• VAraa matka Tallinnaan Matkavekalta

    Viro

Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND

Lomakohteemme Virossa

Tallinna

Minilomalle parissa tunnissa!

Lue lisää täältä >

Pärnu

Kaupunki- ja kylpylälomia

Lue lisää täältä >

Saarenmaa

Kaupunki- ja kylpylälomat

Lue lisää täältä >

Vihula

Lähdöt pääsiäisenä ja helatorstaina

Lue lisää täältä >

Tietoa Virosta

Varaa matak Viroon Matkavekalta

Helppo ja edullinen tapa päästä irti arjesta on varata yhden tai useamman yön hotellipaketti Tallinnaan. Voit valita mieleisesi hotellin viehättävästä vanhastakaupungista tai modernimman vaihtoehdon keskustasta.

Pärnun kylpylälomalla nautitaan hemmottelevista kylpylähoidoista tai kuntouttavista ja ennaltaehkäisevistä terveyshoidoista. Useimmissa kylpylöissä on viihtyisät, rentoutumiseen suunnitellut allas- ja saunaosastot sekä hyvin varustellut liikuntatilat. Kylpylämatkan hintaan sisältyy edestakaiset laivamatkat, majoitus, puolihoito ja kylpylähoitoja.

Mikäli haluat tutustua Pärnun ilman ennalta varattuja kylpylähoitoja & ruokailuja ja nauttia sen sijaan Pärnun ravintolatarjonnasta ja suunnitella itse oman lomasi kulun, niin silloin suosittelemme sinulle Pärnun  kaupunkilomaa. Kaupunkilomalla matkan hintaan sisältyy vain laivamatkat, majoitus ja aamiainen. Kaikesta muusta päätät sinä itse. Lisämaksullisia hoitoja ja ohjelmaa voit valita omien mieltymystesi mukaan

Viron suurin saari Saarenmaa tarjoaa idyllistä perinnemaisemaa, historiallisia rakennuksia, viehättäviä ravintoloita sekä rentouttavaa merellistä lomaa kulttuuritapahtumineen. Valitse oma suosikkisi hotelleista ja lähde nauttimaan – lähtöjä joka torstai ja sunnuntai toukokuusta - elokuuhun!

 

Lähde rentoutumaan ja nauttimaan kokonaisvaltaisista hyvänolon hoidoista, joissa väsymys muuttuu vireydeksi ja arjen huolet hyväksi oloksi parissa päivässä. Tervetuloa Matkavekan kylpylälomalle Saarenmaalle

Varaa matkasi Viroon

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kartta