

Vapaapäivät voit käyttää esimerkiksi opastetulla Givskud Zoon retkellä, LEGO Housessa, Lalandian vapaa-ajan keskuksessa. Hyödynnä myös Be Happy Passin tarjoukset ja tutustu kiehtovaan Etelä-Tanskaan.

Yleistä LEGOLANDista

LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO®-palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. LEGOLAND® sai alkunsa Minimaasta, joka avattiin vuonna 1968. Tuolloin pinta-ala oli 38 000 m2. Tänä päivänä alue on kooltaan jo yli 140 000 m2 ja laajenee jatkuvasti. 

Miljoonien LEGO® palikoiden ympärille rakennettu LEGOLAND® puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO® palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta

Kävelymatkan päässä LEGOLAND® puistosta on myös Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä ja ilman lämpötila +30 astetta. Astuessasi sisään Lalandiaan tuntuu kuin olisit tullut jonnekin kauemmas, etelän sinisen taivaan alle. Lalandia Plazaa ympäröivät viehättävät ravintolat, kaupat ja putiikit. Saman katon alta löydät monipuoliset urheilumahdollisuudet, leikkipaikat, Winter World -talvimaailmaan ja Skandinavian suurimman sisävesipuiston. Lalandian lomahuoneistoissa majoittuville ilmainen sisäänpääsy! 

Givskud Zoo on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Eläintarhassa kuljet safaribussilla ja kävellen. Näet mm. gorilloja, kirahveja, susia ja norsuja. Kierroksen lopussa on dinosaurusnäyttely, jossa on yli 50 oikean kokoista dinosaurusta. Givskudin opastetulle retkellemme pääset lisämaksusta ma, ke ja su -lähdöillä. 

Juuri avattu LEGO® House on hieno kokonaisuus, jossa viihtyy vaikka koko päivän. Täältä löydät erilaisia kokemusalueita, joissa voit rakennella LEGO palikoista mitä ihmeellisempiä taideteoksia. 

 

 

 

LEGOLAND® Billund Resort on täynnä toimintaa!

LEGOLAND®

LEGOLAND® elämyspuisto on jotain ainutlaatuista.

Tutustu LEGOLAND-puistoon >

Lalandia

Skandinavian suurin sisävesipuisto ja paljon muuta.

Tutustu Lalandiaan >

Givskud Zoo

Givskud zoossa on eläintarha, safari ja dinosauruspuisto! 

Tutustu  Givskud Zoohon > 

LEGO® House

Mielettömän upea kokonaisuus niin lapsille kuin aikuisillekin. 

Tutustu LEGO® Houseen >

Be Happy passilla saat tarjouksia ja alennuksia lomasi aikana

Tapaa kuningas ja leiki ritaria Koldinghusin vanhassa linnassa, näe miten eläimiä ruokitaan Givskud Zoossa tai lähde kapteenin matkasssa Lillebaeltin valassafarille. LEGOLAND® Billund Resort tarjoaa yli 100 lomaideaa koko perheelle vain tunnin ajomatkan päässä LEGOLAND® huvipuistosta, joka juhlii 50-vuotispäiviään monin tapahtumin ja yllätyksin. Alle kilometrin päässä LEGOLAND® huvipuistosta löydät Lalandian, Skandinavian suurimman vesipuiston, sekä upouuden LEGO® Housen, jossa lapset ja aikuiset voivat kokea LEGO® palikat täysin uudella taianomaisella tavalla. 

Kun varaan LEGOLAND® matkapaketin, saat ilmaiseksi Be Happy Pass -etukortin, joka tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja etuja perheellesi. Saat Be Happy Pass -etukortin oppaaltamme hotellikuljetuksen yhteydessä. Lue lisää Be Happy Passin oikeuttavista eduista: Behappypass.com

Hyvä tietää LEGOLANDISTA

Matkustusasiakirjat

FINNAIRIN LENNOLLA HYVÄKSYTYT MATKUSTUSASIAKIRJAT

SUOMEN JA SKANDINAVIAN MAIDEN KANSALAISET

Muiden maiden kansalaisten on itse tarkistettava kohdemaan suurlähetystöstä tai edustustosta voimassaolevat passi- ja viisumimääräykset.

Suomen ja Skandinavian sisäiset lennot:

16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti.

Alle 16-vuotiailta, jotka matkustavat vanhempiensa seurassa, ei vaadita omaa henkilökorttia.

Alle 16-vuotiailla, jotka matkustavat yksin tai jonkun muun kuin vanhempansa kanssa, on oltava mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti.

Alle 12-vuotiailta, jotka matkustavat yksin ja joilla on mukanaan asianmukaisesti täytetty yksin matkustavan lapsen lomake, ei vaadita omaa henkilökorttia, mutta saattajan ja vastaanottajan henkilöllisyys tarkistetaan aina.

Aikaero

Kello on tunnin vähemmän Tanskassa kuin Suomessa.

Rahayksikkö

Rahayksikkö on Tanskan kruunu DKK.

Varaa matkasi Legolandiin

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekan valmismatka: rantalomat, kiertomatkat, LEGOLAND-matkapaketit

 • Lennot ja valikoidut hotellit
 • Suomenkieliset opaspalvelut
 • Hotellikuljetukset tarvittaessa
 • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
 • Valmismatkan turva
 • Joustavat maksuehdot

 

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 3

Kartta