Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND
 • LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO®-palikoita!

LEGOLAND® Billund elämyspuisto


Uutuus 2020: THE LEGO® MOVIE™ World


LEGOLAND® huvipuistossa kaikki on nastaa niin pienille kuin isommillekin mestarirakentajille! Koe vuoden 2020 upea uutuus, THE LEGO® MOVIE™ World, jossa Emmet ja Lucy ottavat sinut mukaansa jännittävälle missiolle maailmaan ilman sääntöjä ja huonoja ideoita.

Asetu mukavasti Emmetin kerrossohvalle ja nauti THE LEGO® MOVIE™ universumista kaikilla aisteillasi elokuvassa Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight.

Interaktiivisessa Apocalypseburg Sky Riders-laitteessa taistelet DUPLO® hyökkäystä vastaan. Tässä hurjassa laitteessa sinut nostetaan ilmaan 14 metrin korkeudelle, lennät pää alaspäin tehden silmukoita ja kääntyen 360 astetta.

Unikitty’s Disco Drop on puolestaan sateenkaaren värinen torni, jossa Unikittyn ilme ja mieliala muuttuvat iloisesta ja vihaisesta aina merisairaaksi asti laitteen liikkuessa edestakaisin.

Voit myös leikkiä suuressa avaruusaluksessa, joka muistuttaa suurta leikkikenttää torneineen ja hauskoine liukumäkineen.

Aiemmilta vuosilta tuttuja suosikkeja

Koe vauhdin hurmaa LEGOLAND-vuoristoradoissa Flying Eagle, Dragen ja X-treme Racers, jotka saavat sinut ulvomaan naurusta. Haasta ninjat LEGO® NINJAGO® The Ride -pelissä, koe miten luut kolisevat kauhusta Ghost – The Haunted House -kummitustalossa, katso LEGOLAND huvipuistoa korkeuksista LEGOTOP®-tornista käsin tai ihaile maailmankuuluja rakennuksia ja paikkoja kodikkaassa Minilandissa. 

Hyvä tietää LEGOLAND® puistosta

 • Hotel LEGOLAND, LEGOLAND Holidays Village ja LEGOLAND Castle hotelleissa majoittuvat saavat LEGOLAND sisäänpääsyliput hotelliin kirjautumisen yhteydessä. Vejle Centerissa ja Lalandiassa majoittuvat saavat liput oppaalta.
 • Sisäänpääsylipulla pääset kaikkiin huvipuistolaitteisiin pituus- ja turvarajat huomioiden. 
 • Puiston kartan sekä lasten nimirannekeita saatte heti pääsisäänkäynnin jälkeen oikealta.
 • Sateen sattuessa paljon tekemistä sisätiloissa, esim. Lego-studiot, SeaLife, Kummitustalo jne. Kioskeissa on myytävänä sadeviittoja!
 • Tavarasäilytys on lähellä pääporttia (maksullinen)
 • Lastenrattaat saa vuokralle sisäänkäynnin jälkeen oikealta ja lastenhoitohuone sijaitsee lähellä liikennekoulua.
 • Ensiapu sijaitsee Falckin paloasemalla lähellä liikennekoulua.
 • Infosta saatavilla mm. bussiaikatauluja sekä muuta tietoa matkailijoille.
 • Mikäli poistut puistosta välillä, pyydä portilta leima käteen!
 • Pankki: Infon vieressä Danske Bank, jossa onnistuu esim. rahanvaihto. Katso aukioloaika pankin ovesta!
 • Luottokortti: Luottokortti käy maksuvälineenä Legolandissa rajoitetusti. Pienissä kioskeissa sekä myyntipisteissä kortti ei käy, joten varaa puistoon myös käteistä rahaa. Voit nostaa rahaa myös automaatista (villinlännen kylässä).

Ohituskaista Q-BOT

Puistossa on tarjolla maksullinen Q-BOT -laite, jolla jonottaminen tapahtuu eri tasojen mukaisesti. Huomaa, että Q-BOT on käytössä vain sesongin vilkkaimpina päivinä. Kaikkiin laitteisiin pääsee ilmaiseksi – Q-BOT ei ole välttämättömyys!

Hopeataso: (179 DKK) Jonotusaika sama kuin muilla, mutta sinun ei tarvitse seistä jonossa.
Kultataso: (249 DKK): Jonotusaika on -50% normaalista
Platinataso: (649 DKK) Oma ”kaista” laitteeseen.
Max kuudelle hengelle. Laitteen pantti 500 DKK

Ruokaa ja ostoksia

LEGOLAND puistosta löytyy varmasti mukava ja sopiva ruokapaikka jokaiseen makuun. Ruokapaikat on merkitty Legolandin karttaan. Hotelli LEGOLAND ravintola sijaitsee puistoalueen ulkopuolella, LEGOLAND hotellissa. Pyydä portinvartijalta leima käteesi poistuessasi alueelta, niin pääset takaisin puistoon samana päivänä. Täältä saat myös kuuluisia LEGO-ranskalaisia.

Family Buffet on suuri noutopöytäravintola. Täältä löydät kylmiä ja kuumia pääruokia sekä salaattibuffetin. Lisäksi pitsaa ja jälkiruoaksi pehmistä, johon voit itse valita strösselit ja kastikkeet. Lapsille on oma noutopöytä, josta saa kuuluisia LEGO-ranskalaisia!

Pasta ja pizzaravintola on nimensä mukainen. Listalla on paljon pasta- ja pizzaruokia, mutta myös grillattuja ruoka-annoksia sekä jälkiruokia.

Burger House -ravintolasta saat perinteisiä hampurilaisia ja ranskalaisia sekä grilliruokia.

Villinlännen kylässä on perinteinen saluuna. Ruokalistalla on niin lihaa kuin kanaa ja kalaakin. Täältä esim. kunnon villinlännen kylkirivit sekä amerikkalaiset omenapiiraat. Myös lastenlista!

The Knights Table on suureen ritarilinnaan rakennettu ravintola. Ravintolassa on noutopöytä, jossa paljon valinnanvaraa. Linnamainen ja keskiaikainen ilmapiiri.

Polar Pizza & Pasta sijaitsee Polar Landissa. Buffet-pöydästä laaja valikoima pizza- ja pastaruokia. Voit syödessäsi ihailla ihanien pingviinien touhuja. Lisäksi alueella on mm. kahviloita, snack-paikkoja ja jäätelökioskeja.

Huvipuistoon saa ottaa myös omat eväät ja niiden syömiseen sekä jopa grillaamiseen on tarjolla runsaasti tilaa eri puolilla puistoa.

LEGO® SHOP

Suuressa LEGO-kaupassa vaihtuva valikoima sekä kauden uutuuksia että ikivihreitä tuotteita. Alueella on myös outlet-myymälä ja vaatekauppa.

Monta syytä hurvitella

Uutuus! THE LEGO® MOVIE™ World

Koe vuoden 2020 upea uutuus, THE LEGO® MOVIE™ World, jossa Emmet ja Lucy ottavat sinut mukaansa jännittävälle missiolle maailmaan ilman sääntöjä ja huonoja ideoita. Koe uskomattomia elokuvaelämyksiä ja vauhdin hurmaa uutuuslaitteissa!

LEGO® NINJAGO® WORLD

LEGO® NINJAGO® World on valtava interaktiivinen alue koko perheelle. Alueelta löytyvät mm. ainutlaatuinen, interaktiivinen NINJAGO – The Ride, Lloydin laserlabyrintti, Colen kiipeilyseinä, Kain spinnerit ja Jayn reaktiorata.

KNIGHTS’ KINGDOM™

Astu sisään KNIGHTS 'KINGDOM ™ -maailmaan, jossa tapaat ritareita, prinsessoja ja viikinkejä. Koe hurja Dragon-lohikäärmevuoristorata ja Viikinkijokiseikkailu, joka ei jätä ketään kuivaksi.  

Imagination Zone

Täällä etsitään mm. kadonnutta Atlantista ja tutustutaan monenlaisiin meren asukkeihin. ATLANTIS BY SEA LIFE™ -akvaariossa uivat oikeat trooppiset kalat ja hait. Japanista peräisin olevat suuret Crabzilla-ravut tervehtivät sinua jopa yli kaksimetrisillä jaloillaan. Alueella on myös elokuvateatteri, jossa esitetään 4D LEGO® -elokuvia.

LEGOREDO®

LEGOREDO® on villin lännen kaupunki, jossa kohtaat intiaaneja, karjapaimenia ja saluunoita. Täältä löydät myös Ghost – The Haunted House -kummitustalon, LEGO® Canoe -vuoristoradan ja hienon Flying Eagle-vuoristoradan. 

 

MINILAND

Miljoonista LEGO-palikoista rakennettu Minimaa on maailma pienoiskoossa. Minimaasta löydät myös LEGO Star Wars- ja LEGO Friends -alueet, LEGOTOP® -näköalatornin, Caterpillar-vuoristoradan, LEGO® Safarin ja paljon muuta.

 

Adventure Land

Paloasemalla voit kilpailla, kuka saa ensimmäisenä taltutettua tulipalon. Tämä leikki sopii erityisesti kilpailuhenkisille! Seikkailualueelta löydät myös X-treme Racers -vuoristoradan, The TEMPLE, -aarrejahdin ja Jungle Racers jet skit.

Polarland

Koe hurja Polar X-plorer-vuoristorata, jonka huippunopeus on 65 km/h!  Täällä näet myös ihka eläviä pingviinejä ja voit testata hurjaa Ice Pilots School -lentosimulaattoria.

 

 

DUPLO® Land

DUPLO® Land on värikäs leikkimaailma, joka on täynnä hauskaa toimintaa pienille lapsille. Täällä taaperot voivat seikkailla turvallisesti.

Merirosvomaa

Merirosvomaassa Kapteeni Roger, hänen papukaijansa ja merirosvomiehistönsä on luotu yli 3,8 miljoonasta LEGO palikasta! Veneretkellä merirosvoluoliin voi nähdä meritaisteluita, kätkettyjä aarrearkkuja, kapteenin luolan

 

Tutustu ja varaa matka legolandiin

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

 • Lennot ja valikoidut hotellit
 • Suomenkieliset opaspalvelut
 • Hotellikuljetukset 
 • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
 • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 3

Matkavekan LEGOLAND - hyvä tietää

Video - LEGOLAND®

 

THE LEGO® MOVIE 2 © & ™ DC Comics, Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. © 2020 The LEGO Group. All Rights Reserved. (s20)