Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND

Koe Lalandia lomallasi

Lalandia Billundissa on tekemistä koko perheelle

Lalandia on Skandinavian suurin sisävesipuisto ja paljon muuta Billundissa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä LEGOLAND portilta. Lalandiasta löytyy mm. kuntosali, keilaratoja, sisäminigolf, talvimaailma, sisäleikkipuisto ja suuri italialainen sisäpiha ravintoloineen ja liikkeineen

Astuessasi sisään Lalandiaan tuntuu kuin olisit tullut jonnekin kauemmas, etelän sinisen taivaan alle. Lalandia Plazaa ympäröivät viehättävät ravintolat, kaupat ja putiikit. Saman katon alta löydät monipuoliset urheilumahdollisuudet, leikkipaikat, Winter World -talvimaailman ja Skandinavian suurimman sisävesipuiston Aquadome Billundin. 

Lalandian alueella on paljon muitakin palveluita, kuten Aquadome Shop (uimapukuja ja varusteita), leipomo ja kioski, karkkikauppa, La Moda (naisten ja lasten vaatteita), Lalandia Shop (Lalandia tuotteita), Monky Tonky Factory, Señores (miesten ja nuorten vaatteita), Super Best Holiday Store (elintarvikkeita). Ravintoloita löytyy myös moneen makuun mm. Meksiloinen ravintola Pepe's Cantina, Aitoja Amerikan makuja tarjoaa Bone's, perheravintola Il Bambino. Valitse oma suosikkisi!

Hyvä tietää vesipuisto AQUADOMESTA

  • Lalandia on avoinna päivittäin. Aukioloajat vaihtelevat viikonpäivän ja kuukauden mukaan. Aukiolot näet tästä.
  • Tarvitset Lalandiaan mennessä oman pyyhkeen. Lalandiassa on pyyhkeitä myös myynnissä.

 

Kun valitset matkaasi majoituksen Lalandian lomahuoneistoissa, saat käyttää Lalandian Aquadome -vesipuistoa ja Monkey Tonky Land -sisäleikkipuistoa vapaasti matkan ajan.

 

Video Lalandiasta

Aquadome™ Billund

Aquadome™ Billund - Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto on koko perheen lomakeidas! Lalandian vesipuistossa on aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä ja ilman lämpötila +30 astetta. Aquadome on 10 000 m2 trooppinen sisävesipuisto, jossa on useita altaita ja vesiliukumäkiä, aaltoallas, "the Cave" luola-allas, Lazy River -joki, lasten allas, erilaisia vesiliukumäkiä, kuten Twister, Tornado, Octopus Racer ja Temple Slide, vesileikkialue lapsille kaksi saunaa, lepotuoleja, ulkoterassi ja ruokapaikkoja. 
Lue lisää >>

Monky Tonky Land

on kolmekerroksinen sisäleikkipuisto. Päästä mielikuvituksesi valloilleen riemukkaassa ja lapsiystävällisessä Monky Tonky -leikkimaassa, josta öytyy niin paljon tekemistä, että lapset viihtyvät siellä päiväkausia. Poikkea LEGO®-alueella, kokeile kiipeilytelineitä, pehmeitä minijalkapallokenttiä ja paljon muutakin. Leikkimaa on avoin kaikille 0–12-vuotiaille lapsille.
Lue lisää >>

Sport & Fitness

Sport & Fitness -keskuksesta löydät mm oivat mahdollisuudet kuntoiluun. Tarjolla on mm. liikuntahalli & kuntosali. Sen lisäksi voit keilata, pelata minigolfia, hyppiä jättitrampoliinilla valjaissa tai viettää aikaa pelihallissa!
Lue lisää >>

Winter World

Winter Worldissä on mm. sisäluistinrata, laskettelurinne, kiipeilyseinä, rengaspulkkamäki, autorata (törmäilyautot jäällä). Muista pakata siis myös lämmintä vaatetta mukaan mikäli suunnittelet vierailua Winter Worldissä!
Lue lisää >>

Tutustu ja varaa matka legolandiin

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset 
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 3

Matkavekan LEGOLAND - hyvä tietää