Rantalomat
LEGOLAND
Viron lomat
Kaupunkilomat
Risteilyt
Kaikki kohteet
  • Belek Lomamatkat

    Belek

Belek

Belekin lomaparatiisi on suunniteltu niille, joille vain paras on kyllin hyvää. Jos toivot lomaltasi luonnonläheisyyttä, liikunnallisuutta tai vain silkkaa suloista joutilaisuutta, on Belek oikea valinta. Kohde ja hotellit sopivat erityisen hyvin myös lapsiperheille.

Alue tunnetaan tasokkaista golfkentistään, erikoisista mäntymetsistään ja pitkistä hiekkarannoistaan, mutta myös turkkilaisen keittiön hienoimmista herkuista ja lähiympäristön lukuisista mielenkiintoisista nähtävyyksistä. Hotellialueet ovat hyvin hoidettuja ja vehreitä; täältä ei loman aikana tarvitse niin halutessaan poistua.

Belekissä on kymmenen kilometrin säteellä useita golfkenttiä, jotka kuuluvat Turkin parhaimpiin. Väylät ja viheriöt ovat hyvässä kunnossa ja niillä pelataan vielä kohtuuhintaan. Taurusvuoristo kohoaa jylhänä taustalla ja toisella puolella välkehtii Välimeri. Belek sopii paitsi liikunnan ystäville, myös kaikille niille, jotka nauttivat siististä, rauhallisesta lomaympäristöstä, hyvistä hotellipalveluista ja rannan riemuista. Turkin Rivieran pääkaupunkiin, Antalyaan, on helppo pistäytyä ostoksille ja tutkimaan sen vanhaakaupunkia ja kauniisti entisöityä huvivenesatamaa. Kaukana ei myöskään ole historiallinen Perge, jossa apostoli Paavali piti ensimmäisiä saarnojaan. Läheisistä luonnonnähtävyyksistä mainittakoon kauniit Manavgatin vesiputoukset.

Matkavekan Antalayan rannikko

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

 

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse