Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa ihana loma Hua Hinissä Thaimaassa | Matkavekka

    Hua Hin

Kuvia ja videoita 

Katso kuvia ja videoita kohteesta Hua Hin.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Hua Hinin lomakohteen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Hua Hin lomakohteena

Varaa loma Hua Hinissä Thaimassa - Matkavekka

Matkat kohteeseen Hua Hin - Thaimaa

Hua Hinissä voit kokea kaikki Thaimaan parhaat puolet. Valkoisten hiekkarantojen äärellä sijaitsevissa Matkavekan hotelleissa voit viettää rentouttavan loman erinomaisissa puitteissa. Monipuoliset palvelut tarjoava, jo 1900-luvun alkupuolelta myös hienoston lomapaikkana toiminut pikkukaupunki Hua Hin on Thaimaan vanhimpia rantalomakohteita. Upea hiekkaranta, hyvät palvelut ja paikallinen elämänmeno on houkutteleva yhdistelmä. Tervetuloa Hua Hiniin!

Upean monipuolinen lomakohde

Kuningas Rama IV rakennutti 1920-luvulla Hua Hiniin Klai Kangwonin kesäpalatsin, jonka nimi tarkoittaa suomeksi "kaukana huolista". Nimi ei voisi ollakaan sopivampi, sillä Hua Hin on lomakohde, jossa on panostettu rauhallisuuteen, puhtauteen ja turvallisuuteen. Täällä tulet huomaamaan, kuinka paljon thaimaalaiset kunnioittavat kuninkaitaan, niin edesmennyttä kuningas Bhumibolia kuin hänen poikaansa ja seuraajansa Maha Vajiralongkorniakin.


Rannikon valkoiset hiekkarannat aina Hua Hinistä Cha Amin viehättävään kalastajakylään kutsuvat sinut uimaan lämpimään, turkoosinsiniseen veteen, ratsastusretkille ja rentoutumaan. Paikallisilla markkinoilla voit ostaa ruokaa, eksoottisia hedelmiä, käsitöitä ja matkamuistoja pikkurahalla. Hua Hinin keskustassa on paljon erilaisia ravintoloita ja baareja. Pienissä hierontahoitoloissa voit saada hieronnan päästä varpaisiin.

Golfia Hua Hinin kauniissa maisemissa

Jos harrastat golfausta, yksi Thaimaan parhaista golfkentistä sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Hua Hinistä. Täällä on esimerkiksi palkittu Black Mountain Banyan Golf Club, joka on sijoitettu luontoon, puiden ja kallioiden lomaan sekä Sea Pines, joka sijaitsee rannalla Hua Hinin eteläpuolella. Hua Hinin rautatieaseman läheisyydessä sijaitsee Thaimaan vanhin golfkenttä, vuonna 1924 rakennettu Royal Hua Hin Golf Course.

Matkavekan korkealaatuiset hotellit Hua Hinissä

Hotellimme Hua Hinissä tarjoavat ainutlaatuisen ylellisiä elämyksiä ja luovat aitoa lomatunnelmaa heti ensihetkestä alkaen. Voit nauttia upeista uima-altaista, kutsuvista spa-keskuksista, niin aikuisille kuin lapsille suunnatusta ohjelmasta, erinomaisista ravintoloista sekä tunnetusta thaimaalaisesta palvelu-henkisyydestä.

Thaimaalaisia makuelämyksiä

Herkutteluhetkiä tarjoavat lukuisat kansainväliset ja thaimaalaiset ravintolat; täällä voi tutustua eksoottisiinkin merenherkkuihin vaikkapa vain satamassa kalastajien askareita seuraten. Ravintolat kalasataman liepeillä ovat tuoreen kalan ja äyriäisruokien ystävien suosiossa. Toki näitä herkkuja tarjotaan muuallakin, ja ruokapaikkoja on moneen makuun. Thaimaalaisen keittiön antimia kannattaa ehdottomasti kokeilla! Perinteinen ruoka on tulisesti maustettua, mutta matkailijan annoksissa chilin määrä pyritään pitämään siedettävänä.

Hua Hiniin kesällä

Tiesitkö, että pääset Hua Hiniin nyt myös kesäkautena! Sää alueella on erinomainen kesällä, ei liian kuuma eikä sateinen. Sateita toki saatetaan saada, mutta kuurot menevät nopeasti ohi. Sesongin ulkopuolella hintataso pysyy myös mukavasti edullisempana.

Huom. Maksuvakuus

Monet Thaimaan hotelleista veloittavat 50–100 € suuruisen vakuussumman hotelliin saavuttaessa. Voit maksaa maksun kortilla tai käteisellä. Jos käytät maksukorttia, summa varataan kortiltasi. Koska vakuusmaksun takaisinmaksu tapahtuu paikallisten pankkien välityksellä, maksu palautuu kortillesi noin 4–6 viikon kuluttua kotimatkasta. Jos maksat käteisellä, saat rahasi takaisin hotellista lähtiessäsi, jos kaikki on niin kuin pitääkin.

Palvelumme

Matkavekan omatoiminen lento+hotelli-lomapaketti koostuu lennoista ja valikoiduista hotelleista. Rakenna itse haluamasi paketti ja päätä minä päivänä, miten pitkäksi aikaa ja millä lennoilla matkustat sekä missä hotellissa lomailet. 

Omatoimisilla lento+ hotelli-matkoilla ei ole Matkavekan opaspalvelua. Lentokenttäkuljetukset voit ostaa kätevästi matkavarauksen yhteyteen.

Koe monipuolinen Hua Hin

Sää

Katso Hua Hinin sää ja keskilämpötilat kuukausittain

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Tutustu ja varaa matkasi Hua Hiniin

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta Hua Hin

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Hyvä tietää Thaimaa

Aikaero 
Aikaero Suomen talviaikaan on +5 tuntia.

Matkustusasiakirjat
Suomen kansalaiselle riittää matkustusasiakirjaksi passi, joka on voimassa 6 kk matkan jälkeen. Myös lapsilla tulee olla oma passi. Viisumia ei tarvita alle 30 vrk:n matkoilla.

Matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvitsemistaan asiakirjoista ja niiden voimassaolosta ja oikeellisuudesta. Jokaisella matkustajalla, myös lapsilla, tulee olla oma henkilökohtainen voimassa oleva ja määräykset täyttävä matkustusasiakirja. Matkavekka ei korvaa puutteellisten tai epäpätevien asiakirjojen vuoksi estyneen matkaan pääsyn kustannuksia.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Thailand. You will need to check your visa requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tee matkustusilmoitus >>

Matkustustiedote
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Lue matkustustiedote >>

Uskonto
Suurin osa thaimaalaisista on buddhalaisia ja mm. juhlapäivien määrityksessä käytetään kuunkiertoon perustuvaa thaikalenteria.

Sääolosuhteet
Sää on trooppinen, kostea ja kuuma. Kuivinta on joulu-tammikuussa, varsinainen sadekausi on kesällä.

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Valuutta
Rahayksikkö on baht (THB). Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä sekä Bangkokissa että rantakohteissa. Euro on paras matkavaluutta ja kurssi on kohteessa yleensä parempi kuin etukäteen vaihdettaessa. Rahaa voi vaihtaa mm. useissa hotelleissa; rahanvaihtopisteissä kurssi on kuitenkin normaalisti parempi.

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.