Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Varaa kesän hauskin perheloma Tanskan LEGOLANDissa! Matkavekka

LEGOLAND® Billund Resort on täynnä toimintaa!

LEGOLAND®

 

Miljoonien LEGO® palikoiden ympärille rakennettu LEGOLAND® elämyspuisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta.  

Tutustu LEGOLAND -huvipuistoon tarkemmin »

LALANDIA

Astuessasi sisään Lalandiaan tuntuu kuin olisit tullut jonnekin kauemmas, etelän sinisen taivaan alle. Lalandia Plazaa ympäröivät viehättävät ravintolat, kaupat ja putiikit. Saman katon alta löydät monipuoliset urheilumahdollisuudet, leikkipaikat, Winter World -talvimaailman ja Skandinavian suurimman sisävesipuiston.

Tutustu Lalandiaan »

Givskud Zoo


Givskud zoo on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto! Täällä kuljet joko omalla autolla, safaribussilla, tai kävellen, ja samalla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja todella läheltä. Pääset seuraamaan useiden eläinten ruokintaa ja hyvällä tuurilla myös itse auttamaan. 

Lisää Givskud Zoosta » 

UUTUUS!

LEGO® House


Juuri avattu LEGO® House on mielettömän upea kokonaisuus arkkitehtuuria, LEGO-palikoita ja opettavaisia aktivoivia toimintoja niin lapsille kuin aikuisillekin. Tämän uniikin talon kruunaa upea LEGO® museo.

Tutustu tarkemmin »

Täydellinen LEGOLAND -paketti

Me Matkavekassa haluamme olla varmoja että viihdytte lomalla, jonka takia olemme miettineet kaiken valmiiksi! Kaikkiin matkapaketteihin sisältyy:

Suorat lennot

Finnairin suorat meno-paluulennot Helsingistä Billundiin

Kuljetukset

Meno-paluukuljetukset lentokentältä hotelliin. Vejle Center hotelliin majoittuville lisäksi huvipuistokuljetukset.

Majoitus

Juuri teille sopiva majoitus hotellissa tai lomahuoneistossa

Opas

Opas auttaa tarvittaessa!

Pääsyliput

2 päivän LEGOLAND-pääsyliput (Lalandiaan majoittuville 1 päivän)

 Matkapakettien kestot:

2 yötä, lähdöt sunnuntaisin ja tiistaisin
3 yötä, lähdöt keskiviikkoisin
4 yötä, lähdöt maanantaisin

 

 Matkamessutarjous 26.1.2018 asti

Yksi lapsi saa LEGOLAND-matkapaketin ilmaiseksi, kun varauksella on kaksi täyden hinnan maksavaa matkustajaa

Tarjous koskee lähtöjä 1.7.-.8.8., ja hotelleja Hotel LEGOLAND, LEGOLAND Holiday Village ja Lalandia.

Varaa puhelimitse 020 120 4000. Voit myös varata matkan verkkokaupastamme, jonka jälkeen soita, lähetä sähköpostia tai chattaa varausnumerosi meille ja lisäämme alennuksen varauksellesi.

Valitse perheellesi sopiva majoitus!

Hotel LEGOLAND -hotelli

Hotel LEGOLAND® on jokaisen LEGO® fanin unelma. LEGO teema näkyy pienissäkin yksityiskohdissa ja hotellin aulan on valloittanut suuri lohikäärme. Hotellissa on ravintola, LEGO kauppa ja leikkipaikkoja. Kaiken kruunaa oma sisäänkäynti LEGOLAND® huvipuistoon! Hotelli on erittäin suosittu sijaintinsa vuoksi, joten varaus kannattaa tehdä ajoissa.

Tutustu hotelliin ja varaa matkasi »

Lalandia

Modernit Lalandia lomahuoneistot sijaitsevat lähellä Billundin lentokenttää ja LEGOLAND huvipuistoa. Majoitusalueen vieressä on Lalandian vapaa-ajankeskus, jossa lomahuoneistojen palvelut sijaitsevat. Majoitukseen sisältyy Aquadome™ -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö. LEGOLAND on kävelymatkan päässä. 

Tutustu Lalandiaan ja varaa matkasi »

LEGOLAND Holiday Village -lomakylä

LEGOLAND Holiday Village -lomakylä on loistavalla paikalla kävelymatkan päässä LEGOLAND-huvipuistosta ja Lalandiasta. Matkavekan asiakkaat majoittuvat mukavasti LEGO merirosvoteeman mukaan sisustetuissa huoneissa. Matkan hintaan sisältyy kahden päivän pääsylippu LEGOLAND-huvipuistoon.

Tutustu tarkemmin ja varaa matkasi »

Vejle Center Hotelli

Lapsiperheille hyvin sopiva Vejle Center Hotel sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Vejlen kaupungin keskustasta, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Hotellista on noin puolen tunnin ajomatka LEGOLAND huvipuistoon ja lentokentälle. Lentokenttäkuljetukset ja meno-paluukuljetukset LEGOLAND -huvipuistoon sisältyvät matkan hintaan.

 Lue lisää Vejle Center Hotellista ja varaa matkasi »

Valitse matkustajat, näet heti kokonaishinnan!

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekan valmismatka: rantalomat, kiertomatkat, LEGOLAND-matkapaketit

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Valmismatkan turva
  • Joustavat maksuehdot

 

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 3

LEGOLAND®

LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO®-palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. LEGOLAND sai alkunsa Minimaasta, joka avattiin vuonna 1968. Tuolloin pinta-ala oli 38 000 m2. Tänä päivänä alue on kooltaan jo yli 140 000 m2 ja laajenee jatkuvasti. Syksyllä iltojen pimentyessä aluetta värittää Halloween-teema kurpitsoineen ja kummituksineen.

Miljoonien LEGO® palikoiden ympärille rakennettu puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta.  

Kävelymatkan päässä LEGOLAND puistosta on myös Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä ja ilman lämpötila +30 astetta

LEGO NINJAGO® World
Valtava interaktiivinen alue koko perheelle. Alueelta löytyvät mm. ainutlaatuinen, interaktiivinen NINJAGO – The Ride, Lloydin laserlabyrintti, Colen kiipeilyseinä, Kain spinnerit ja Jayn reaktiorata.

Ghost - The Haunted House
Hiuksianostattavan karmiva kummitustalo kaikille jännitystä kaipaaville. Keskellä LEGOLAND puistoa kohoaa hullun professorin talo, joka pitää sisällään yllätyksiä... Astu sisään jos uskallat!

LEGO safari
Nouse junaan ja tutustu viidakon eläimiin. Safarilla seikkailevat LEGO eläimet - norsut, seeprat, flamingot, kirahvit ja virtahevot. Lähistöllä on myös perheen pienemmille sopivia huvilaitteita.

Atlantis by SEA LIFE™
Täällä etsitään kadonnutta Atlantista ja tutustutaan monenlaisiin meren asukkeihin. Akvaariossa uivat oikeat trooppiset kalat ja hait. Japanista peräisin olevat suuret Crabzilla-ravut tervehtivät sinua jopa yli kaksimetrisillä jaloillaan.

Miniland
Miljoonista LEGO-palikoista rakennettu Minimaa on maailma pienoiskoossa. Maisemia on eri puolilta maailmaa Euroopan tunnetuimmista nähtävyyksistä aina kaukomaille saakka. Minimaasta löydät myös LEGO Star Wars- ja LEGO Friends -alueet.

LEGOREDO®
Villin lännen kaupunki, jossa kohtaat intiaaneja ja karjapaimenia. Saluunoita, tikkupullaa, tukkijuna ja paljon muuta!

Ritarilinna
Ritarilinnan sisältä alkaa vauhdikas lohikäärmevuoristorata ja sen takaa löytyy hurja X-treme Racers -vuoristorata. Linnan läheisyydestä voit lähteä myös märälle ajelulle Viikinkijoelle.

Seikkailualue
FALCKin paloasemalla voit kilpailla joukkueesi kanssa siitä, kuka saa ensimmäisenä taltutettua tulipalon.

LEGO 4D -elokuvat
LEGO® LEGENDS OF CHIMA. Villi seikkailu nuorten eläinsoturien kanssa. Erikoistehosteet kutkuttavat kaikkia aisteja.

Polar Land
Koe hurja Polar X-plorer-vuoristorata! Täällä näet myös ihka eläviä pingviinejä.

The TEMPLE
Astu jeeppiin ja lähde jännittävälle seikkailulle etsimään aarretta muinaisesta temppelistä.

Kaikki yllä mainitut nähtävyydet sisältyvät LEGOLAND-pääsylipun hintaan. Lisämaksusta voit osallistua myös autokouluun tai huuhtoa kultaa lännenkylässä.

Kartta