Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND

Matkavekan LEGOLAND® lomapaketit

Matkavekan opaspalvelu ja hotellikuljetukset kesä-heinäkuussa 

Matkavekan suomenkielinen opas on paikanpäällä Legolandissa ja auttaa tarvittaessa matkan aikana. Oppaalta saa hyviä vinkkejä loman ajaksi. Opas vinkkaa mielellään myös esimerkiksi hyvistä ruokapaikoista Vejlen kaupungissa tai Billundissa..  

Opas on mukana huippusuositulla Givskud Zoon lisämaksullisella retkellä. Oppaalta kuulet paljon mielenkiintoista tietoa Tanskasta.

Matkapaketin hintaan sisältyy myös Matkavekan bussikuljetukset Billundin lentoasemalta hotelliin ja takaisin. Matkavekan opas on lentoasemalla vastassa ja ohjaa oikeaan bussiin. 

Mikäli lomasi aikana kaikki ei suju odotetusti, otathan viipymättä yhteyttä oppaaseen. Oppaan yhteystiedot saat tekstiviestillä ennen lomaasi.

LEGOLAND®-kuljetukset Vejle Centerissä majoittuville

Kun valitse hotelli Vejle Centerin majoituspaikaksesi, matkasi hintaan sisältyy myös Matkavekan bussikuljetus LEGOLAND® puistoon. Saapumispäivänä kuljetus lentoasemalta suoraan LEGOLAND® puistoon, josta alkuillasta kuljetus hotellille. Toisena LEGOLAND® päivänä kuljetus hotelli – LEGOLAND® -  hotelli. 

 

Matkavekan LEGOLAND - hyvä tietää

Matkustusasiakirjat lennolla

Finnairin lennolla hyväksytyt matkustusasiakirjat Suomen kansalaisilta Skandinaviaan. Muiden maiden kansalaisten on itse tarkistettava kohdemaan suurlähetystöstä tai edustustosta voimassaolevat passi- ja viisumimääräykset.

  • 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti.
  • Alle 16-vuotiailta, jotka matkustavat vanhempiensa seurassa, ei vaadita omaa henkilökorttia.
  • Alle 16-vuotiailla, jotka matkustavat yksin tai jonkun muun kuin vanhempansa kanssa, on oltava mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti.

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse