Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Kaupunkilomat
 • Joulumatkat Pärnuun | Matkavekka

  Joulumatkat Pärnuun

Pärnun Joulumatkat

Joulu Pärnussa | Matkavekka
Joulu Pärnussa | Matkavekka

Kiireetöntä nautiskelua ja kylpylöitä

Rauhaisan joulun löydät Pärnusta, jossa voit osallistua myös perinteisiin joulutapahtumiin, istahtaa idylliseen pikkuravintolaan tai hemmotella itseäsi ja läheisiäsi rentouttavilla hyvänolon hoidoilla. Joulumatkalla hintaan sisältyy jouluateria ja kylpylälomilla lisäksi puolihoito- tai täysihoitoruokailut ja kylpylähoitoja.

Pärnun joulumatkojen matkapaketit

20.12-27.12  7 yötä to-to
23.12-30.12 7 yötä su-su

23.12-26.12  3 yötä  su-ke
23.12-27.12  4 yötä  su-to

Joulumatkan hintaan sisältyy

 • Helsinki–Tallinna–Helsinki -laivamatkat Tallink Shuttlella
 • Majoitus valitsemassasi hotellissa
 • kaupunkilomalla hintaan sisältyy jouluaaton illallinen
 • kylpylälomalla hintaan sisältyy majoitusvalinnasta riippuen puolihoito- tai täysihoitoruokailut sekä kylpylähoitoja.  Puolihoito: Kylpylähotelli Tervis, Tervise Paradiis ja Estonia Resort. 

  Täysihoito: Viiking Spa

Lisämaksusta

 • Matkavekan hotellikuljetus Tallinnasta hotellille Pärnuun ja takaisin maksaa 16 €/hlö/meno-paluu. Hotellikuljetukset saatavilla seuraaviin laivavuoroihin Helsinki - Tallinna 7:30 - 9:30 ja Helsinki - Tallinna 10:30 - 12:30, Tallinna - Helsinki 13:30 - 15:30 ja 16:30 - 18:30. Lue lisää hotellikuljetuksista >>
 • Autopaikka laivalle

Joulumatkat Pärnuun

Viiking Spa Hotel kylpyläloma

Viiking Spa Hotel on tunnettu perinteisistä kylpylähoidoista ja täällä voit nautiskellä kiireettömästä joulunvietosta. Joulumatkan hintaan sisältyy täysihoitoruokailut, kylpylähoitoja, Viiking Saaga vesi- ja saunakeskuksen käyttö, kuntosalilaitteiden käyttö aukioloaikoina. Viiking Saaga on kuin luoto rentoutumista varten - erilaisia saunoja ja altaita mystisessä ympäristössä! 

Varaa tästä >>

Viiking Spa Hotel

Viiking Spa Hotellissa majoitut lähellä Pärnun keskustaa ja Pärnun ranta-aluetta. Joulumatkan hintaan sisältyy aamiaiset, 24.12 lounas ja jouluillallinen, Viiking Saaga vesi- ja saunakeskuksen käyttö, kuntosalilaitteiden käyttö aukioloaikoina. 

Varaa tästä >>

Tervis kylpyläloma

Kylpylähotelli Terviksessä nautit mukavasta jouluaaton ohjelmasta: jouluaaton illallinen, jouluaaton tähdet show, tanssimusiikki ja joulupukin vierailu tekevätä joulusta erityisen. Kylpylälomalla matkan hintaan sisältyy puolihoitoruokailut ja kylpylähoidot. 

Varaa tästä >>

Kylpylähotelli Tervis

Kylpylähotelli Terviksessä nautit mukavasta jouluaaton ohjelmasta: jouluaaton illallinen, jouluaaton tähdet show, tanssimusiikki ja joulupukin vierailu tekevätä joulusta erityisen. Kaupunkilomalla matkan hintaan sisältyy majoituksen ja aamiaisen lisäksi myös jouluaaton illallinen sekä sauna- ja allasosaston käyttö. 

Varaa tästä >>

Tervise Paradiis kylpyläjoulu

Tervise Paradiis tarjoaa monipuoliset palvelut: hotellissa on mm. kylpylä, kuntokeskus, keilahalli ja suuri vesikeskus. Kylpylälomalla matkan hintaan sisältyy kylpylähoitoja ja puolihoitoruokailut sekä sauna- ja allasosaston käyttö.

Varaa tästä >>

Tervise Paradiis

Tervise Paradiis tarjoaa monipuoliset palvelut: hotellissa on mm. keilarata ja suuri vesikeskus.  Kaupunkilomalla matkan hintaan sisältyy majoituksen ja aamiaisen lisäksi myös jouluaaton illallinen sekä sauna- ja allasosaston käyttö. Sopii erinomaisesti myös perheille!

Varaa tästä >>

Estonia Resort Hotel & Spa kylpyläloma

Estonia Resort Hotel & Spa hotellissa yhdistyvät neljän tähden hotellin mukavuudet ja virolainen kylpylä saunaelämyksineen. Perinteiset löylysaunat, savusauna, höyrysauna, suolasauna, aromisauna ja vihtasauna odottavat sinua joulunviettoon! Joulumatkalla hintaan sisältyy puolihoitoruokailut, kylpylähoitoja spa- ja saunaosaston käyttö.

Varaa tästä >>

Estonia Resort Hotel & Spa 

Estonia Resort Hotel & Spa hotellissa yhdistyvät neljän tähden hotellin mukavuudet ja virolainen kylpylä saunaelämyksineen. Perinteiset löylysaunat, savusauna, höyrysauna, suolasauna, aromisauna ja vihtasauna odottavat sinua joulunviettoon! Joulumatkalla hintaan sisältyy aamiainen, 24.12. illallinen sekä spa- ja saunaosaston käyttö.

Varaa tästä >>

Hedon Spa & Hotel

Hedon Spa & Hotel tarjoaa upean hemmottelukeitaan Pärnussa. Hotelli on rakennettu Pärnun tunnetuimman maamerkin, vanhan Mutakylpylän, yhteyteen. Mutakylpylä restauroitiin moderniksi kylpyläksi ja sen yhteyteen rakennettin uudisosa, jossa sijaitsevat hotellihuoneet. Joulumatkalla hintaan sisältyy myös jouluaaton illallinen hotellin ravintolassa. Kylpylähoitoja on saatavilla lisämaksusta.

Varaa tästä >>

Strand Spa & Conference Hotel

Strand Spa hotellissa voit nauttia rentouttavista spa- ja wellness-palveluista, sauna- ja allasosaston käytöstä sekä iloisesta jouluohjelmasta. Joulumatkoilla jouluaaton illallinen sekä sauna-ja allasosaston käyttö sisältyy matkan hintaa.  

Varaa tästä >>

Villa Wesset

Villa Wesset on viehättävä, erinomaisella paikalla sijaitseva boutique-hotelli Pärnussa. Hotelli sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä rannalta ja kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Villa Wessetin viihtyisässä ravintolassa on mukava nauttia joulumatkan hintaan sisältyvä jouluaaton illallinen. 

Varaa tästä >>

 

Pärnu Hotel

Pärnu Hotel sijaitsee kaupungin sydämessä, pääkadun varrella. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Pärnu Keskus, Port Artur -tavaratalot, elokuvateatteri Apollo, kahviloita ja ravintoloita. Pärnu hotellissa majoittuville matkan hintaan sisältyvät illaliset 23.12. ja 24.12. 

Varaa tästä >>

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekan Viron kaupunki-ja kylpylälomat:

Tallinna

 • 1-7 yötä, lähdöt joka päivä
 • laivamatkat ja hotellit

Pärnu

 • 3 yötä, lähdöt torstaisin
 • 4 yötä lähdöt sunnuntaisin
 • 7 yötä, lähdöt torstaisin ja sunnuntaisin  
 • 10 yötä, lähdöt torstaisin
 • 11 yötä, lähdöt sunnuntaisin
 • laivamatkat & hotelli

 

Hotellikuljetukset Tallinna-Pärnu-Tallinna varattavissa seuraaviin laivavuoroihin:

 • Helsinki - Tallinna 7:30 - 9:30
 • Helsinki - Tallinna 10:30 - 12:30
 • Tallinna - Helsinki 13:30 - 15:30
 • Tallinna - Helsinki 16:30 - 18:30
 • Tallinna - Helsinki 19:30 - 21:30

Hotellikuljetuksen meno-paluuhinta on 16 €/hlö Pärnuun

Hotellikuljetukset Tallinnan satamasta lähtevät klo 13 ja saapuvat Tallinnaan noin klo 12.

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 7