Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND

Vejlen kaupunki

Vejlen kaupunki on idyllinen ja perinteinen tanskalainen kaupunki meren rannalla, Vejle-vuonon pohjukassa. Vejlestä löytyy niin vihreää metsää, suloista kaupunkimaisemaa kuin kullankeltaisia hiekkarantoja. Vejle on äänestetty Tanskan kodikkaammaksi kaupungiksi.

Kaupungin keskusta on vajaan 10 minuutin kävelymatkan päässä Vejle Center Hotellilta. Kannattaa seurata hotellin takana kulkevaa Vejle-jokea Bryggen kauppakeskukselle, josta alkaakin kaupungin pääkatu Søndergade. Voisi sanoa, että Vejlen kaupungilla on ainakin kaksi sydäntä – toinen noin kilometrin mittainen ostoskatu ja toinen Vejlen satama. Kävelykadun varrelta löytyykin paljon liikkeitä sekä moderneja ostoskeskuksia. Kahvitauon voi pitää halutessaan yhdessä kaupungin pienistä ja idyllisistä kahviloista.

Vejlessä on tekemistä lapsiperheille

Onko mitään mukavampaa kuin pulahtaa raikkaaseen meriveteen tai rakentaa hiekkalinnaa rannalla? Merivesi Vejlen lahdessa on heinäkuussa noin 20-asteista. Lahden rannoilla voit nähdä myös mini-taskurapuja. Vejle Center Hotellin vieressä sijaitsee DGI-huset, jossa on suuri uimahalli.  ØKOLARIET – lasten tiedekeskuksessa on näyttelyjä luonnosta, energiasta, ilmastosta ja keksinnöistä - ilman pääsymaksua. Voit myös vierailla Gorilla Park -seikkailupuistossa, jossa pääset nauttimaan korkeista paikoista.

Ravintolat Vejlessä

Vejlen kaupungista löytyy ravintoloita jokaiseen makuun. Kaupungilla on myös monia kahviloita, joissa on erittäin maistuvia ruoka-annoksia. Katso ravintolalista tästä. Lisää ravintoloista voitte kysyä myös oppailta.

Ihanan viihtyisä keskusta putiikkeineen - ja "minihiekkaranta" keskellä kaupunkia

Veljessä liikkeet ovat keskittyneet Søndergade-kävelykadulle, jolta löytyy paljon erilaisia putiikkeja, ostoskeskuksia ja kahviloita. Kiinalaisella graniitilla päällystetyn kävelykadun varrelta löytyy mm. Bryggen ja Mary -ostoskeskukset. Fakta-myymälät ovat pieniä elintarvikekauppoja, lähin Fakta sijaitsee lähellä Bryggen ostoskeskusta joen toisella puolella. 

Keskelle kaupunkia tuodaan kesäisin hiekkaa ja lapset voivat leikkiä "miniuimarannan" pienessä kahluualtaassa samalla kun aikuiset nauttivat aukion ravintoloiden terasseilla. Leikkipaikan vieressä on myös avoin terassi, jonne voit ottaa omat eväät mukaan.

Pankkeja löytyy esim. Kirkegade-kadulta, läheltä St. Nicolain kirkkoa. Avoinna perjantaina n. klo 16.00 asti. Legolandin pankki on avoinna päivittäin.

Vejlen matkailusivustolta löydät paljon lisää tietoa Vejlen kaupungista.

Tutustu ja varaa matka legolandiin

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset 
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 3

Matkavekan LEGOLAND - hyvä tietää