Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
 • LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO®-palikoita!

  LEGOLAND®-huvipuisto

LEGOLAND® Billund Resort

Tätä kaikkea on LEGOLAND® Billund Resort

Koe vuoden uutuus: LEGOLAND®, Battle of The Brick − ritarinäytös elävillä hevosilla ja rohkeilla ritareilla. Koe elämyksiä kaikille aisteille, kun epäonnekas poliisi yrittää saada roiston kiinni täysin uudessa LEGO City 4D-elokuvassa. ”Flying Eagle” takaa hyvät naurut, kihelmöivän tunteen vatsanpohjassa LEGO Canoe -kanootissa, taistelut ninjoja vastaan LEGO NINJAGO® The Ride -taistelussa tai näköalan ylhäältä tornista - LEGOTOP®. Taatusti hassuja juttuja Kaalimadossa ja kihelmöivää jännitystä Ghost – The Haunted House -kummitustalossa. Miniland päättää täydellisen päivän LEGOLAND-huvipuistossa. Anna seikkailun alkaa! 

Puistosta voidaan syyllä sanoa, että se on maailma miniatyyrikoossa, luotu LEGO® palikoista, joita on käytetty kymmeniä miljoonia. Nähtävää riittää useaksi päiväksi. Puistossa on erilaisia alueita, joilla on oma teemansa. Alue laajenee jatkuvasti. Kun se avattiin vuonna 1968, oli pinta-alaa 38 000 m2. Tänä päivänä aluen on yli 140 000 m2.

Hyvä tietää LEGOLAND® puistosta

 • Hotel LEGOLAND, LEGOLAND Holidays Village ja LEGOLAND Castle hotelleissa majoittuvat saavat LEGOLAND sisäänpääsyliput hotelliin kirjautumisen yhteydessä. Vejle Centerissa ja Lalandiassa majoittuvat saavat liput oppaalta.
 • Sisäänpääsylipulla pääset kaikkiin huvipuistolaitteisiin pituus- ja turvarajat huomioiden. 
 • Puiston kartan sekä lasten nimirannekeita saatte heti pääsisäänkäynnin jälkeen oikealta.
 • Sateen sattuessa paljon tekemistä sisätiloissa, esim. Lego-studiot, SeaLife, Kummitustalo jne. Kioskeissa on myytävänä sadeviittoja!
 • Tavarasäilytys on lähellä pääporttia (maksullinen).
 • Lastenrattaat saa vuokralle sisäänkäynnin jälkeen oikealta ja lastenhoitohuone sijaitsee lähellä liikennekoulua.
 • Ensiapu, Falckin paloasemalla lähellä liikennekoulua.
 • Infosta saatavilla mm. bussiaikatauluja sekä muuta tietoa matkailijoille.
 • Mikäli poistut puistosta välillä, pyydä portilta leima käteen!
 • Pankki: Infon vieressä Danske Bank, jossa onnistuu esim. rahanvaihto.Katso aukioloaika pankin ovesta!
 • Luottokortti: Luottokortti käy maksuvälineenä Legolandissa rajoitetusti. Pienissä kioskeissa sekä myyntipisteissä kortti ei käy, joten varaa puistoon myös käteistä rahaa. Voit nostaa rahaa myös automaatista (villinlännenkylässä).

Ohituskaista Q-BOT

Puistossa on tarjolla maksullinen Q-BOT -laite, jolla jonottaminen tapahtuu eri tasojen mukaisesti. Huomaa, että Q-BOT on käytössä vain sesongin vilkkaimpina päivinä. Kaikkiin laitteisiin pääsee ilmaiseksi – Q-BOT ei ole välttämättömyys!

Hopeataso: (179 DKK) Jonotusaika sama kuin muilla, mutta sinun ei tarvitse seistä jonossa.
Kultataso: (249 DKK): Jonotusaika on -50% normaalista
Platinataso: (649 DKK) Oma ”kaista” laitteeseen.
Max kuudelle hengelle. Laitteen pantti 500 DKK

Ruokaa ja ostoksia

LEGOLAND® puistosta löytyy varmasti mukava ja sopiva ruokapaikka jokaiseen makuun. Ruokapaikat on merkitty Legolandin karttaan. Hotelli LEGOLAND® -ravintola sijaitsee puistoalueen ulkopuolella, LEGOLAND® -hotellissa. Pyydä portinvartijalta leima käteesi poistuessasi alueelta, niin pääset takaisin puistoon samana päivänä. Täältä saat myös kuuluisia LEGO® -ranskalaisia.

Family Buffet on suuri noutopöytäravintola. Täältä löydät kylmiä ja kuumia pääruokia sekä salaattibuffetin. Lisäksi pitsaa ja jälkiruoaksi pehmistä, johon voit itse valita strösselit ja kastikkeet. Lapsille on oma noutopöytä, josta saa kuuluisia LEGO® ranskalaisia!

Pasta ja pizza-ravintola on nimensä mukainen. Laaja pitsa- ja pastaruokien menu. Listalla myös grillattuja ruoka-annoksia sekä jälkiruokia. Burger House -ravintolasta saat perinteisiä hampurilaisia ja ranskalaisia sekä grilliruokia. Villinlännen kylässä on perinteinen Saluuna. Ruokalistalla on niin lihaa kuin kanaa ja kalaakin. Täältä esim. kunnon villinlännen kylkirivit sekä amerikkalaiset omenapiiraat. Myös lasten lista! The Knights Table on suuressa ritarilinnassa oleva ravintola. Ravintolassa on noutopöytä, jossa paljon valinnanvaraa. Linnamainen ja keskiaikainen ilmapiiri. Polar Pizza & Pasta ravintola on Polar Landissa. Listalla pizza ja pastaruokia. Lisäksi alueella on mm. kahviloita, snack-paikkoja ja jäätelökioskeja.

LEGO® SHOP
Suuressa LEGO®-kaupassa vaihtuva valikoima sekä kauden uutuuksista että ikivihreistä LEGO®- tuotteista. Alueella on myös LEGO® outlet myymälä ja vaatekauppa.

Monta syytä hurvitella

Imagination Zone

Täällä etsitään mm. kadonnutta Atlantista ja tutustutaan monenlaisiin meren asukkeihin. ATLANTIS BY SEA LIFE™ -akvaariossa uivat oikeat trooppiset kalat ja hait. Japanista peräisin olevat suuret Crabzilla-ravut tervehtivät sinua jopa yli kaksimetrisillä jaloillaan. Alueella on myös elokuvateatteri, jossa esitetään 4D LEGO® -elokuvia.

KNIGHTS’ KINGDOM™

Astu sisään KNIGHTS 'KINGDOM ™ -maailmaan, jossa tapaat ritareita, prinsessoja ja viikinkejä. Koe hurja Dragon-lohikäärmevuoristorata ja Viikinkijokiseikkailu, joka ei jätä ketään kuivaksi.  

LEGOREDO®

LEGOREDO® on villin lännen kaupunki, jossa kohtaat intiaaneja, karjapaimenia ja saluunoita. Täältä löydät myös Ghost – The Haunted House -kummitustalon, LEGO® Canoe -vuoristoradan ja upouuden Flying Eagle-vuoristoradan. 

 

MINILAND

Miljoonista LEGO-palikoista rakennettu Minimaa on maailma pienoiskoossa. Minimaasta löydät myös LEGO Star Wars- ja LEGO Friends -alueet, LEGOTOP® -näköalatornin, Caterpillar-vuoristoradan, LEGO® Safarin ja paljon muuta.

 

LEGO® NINJAGO® WORLD

LEGO® NINJAGO® World on valtava interaktiivinen alue koko perheelle. Alueelta löytyvät mm. ainutlaatuinen, interaktiivinen NINJAGO – The Ride, Lloydin laserlabyrintti, Colen kiipeilyseinä, Kain spinnerit ja Jayn reaktiorata.

Adventure Land

Paloasemalla voit kilpailla, kuka saa ensimmäisenä taltutettua tulipalon. Tämä leikki sopii erityisesti kilpailuhenkisille! Seikkailualueelta löydät myös X-treme Racers -vuoristoradan, The TEMPLE, -aarrejahdin ja Jungle Racers jet skit.

Polarland

Koe hurja Polar X-plorer-vuoristorata, jonka huippunopeus on 65 km/h!  Täällä näet myös ihka eläviä pingviinejä ja voit testata hurjaa Ice Pilots School -lentosimulaattoria.

 

 

DUPLO® Land

DUPLO® Land on värikäs leikkimaailma, joka on täynnä hauskaa toimintaa pienille lapsille. Täällä taaperot voivat seikkailla turvallisesti.

Merirosvomaa

Merirosvomaassa Kapteeni Roger, hänen papukaijansa ja merirosvomiehistönsä on luotu yli 3,8 miljoonasta LEGO palikasta! Veneretkellä merirosvoluoliin voi nähdä meritaisteluita, kätkettyjä aarrearkkuja, kapteenin luolan

 

Tutustu ja varaa matka legolandiin

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 7

Matkavekan LEGOLAND -lomapakettiin kuuluu

Lennot

Finnairin suorat menopaluulennot Helsingistä Billundiin

Lue lisää >

Hotelli

Valitse majoitus hotellissa tai lomahuoneistossa.

Lue lisää >

Hotellikuljetukset

Opastetut menopaluukuljetukset lentokentältä hotelliin.

Lue lisää >

Opaspalvelu

Suomenkielinen opas auttaa tarvittaessa matkan aikana.

Lue lisää >

Pääsyliput

Pääsyliput LEGOLAND® puistoon!

Lue lisää > 

Be Happy -passi

Be Happy -passi tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja etuja perheellesi.

Lue lisää >