Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkat Alanya | Lennot+hotelli Alanya | Matkavekka

    Antalyan rannikko

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Alanya ja Side.

Lue lisää täältä  >

Hotellit 

Katso Antalyan alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Lomaile Antalyan rannikolla

Antalya, Turkki - Matkavekka

Turkin suosituimmat lomakohteet löydät Antalyan rannikolta. Täällä voit antautua auringolle, tehdä kiinnostavia ostoksia, viettää aktiivilomaa ja ihmetellä pitkän historian jättämiä merkkejä. Turkkilainen ystävällisyys ja vieraanvaraisuus, lomailun helppous sekä herkulliset keittiön antimet saavat monet palaamaan alueen kohteisiin vuosi toisensa jälkeen.

Alanya

Vilkas Alanya on oikea paratiisi, jos haluat lomallasi rentoutua ja nauttia elämästä, mutta täällä sinun on helppo löytää myös erilaisia aktiviteetteja. Kaupunki tarjoaa täydellisen yhdistelmän suurkaupunkielämää, rantaelämää ja lukuisia elämyksiä.

Side

Rauhallinen ja viihtyisä Siden lomakohde, joka sopii rauhalliselle lepolomalle ja mukavaan yhdessäoloon perheen kanssa. Siden kaupunki ulottuu ylös vuoristoon, ja sen kävelykatujen varrella muinaiskreikkalaiset rauniot kertovat omaa historiaansa. Täältä löydät ihania rantoja ja korkealuokkaisia ravintoloita.

Belek

Belekin lomaparatiisi on suunniteltu niille, joille vain paras on kyllin hyvää. Jos toivot lomaltasi luonnonläheisyyttä, liikunnallisuutta tai vain silkkaa suloista joutilaisuutta, on Belek oikea valinta. Kohde ja hotellit sopivat erityisen hyvin myös lapsiperheille.

Matkavekan Antalyan rannikko

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

Koe aurinkoinen Antalyan rannikko

Sää Alanya ja Side

Katso Antalyan alueen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

All inclusive

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Antalyan rannikko
Lento+hotelli-paketti

Lento+hotelli-lomapaketit Alanyaan ja Sideen!

Tutustu ja varaa täältä >

Lomakohteemme Antalyan rannikolla

Vilkas ja viehättävä lomakohde
Tasokkaita golfpaketteja
Rauhallinen ja viihtyisä lomakohde koko perheelle

Tutustu ja varaa matkasi

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hotellit Antalyan rannikolla

Kartta Antalyan rannikko

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Hyvä tietää Turkki

Etäisyydet lentokentältä 
Antalyan (AYT) lentokentältä on matkaa Alanyaan noin 125 km, Sideen noin 65 km ja Belekiin noin 35 km.
Gazipasan (GZP) lentoasemalta on matkaa Alanyaan noin 40 km, Sideen noin 105 km ja Belekiin noin 145 km.

Hotellikuljetukset kohteessa
Omatoimikohteissa ja lento+hotelli-omatoimimatkoilla hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Juomaraha 
Turkissa on tapana kiittää esim. ravintola- ja hotellihenkilökuntaa hyvästä palvelusta pienellä juomarahalla, jonka jättäminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Juomavesi
Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi erilaisen bakteerikannan vuoksi. Pullotettua vettä myydään supermarketeissa ja useimpien hotellien vastaanotoissa sekä baareissa.

Jännite
230 V, adapteria ei tarvita.

Matkustusasiakirjat
Tarvitset mukaan matkalle voimassa olevan passin. Turkin viranomaisten määräysten mukaan Turkkiin matkaavan passin tulee olla voimassa 6 kuukautta Turkkiin saavuttaessa. Suomalaisturisti saa oleskella Turkissa viisumitta 90 päivää.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Turkey. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tee matkustusilmoitus >>

Matkustustiedote
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Lue matkustustiedote >>

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Turkin liira (TRY).