Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND

Givskud Zoo tarjoaa unohtumattomia elämyksiä

Givskud Zoo on safari, eläintarha ja dinosauruspuisto

Givskud Zoo on suuri, mielenkiintoinen ja lapsiystävällinen eläintarha, jossa pääsee todella lähelle elämiä – jopa kosketusetäisyydelle. Polun saattaa ylittää antilooppi tai riikinkukko. Lasten leikkialueella kirmaavat kilit lasten kanssa.

Täällä pääset näkemään esimerkiksi gorilloja, kirahveja, susia ja norsuja, joita ei Suomen eläintarhoista löydä. Dinosauruspuisto on näyttely, jossa on esillä yli 40 luonnollisen kokoista dinosaurusta. Givskud Zoossa on myös leikkialueita, ravintoloita sekä piknikpaikkoja. Varaamalla matkapakettiisi retken pääset vierailemaan Givskud Zoossa helposti!

 

Retkipäivä Givskud Zoossa

Matkavekan suomenkielinen retki Givskud Zoohon on saatavilla kesä-heinäkuun matkoilla. Aamupäivällä lähdemme Givskudin eläintarhaan, jossa teemme ensin bussilla Safarikierroksen. Kierroksen aikana kuulet safarin eläimistä. Menemme myös apinahäkkiin katsomaan Gibraltarin apinoita lähietäisyydeltä. Safarin päättyy leijonalaaksoon.

Alueella myös ravintolat Zoo-Oasen (buffet), Baobab sekä Safari-Grilli. Omien eväiden syöminen onnistuu monilla piknik-paikoilla. Lapsille on myös isot leikki-alueet, joissa voi vaikka kiivetä Simpanssirataa tai pomppia jättitrampoliineilla. Aikaa jää myös lounaalle sekä omatoimiseen puistoon tutustumiseen, nähtävää ja eläimiä on paljon.

Retkelle lähteminen on helppoa! Bussi noutaa matkaseurueen retkipäivän aamupäivänä hotellilta. Bussilla tehdään ensin opastettu safarikierros, jonka jälkeen on vapaata aikaa lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Retken jälkeen bussi kuljettaa retkeilijät lentokentälle tai hotellille, riippuen siitä jatkuuko loma yhä. Mikäli olet lähdössä kotiin retkipäivänä, tapahtuu huoneiden luovutus ennen retkelle lähtöä ja matkatavarat oletetaan mukaan bussiin. Retki päätyy lentokentälle hotellien kautta.

Ajoaika Givskudin eläintarhaan Veljen hotelleilta on noin 30 min ja Billundin hotelleilta noin 1 h. Retkibussi hakee asiakkaita useilta hotelleilta. Retkelle lähdetään aamupäivällä ja palaamme alkuillasta. Tarkista lähtöaika hotellikirjasta tai oppaalta.

 

 
 

Video Givskud Zoosta

Tutustu ja varaa matka legolandiin

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset 
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 3

Matkavekan LEGOLAND - hyvä tietää