Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkat Prahaan | Lennot+hotelli Praha | Matkavekka

    Praha

Kaupunkilomalle Prahaan

Kaupunkilomalle Prahaan

Praha on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista!

Praha on aina hyvä matkakohde ja sinne voi matkustaa koska tahansa. Prahassa on loputon valikoima ravintoloita ja kahviloita ja kaupunki tarjoaa myös erinomaiset ostosmahdollisuudet sekä paljon nähtävää ja koettavaa. 

Voit tuosta noin vaan päätyä vaikkapa tasokkaaseen konserttiin tai teatteriesitykseen, sillä taiteella on Prahassa oma erityinen asemansa. Kaupungissa on myös monia mielenkiintoisia museoita. Kannattaa myös poiketa tunnelmallisessa pivnicessa, paikallisessa oluttuvassa, sillä tsekkiläiset oluet arvostetaan laajalti maailman parhaiksi. Ravintolatarjonta on todella runsasta ja perinteisten tsekkiläisten lisäksi löytyy myös paljon kansainvälisiä ravintoloita. Vieraile ihailemassa Linnankukkulalta avautuvaa  näkymää yli Prahan keskustan  ja Vltava joen laakson. 

Tekemistä ja näkemistä Prahassa

Tee kävelykierros Prahan vanhankaupungin alueella, jossa sijaitsevat mm. Prahan kuuluisa raatihuoneen torni luurankoineen ja pienine nukkeineen, astronominen kello, kansallissankari Jan Hussin patsas, Prinsessa Ruususen satulinnaa muistuttava Tynin kirkko sekä muut upeat rakennukset. Läheisissä juutalaiskortteleissa voit tutustua alueen historiaan ja arkkitehtuuriin. Käy myös Vltava-joen ylittävällä viisisataa metriä pitkällä Kaarlen sillalla, jota koristavat 30 pyhimyksen patsaat. 

Hyppää kiertoajelubussiin ja tutustu Prahan-kaupunkiin, jota koristavat sadat barokki- ja goottilaistornit, jugendrakennukset sekä romanttiset sillat. Kiertoajelukierroksen aikana näet yleensä monet kaupungin upeimmista nähtävyyksistä mm. Pyhän Vituksen katedraalin, Kuninkaanlinnan, Cerninin ja Loretan palatsit sekä Strahovin munkkiluostarin.

Ostospaikat Prahassa

Suosittuja ostospaikkoja ovat Vaclavin aukio ja sen ohi kulkeva Na Prikope-kävelykatu. Vanhastakaupungista löytyy paljon pieniä putiikkeja ja Havelskan markkinakadulta voit ostaa tuliaisiksi vaikka kuuluisaa böömiläistä kristallia, käsitöitä ja koristeita. Tasavallan aukiolla sijaitsee suuri Palladium-ostoskeskus, jossa on yli kaksisataa kauppaa ja kymmeniä ravintoloita ja kahviloita. 

Matkavekan Praha

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

 

Tutustu ja varaa matkasi Prahaan

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hotellit Prahassa

Kartta Praha

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti