Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • LEGO® House

    Uniikki toiminnallinen LEGO® House on vaikea selittää - tämä pitää itse kokea!

Uniikki toiminnallinen LEGO® House on vaikea selittää - tämä pitää itse kokea!

Vierailu LEGO® Housessa kruunaa matkasi

LEGO® House on todellinen LEGO® fanien unelma

LEGO® House sijaitsee Billundissa, jossa LEGO® palikatkin keksittiin. LEGO® House on yksi eteläisen Tanskan tärkeimmistä perhekohteista, jossa on hauskoja aktiviteetteja kaiken ikäisille lapsille ja aikuisille. Juuri avattu LEGO® House on mielettömän upea kokonaisuus arkkitehtuuria, LEGO® palikoita ja opettavaisia aktivoivia toimintoja, joita pääset kokeilemaan erilaisten kokemusalueiden kautta. 12 000 neliömetrin kokoiseen rakennukseen on käytetty 25 miljoonaa LEGO® palikkaa. Tämän uniikin talon kruunaa upea LEGO® museo ja LEGO® Store. Tätä ei voi selittää - tämä täytyy kokea!  

Osta pääsyliput etukäteen LEGO® Houseen

LEGO® Houseen otetaan vain rajoitettu määrä vierailijoita päivässä. Lippuja myydään etukäteen tietylle päivälle ja kellonajalle ja paikan päältä saa lipun vain, mikäli päivittäinen kävijämäärä ei ole jo täynnä.

Mikäli haluat varmistaa vierailusi LEGO® Houseen niin suosittelemme varaamaan liput kauttamme etukäteen, viimeistään 3 vrk ennen matkan alkua. Meiltä ostetulla lipulla voit mennä LEGO® Houseen kyseisenä päivänä mihin aikaan haluat ja viipyä haluamasi ajan.

Mikäli majoitut Hotel Vejle Centerissä huomioithan, että Legoland-kuljetusten päivät ovat:

Maanantai-lähdöllä: ma + to (Lego House ke tai to)

Keskiviikko-lähdöllä: ke + pe (Lego House to tai pe)

Sunnuntai-lähdöllä: su + ma (Lego House ma tai ti)

Voit ostaa lipun toiselle Legoland-päivälle, jolloin pääset kuljetuksellamme Legolandin eteen. Siitä Lego® Houseen on noin kilometrin mittainen kävelymatka. Näin voit viettää aamupäivän LEGO® Housessa ja iltapäivän Legolandissa. Toinen vaihtoehto on varata lippu vapaapäivälle ja kulkea omatoimisesti Billundin keskustaan LEGO Houseen. Vejlesta kulkee julkinen bussi Billundin keskustaan ja oppaamme neuvovat kulkemisessa. LEGO Housessa viihdytään usein useita tunteja.

Lue lisää LEGO® Housesta >

Hyvä tietää

  • Aukioloajat: Ajat vaihtelevat sesongin mukaan, katso tästä 
  • Pääsymaksu paikan päällä: Aikuiset alk. 229 DKK, lapset (3-12 v) alk. 229 DKK.(noin 29 €/hlö)
  • Osoite: Lego House sijaitsee keskellä Billundin keskustaa osoitteessa: Ole Kirks Plads 1, Billund
  • Huom: LEGO® Houseen otetaan vain rajoitettu määrä vierailijoita päivässä. Lippuja myydään etukäteen tietylle päivälle ja kellonajalle ja paikan päältä saa lipun vain, mikäli päivittäinen kävijämäärä ei ole jo täynnä.
  • Mikäli olette varanneet LEGO House -liput Matkavekalta, on matkalipuissanne sivu ”Excursion”. Tällä lipulla saatte rannekkeet LEGO talon infopisteestä (sisääntulokerroksessa, keskellä suurta aulaa).

 

Video LEGO Housesta

Red Zone

On lähes itsestään selvää, että LEGO®-palikat on tehty kannustamaan luovuuteen. Päästä luovuutesi valloilleen punaisella alueella LEGO Brick Builderissa ja LEGO DUPLO® Builderissa. Tutustu myös luovaan Creative Lab laboratiorioon. Red Zone -alueella vain mielikuvitus on rajana kun luot luovia asioita!

 

Green Zone

Leikkiminen opettaa meitä kommunikoimaan. Se antaa meille tärkeät yhteiskunnalliset valmiudet kuunnella ja vastata muiden tarpeisiin ja tunteisiin. Vihreällä alueella tutustut syvemmin omiin sosiaalisiin taitoihisi ohjaamalla omaa elämääsi Story Labissa, tarkkailemalla mini-esitysten kiehtovia elämiä World Explorerissa tai luomalla unelmiesi LEGO®-minifiguurin Character Creatorissa.

Yellow Zone

Tunteiden ymmärtäminen, ilmaiseminen ja säätely auttavat meitä luomaan luottamusta ja tekemään perusteltuja valintoja elämässä. Onneksi pelaaminen on hieno tapa harjoitella näitä taitoja. Voit vapaasti nauttia hauskuudesta kun rakennat mereneläviä Fish Designer -ohjelmassa, tanssit Critter Creatorissa tai löydät zen-hetkesi rakentaessasi kukkia.

Blue Zone

Jokainen hetki käytämme logiikkaa ja kognitiivisia taitojamme ymmärtämään ympärillämme olevaa maailmaa. Ne auttavat meitä ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia, löytämään ratkaisuja, muistamaan tavaroita ja oppimaan uusia asioita. Valmistaudu harjoittelemaan kognitiivisia taitojasi ohjelmoimalla Robo Labissa, suunnittelemalla kaupunkia arkkitehtinä ja rakentamalla painovoimaa uhmaavia ajoneuvoja Test Driverissa.

Tutustu ja varaa matka legolandiin

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Matkavekan LEGOLAND -lomapakettiin kuuluu

Lennot

Finnairin suorat menopaluulennot Helsingistä Billundiin

Lue lisää >

Hotelli

Valitse majoitus hotellissa tai lomahuoneistossa.

Lue lisää >

Hotellikuljetukset

Opastetut menopaluukuljetukset lentokentältä hotelliin.

Lue lisää >

Opaspalvelu

Suomenkielinen opas auttaa tarvittaessa matkan aikana.

Lue lisää >

Pääsyliput

Pääsyliput LEGOLAND® puistoon!

Lue lisää > 

Be Happy -passi

Be Happy -passi tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja etuja perheellesi.

Lue lisää >