Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
 • Varaa aurinkoinen loma Sidessä - Matkavekka

  Side

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Alanya ja Side.

Lue lisää täältä  >

Hotellit 

Katso Siden alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Tietoa kohteesta Side

Varaa loma Sidessä - Matkavekka

Matkat kohteeseen Side - Antalyan rannikko

Side on rauhallinen lomakohde, joka sopii rauhalliselle lepolomalle ja mukavaan yhdessäoloon perheen kanssa. Siden kaupunki ulottuu ylös vuoristoon, ja sen kävelykatujen varrella muinaiskreikkalaiset rauniot kertovat omaa historiaansa. Täältä löydät ihania rantoja ja korkealuokkaisia ravintoloita.

Aurinko- ja rantaloma Sidessä

Sidessä voit nauttia aurinkolomasta koko rahan edestä, sillä täällä on paljon auringonpaistetta, ihania rantoja, kauniita merimaisemia ja upeita uima-altaita. Siden uskomattoman kauniit rannat tarjoavat koko perheelle rentoutumista ja hauskanpitoa tuntikausiksi. Työnnä varpaasi lämpimään hiekkaan ja hengitä syvään. Lomasi on alkanut!

Paljon todella hyviä hotelleja

Siden hotellit ovat korkeatasoisempia kuin monien muiden Turkin lomakohteiden hotellit. Side sijaitsee niemimaalla, ja sen rakennukset on suunniteltu siten, että monista huoneista on aivan ainutlaatuinen näköala kaupunkiin ja meren yli. Palvelu täällä on huippuluokkaa, ja me olemme pyrkineet ottamaan valikoimaamme vain kaikkein laadukkaimmat hotellit. Sidessä voit helposti viettää koko lomasi hotellissa, koska siellä on yksinkertaisesti niin mukava olla ja kaikki oleellinen kättesi ulottuvilla. Toki Sidellä on myös paljon muutakin tarjottavaa.

All inclusive -hotelleja

Hyvätasoiset All inclusive -hotellimme sijaitsevat keskustasta länteen levittäytyvällä rannalla, joka sopii erinomaisesti myös perheen pienimmille lomailijoille. Lapsille – ja varmasti myös vanhemmille – sopinee sekin, että sekä ateriat että välipalat sisältyvät matkan hintaan. Useimmissa All inclusive -hotelleissa on myös runsaasti aktiviteetteja ja tekemistä kaiken ikäisille, joten kaikki voivat viettää hauskan ja viihtyisän lomaviikon.

Markkinavilinää Sidessä

Sidessä pidetään aina lauantaisin vilkkaat markkinat, joissa kannattaa ehdottomasti pistäytyä. Täällä asiakkaat tinkivät hinnoista, ja paikalliset myyjät myyvät innokkaasti kauniita tuotteitaan. Ota käyttöön kaikki neuvottelutaitosi ja kokeile niitä paikallisiin torikauppiaisiin. Voit ostaa kotiin vietäväksi vaikkapa tuoretta muskottia, pippuria ja kuminaa. Jos saat tarpeeksesi kaupungin melusta, voit siirtyä paikallisten asukkaiden suosimiin kahviloihin. Täällä sinulla on aikaa nauttia virvokkeista tai kahvikupillisesta mukavasti varjossa.

Herkuttele Siden ravintoloissa

Jos haluat rantapäivän päätteeksi nauttia illallisen pienessä paikallisessa ravintolassa, ihastut Siden ruokapaikkohin. Viehättävässä vanhassa kaupunginosassa on paljon ihania baareja, kahviloita ja ravintoloita, joiden ruokalistoilta löydät niin paikallisia kuin kansainvälisiäkin ruokalajeja. Maista paikallisia paistettuja vihanneksia tai mausteisia grillivartaita. Suosittelemme myös paikallisia kalaruokia, jotka on valmistettu paikallisten kalastajien samana aamuna pyytämästä kalansaaliista.

Loma täynnä elämyksiä

Side on myös jännittävä lomakaupunki, joka tarjoaa useita suuria nähtävyyksiä. Yksi niistä on Apollon ja Athenen temppelien raunioiden mahtavat pylväät, jotka ovat kaupungin upea tunnusmerkki. Temppelien rauniot sijaitsevat kauniilla paikalla rannan läheisyydessä, ja ne näyttävät kiehtovilta aamu- tai ilta-auringon maalatessa ne punaisen sävyin. Muista ottaa kamera mukaan, sillä täällä saat helposti vuoden parhaan valokuvan. Tutustu myös hienoon amfiteatteriin, jonne mahtuu 20 000 ihmistä. Nämä kauniit rauniot luovat täydelliset puitteet romanttisille kävelyretkille.

Rentoudu hamamissa

Jos haluat hemmotella itseäsi, suosittelemme että tutustut aitoon turkkilaiseen saunaan hamamiin. Turkkilaisessa saunassa kehosi uudistuu ja hoidot antavat hyvän pohjan ihanalle rusketukselle. Mutta pidä varasi – jäät nopeasti koukkuun, ja saunassa vierähtää helposti useita tunteja.

Matkavekan Antalayan rannikko

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

 

Koe aurinkovarma Antalyan rannikko

All inclusive

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Sää

Katso Antalyan alueen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Aja, pysähdy ja koe - kuten haluat.

Lue lisää täältä >

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Tutustu ja varaa matkasi Antalyan rannikolle

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Lento+hotelli-lomapaketti

 • Päätä itse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
 • Matkapakettilain turva lomallasi
 • Laaja hotellivalikoima
 • Vähintään yksi matkalaukku sisältyy hintaan
 • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
 • Matkapaketin lopullisen hinnan näet varausyhteenvetosivulla

 

 

 

 

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 4
 • 7

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Hyvä tietää Turkki

Aikaero 
Kesäaikana kellonaika on sama kuin Suomessa ja talviaikana kello on tunnin enemmän kuin Suomessa.

Hotellikuljetukset kohteessa
Hotellikuljetus on lisäpalvelu, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan se on varattava erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on esitetty meno-paluuna. Omatoimikohteissa ja lento+hotelli-omatoimimatkoilla hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Etäisyydet lentokentältä (AYT)
Majoituksesta riippuen etäisyys Antalyan kansainväliseltä lentoasemalta hotellille 65-132 kilometriä. 
Alanya 125 km
Side 65 km 

Juomaraha 
Turkissa on tapana kiittää esim. ravintola- ja hotellihenkilökuntaa hyvästä palvelusta pienellä juomarahalla, jonka jättäminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Juomavesi
Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi erilaisen bakteerikannan vuoksi. Pullotettua vettä myydään supermarketeissa ja useimpien hotellien vastaanotoissa sekä baareissa.

Jännite
230 V, adapteria ei tarvita.

Matkustusasiakirjat
Tarvitset mukaan matkalle voimassa olevan passin. Turkin viranomaisten määräysten mukaan Turkkiin matkaavan passin tulee olla voimassa 6 kuukautta Turkkiin saavuttaessa. Suomalaisturisti saa oleskella Turkissa viisumitta 90 päivää.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Turkey. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tee matkustusilmoitus >>

Matkustustiedote
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Lue matkustustiedote >>

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Uskonto 
Islam

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Turkin liira (TRY).