Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Hotellit - LEGOLAND® ja Vejle

Majoitu Vejlessä tai Billundissa

Vejlen ihana kaupunki

Lapsiperheille hyvin sopiva Vejle Center Hotel sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Vejlen kaupungin keskustasta, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Vejle on valittu Tanskan parhaaksi ostoskaupungiksi vuonna 2019. Hotellista on noin puolen tunnin bussimatka LEGOLAND® huvipuistoon ja lentokentälle. Hotelli- ja puistokuljetukset sisältyvät matkan hintaan!

Billund - yövy lähellä LEGOLAND® -puistoa

Modernit Lalandia lomahuoneistot sijaitsevat lähellä Billundin keskustaa ja lentokenttää ja LEGOLAND® huvipuistoa. Majoitusaleueen vieressä on Lalandian vapaa-ajan keskus, jossa lomahuoneistojen palvelut sijaitsevat. Lalandiassa majoittuville hintaan sisältyy Aquadome -vesipuiston ja Monkey Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö sekä 1 päivän LEGOLAND®-huvipuistolippu . LEGOLAND® on kävelymatkan päässä. 

LEGOLAND® Holiday Village -lomakylä on loistavalla paikalla kävelymatkan päässä LEGOLAND® -huvipuistosta ja Lalandiasta. Majoitu mukavasti LEGO® merirosvoteeman mukaan sisustetuissa huoneissa tai NINJAGO® lomamökissä.

Hotel LEGOLAND® on jokaisen LEGO® fanin unelma. Koko hotelli on sisustettu vaihtelevin LEGO®-teemoin, ja hotellissa onkin tarjolla viisi erilaista teemahuonetta, mm. Ninjago ja Friends. Uusituista LEGO®-huoneista on näkymät huvipuistoon. Kaiken kruunaa oma sisäänkäynti LEGOLAND® huvipuistoon.

LEGOLAND® Castle on upouusi hotelli LEGOLAND® -puiston vieressä. Täällä majoitut linnamaisessa rakennuksessa, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty tarkoin. Huippukivat teemahuoneet kruunaavat lomasi!

Vapaapäivät voit käyttää esimerkiksi opastetulla Givskud Zoon retkellä, LEGO® Housessa, Lalandian vapaa-ajan keskuksessa. Hyödynnä myös Be Happy Passin tarjoukset ja tutustu kiehtovaan Etelä-Tanskaan.

Tutustu ja varaa matka legolandiin

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Matkavekan LEGOLAND -lomapakettiin kuuluu

Lennot

Finnairin suorat menopaluulennot Helsingistä Billundiin

Lue lisää >

Hotelli

Valitse majoitus hotellissa tai lomahuoneistossa.

Lue lisää >

Hotellikuljetukset

Opastetut menopaluukuljetukset lentokentältä hotelliin.

Lue lisää >

Opaspalvelu

Suomenkielinen opas auttaa tarvittaessa matkan aikana.

Lue lisää >

Pääsyliput

Pääsyliput LEGOLAND® puistoon!

Lue lisää > 

Be Happy -passi

Be Happy -passi tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja etuja perheellesi.

Lue lisää >