Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND

Vierailu LEGO® Housessa kruunaa matkasi

LEGO® House on todellinen LEGO® fanien unelma

LEGO House sijaitsee Billundissa, jossa LEGO-palikatkin keksittiin. LEGO House on yksi eteläisen Tanskan tärkeimmistä perhekohteista, jossa on hauskoja aktiviteetteja kaiken ikäisille lapsille ja aikuisille. Vuonna 2017 LEGO House on mielettömän upea kokonaisuus arkkitehtuuria, LEGO palikoita ja opettavaisia aktivoivia toimintoja, joita pääset kokeilemaan erilaisten kokemusalueiden kautta. 12 000 neliömetrin kokoiseen rakennukseen on käytetty 25 miljoonaa palikkaa. Tämän uniikin talon kruunaa upea museo ja kauppa. Tätä ei voi selittää - tämä täytyy kokea!  

Lue lisää LEGO® Housesta >

Hyvä tietää

 • Aukioloajat: Ajat vaihtelevat sesongin mukaan, katso tästä 
 • Pääsymaksu paikan päällä: Aikuiset alk. 229 DKK, lapset (3-12 v) alk. 229 DKK.(noin 29 €/hlö)
 • Osoite: Lego House sijaitsee keskellä Billundin keskustaa osoitteessa: Ole Kirks Plads 1, Billund
 • Huom: LEGO® Houseen otetaan vain rajoitettu määrä vierailijoita päivässä. Lippuja myydään etukäteen tietylle päivälle ja kellonajalle ja paikan päältä saa lipun vain, mikäli päivittäinen kävijämäärä ei ole jo täynnä.
 • Mikäli olette varanneet LEGO House -liput Matkavekalta, on matkalipuissanne sivu ”Excursion”. Tällä lipulla saatte rannekkeet LEGO talon infopisteestä (sisääntulokerroksessa, keskellä suurta aulaa).

 

Video LEGO Housesta

Red Zone

On lähes itsestään selvää, että LEGO®-palikat on tehty kannustamaan luovuuteen. Päästä luovuutesi valloilleen punaisella alueella LEGO Brick Builderissa ja LEGO DUPLO® Builderissa. Tutustu myös luovaan Creative Lab laboratiorioon. Red Zone -alueella vain mielikuvitus on rajana kun luot luovia asioita!

 

Green Zone

Leikkiminen opettaa meitä kommunikoimaan. Se antaa meille tärkeät yhteiskunnalliset valmiudet kuunnella ja vastata muiden tarpeisiin ja tunteisiin. Vihreällä alueella tutustut syvemmin omiin sosiaalisiin taitoihisi ohjaamalla omaa elämääsi Story Labissa, tarkkailemalla mini-esitysten kiehtovia elämiä World Explorerissa tai luomalla unelmiesi LEGO®-minifiguurin Character Creatorissa.

Yellow Zone

Tunteiden ymmärtäminen, ilmaiseminen ja säätely auttavat meitä luomaan luottamusta ja tekemään perusteltuja valintoja elämässä. Onneksi pelaaminen on hieno tapa harjoitella näitä taitoja. Voit vapaasti nauttia hauskuudesta kun rakennat mereneläviä Fish Designer -ohjelmassa, tanssit Critter Creatorissa tai löydät zen-hetkesi rakentaessasi kukkia.

Blue Zone

Jokainen hetki käytämme logiikkaa ja kognitiivisia taitojamme ymmärtämään ympärillämme olevaa maailmaa. Ne auttavat meitä ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia, löytämään ratkaisuja, muistamaan tavaroita ja oppimaan uusia asioita. Valmistaudu harjoittelemaan kognitiivisia taitojasi ohjelmoimalla Robo Labissa, suunnittelemalla kaupunkia arkkitehtinä ja rakentamalla painovoimaa uhmaavia ajoneuvoja Test Driverissa.

Tutustu ja varaa matka legolandiin

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

 • Lennot ja valikoidut hotellit
 • Suomenkieliset opaspalvelut
 • Hotellikuljetukset 
 • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
 • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 3

Matkavekan LEGOLAND - hyvä tietää