Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
 • Matkat Alanya | Lennot+hotelli Alanya | Matkavekka

  Antalyan rannikko

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Alanya ja Side.

Lue lisää täältä  >

Hotellit 

Katso Antalyan alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Lomaile Antalyan rannikolla

Antalya, Turkki - Matkavekka

Turkin suosituimmat lomakohteet löydät Antalyan rannikolta. Täällä voit antautua auringolle, tehdä kiinnostavia ostoksia, viettää aktiivilomaa ja ihmetellä pitkän historian jättämiä merkkejä. Turkkilainen ystävällisyys ja vieraanvaraisuus, lomailun helppous sekä herkulliset keittiön antimet saavat monet palaamaan alueen kohteisiin vuosi toisensa jälkeen.

Alanya

Vilkas Alanya on oikea paratiisi, jos haluat lomallasi rentoutua ja nauttia elämästä, mutta täällä sinun on helppo löytää myös erilaisia aktiviteetteja. Kaupunki tarjoaa täydellisen yhdistelmän suurkaupunkielämää, rantaelämää ja lukuisia elämyksiä.

Side

Rauhallinen ja viihtyisä Siden lomakohde, joka sopii rauhalliselle lepolomalle ja mukavaan yhdessäoloon perheen kanssa. Siden kaupunki ulottuu ylös vuoristoon, ja sen kävelykatujen varrella muinaiskreikkalaiset rauniot kertovat omaa historiaansa. Täältä löydät ihania rantoja ja korkealuokkaisia ravintoloita.

Belek

Belekin lomaparatiisi on suunniteltu niille, joille vain paras on kyllin hyvää. Jos toivot lomaltasi luonnonläheisyyttä, liikunnallisuutta tai vain silkkaa suloista joutilaisuutta, on Belek oikea valinta. Kohde ja hotellit sopivat erityisen hyvin myös lapsiperheille.

Matkavekan Antalyan rannikko

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

Koe aurinkoinen Antalyan rannikko

All inclusive

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Sää Alanya ja Side

Katso Antalyan alueen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Matkavekka-lomapaketti 

Koe Alanya ja Side Turkin etelärannikolla. 

Tutustu ja varaa >

Lento+hotelli Antalya

Lento+hotelli-lomapaketit Alanyaan ja Sideen!

Tutustu ja varaa täältä >

Tutustu ja varaa matkasi

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Lento+hotelli-lomapaketti

 • Päätä itse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
 • Matkapakettilain turva lomallasi
 • Laaja hotellivalikoima
 • Vähintään yksi matkalaukku sisältyy hintaan
 • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
 • Matkapaketin lopullisen hinnan näet varausyhteenvetosivulla

 

 

 

 

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 13

Lomakohteemme Antalyan rannikolla

Vilkas ja viehättävä lomakohde.
Rauhallinen ja viihtyisä lomakohde koko perheelle.

Hotellit Antalyan rannikolla

Kartta Antalyan rannikko

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Hyvä tietää Turkki

Aikaero 
Kesäaikana kellonaika on sama kuin Suomessa ja talviaikana kello on tunnin enemmän kuin Suomessa.

Hotellikuljetukset kohteessa
Hotellikuljetus on lisäpalvelu, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan se on varattava erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on esitetty meno-paluuna. Omatoimikohteissa ja lento+hotelli-omatoimimatkoilla hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Etäisyydet lentokentältä (AYT)
Majoituksesta riippuen etäisyys Antalyan kansainväliseltä lentoasemalta hotellille 65-132 kilometriä. 
Alanya 125 km
Side 65 km 

Juomaraha 
Turkissa on tapana kiittää esim. ravintola- ja hotellihenkilökuntaa hyvästä palvelusta pienellä juomarahalla, jonka jättäminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Juomavesi
Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi erilaisen bakteerikannan vuoksi. Pullotettua vettä myydään supermarketeissa ja useimpien hotellien vastaanotoissa sekä baareissa.

Jännite
230 V, adapteria ei tarvita.

Matkustusasiakirjat
Tarvitset mukaan matkalle voimassa olevan passin. Turkin viranomaisten määräysten mukaan Turkkiin matkaavan passin tulee olla voimassa 6 kuukautta Turkkiin saavuttaessa. Suomalaisturisti saa oleskella Turkissa viisumitta 90 päivää.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Turkey. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tee matkustusilmoitus >>

Matkustustiedote
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Lue matkustustiedote >>

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Uskonto 
Islam

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Turkin liira (TRY).