Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND

Majoitu Vejlessä tai Billundissa

Vejlen ihana kaupunki

Lapsiperheille hyvin sopiva Vejle Center Hotel sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Vejlen kaupungin keskustasta, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Vejle on valittu Tanskan parhaaksi ostoskaupungiksi vuonna 2019. Hotellista on noin puolen tunnin bussimatka LEGOLAND® huvipuistoon ja lentokentälle. Hotelli- ja puistokuljetukset sisältyvät matkan hintaan!

Billund - yövy lähellä LEGOLAND® -puistoa

Modernit Lalandia lomahuoneistot sijaitsevat lähellä Billundin keskustaa ja lentokenttää ja LEGOLAND® huvipuistoa. Majoitusaleueen vieressä on Lalandian vapaa-ajan keskus, jossa lomahuoneistojen palvelut sijaitsevat. Lalandiassa majoittuville hintaan sisältyy Aquadome -vesipuiston ja Monkey Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö. LEGOLAND® on kävelymatkan päässä. 

LEGOLAND® Holiday Village -lomakylä on loistavalla paikalla kävelymatkan päässä LEGOLAND® -huvipuistosta ja Lalandiasta. Majoitu mukavasti LEGO® merirosvoteeman mukaan sisustetuissa huoneissa tai NINJAGO® lomamökissä.

Hotel LEGOLAND® on jokaisen LEGO® fanin unelma. Koko hotelli on sisustettu vaihtelevin LEGO®-teemoin, ja hotellissa onkin tarjolla viisi erilaista teemahuonetta, mm. Ninjago ja Friends. Uusituista LEGO®-huoneista on näkymät huvipuistoon. Kaiken kruunaa oma sisäänkäynti LEGOLAND® huvipuistoon.

LEGOLAND® Castle on upouusi hotelli LEGOLAND® -puiston vieressä. Täällä majoitut linnamaisessa rakennuksessa, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty tarkoin. Huippukivat teemahuoneet kruunaavat lomasi!

Hotel Propellen on  kodikas hotelli lyhyen kävelymatkan (600 metriä) päässä LEGOLAND® -puistosta. Myös Lalandia on kivenheiton päässä. 

Tutustu ja varaa matka legolandiin

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset 
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 3

Matkavekan LEGOLAND - hyvä tietää