Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt

Vejlen kaupunki

Vejlen kaupunki on idyllinen ja perinteinen tanskalainen keskikokoinen merenranta- ja satamakaupunki Vejle-vuonon pohjukassa. Vejlestä löytyy niin vihreää metsää, idyllistä kaupunkimaisemaa kuin kullankeltaisia hiekkarantoja. Vejle äänestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2010 Tanskan kodikkaammaksi kaupungiksi.

Kaupungin keskusta on vajaan 10 minuutin kävelymatkan päässä Vejle Center Hotellilta. Kannattaa seurata hotellin takana kulkevaa Vejle-jokea Bryggen kauppakeskukselle, josta alkaakin kaupungin pääkatu Søndergade. Voisi sanoa, että Vejlen kaupungilla on ainakin kaksi sydäntä – toinen noin kilometrin mittainen ostoskatu ja toinen Vejlen satama. Kävelykadun varrelta löytyykin paljon liikkeitä sekä moderneja ostoskeskuksia. Kahvitauon voi pitää halutessaan yhdessä kaupungin pienistä ja idyllisistä kahviloista.

Vejlessä on tekemistä lapsiperheille

Onko mitään mukavampaa kuin pulahtaa raikkaaseen meriveteen tai rakentaa hiekkalinnaa rannalla? Merivesi Vejlen lahdessa on heinäkuussa noin 20-asteista. Lahden rannoilla voit nähdä myös mini-taskurapuja. Vejle Center Hotellin vieressä sijaitsee DGI-huset, jossa on suuri uimahalli.  ØKOLARIET – lasten tiedekeskuksessa on näyttelyjä luonnosta, energiasta, ilmastosta ja keksinnöistä - ilman pääsymaksua. Voit myös vierailla Gorilla Park -seikkailupuistossa, jossa pääset nauttimaan korkeista paikoista.

Ravintolat Vejlessä

Vejlen kaupungista löytyy ravintoloita jokaiseen makuun. Kaupungilla on myös monia kahviloita, joissa on erittäin maistuvia ruoka-annoksia. Katso ravintolalista tästä. Lisää ravintoloista voitte kysyä myös oppailta.

Pankit ja ostokset - Vejle,Tanskan paras ostokaupunki vuonna 2019!

Pankkeja löytyy esim. Kirkegade-kadulta, läheltä St. Nicolain kirkkoa. Avoinna perjantaina n. klo 16.00 asti. Legolandin pankki on avoinna päivittäin.

Veljessä liikkeet ovat keskittyneet Søndergade-kävelykadulle, jolta löytyy paljon erilaisia putiikkeja, ostoskeskuksia ja kahviloita. Kiinalaisella graniitilla päällystetyn kävelykadun varrelta löytyy mm. Bryggen ja Mary ostoskeskukset. Facta-myymälät ovat pieniä elintarvikekauppoja, lähin Facta sijaitsee lähellä Bryggen ostoskeskusta joen toisella puolella. 

Vejlen matkailusivustolta löydät paljon lisää tietoa Vejlen kaupungista.

Tutustu ja varaa matka legolandiin

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Matkavekan LEGOLAND -lomapakettiin kuuluu

Lennot

Finnairin suorat menopaluulennot Helsingistä Billundiin

Lue lisää >

Hotelli

Valitse majoitus hotellissa tai lomahuoneistossa.

Lue lisää >

Hotellikuljetukset

Opastetut menopaluukuljetukset lentokentältä hotelliin.

Lue lisää >

Opaspalvelu

Suomenkielinen opas auttaa tarvittaessa matkan aikana.

Lue lisää >

Pääsyliput

Pääsyliput LEGOLAND® puistoon!

Lue lisää > 

Be Happy -passi

Be Happy -passi tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja etuja perheellesi.

Lue lisää >