Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
Parasta
 • Spa- ja wellness-keskus
 • Upea ravintola Raimond
 • Erillinen allasalue vain aikuisille

Hedon Spa & Hotel

4
Parasta
 • Spa- ja wellness-keskus
 • Upea ravintola Raimond
 • Erillinen allasalue vain aikuisille

Nähdäksesi matkan kokonaishinnan, valitse alta lähtöpäivä, matkan kesto (montako yötä) sekä matkustajien määrä. Matkapaketin kokonaishintaan sisältyy meno-paluu laivamatkat sekä majoitus kaikille matkustajille. 

Mikäli haluat bussikuljetukset Tallinnan satamasta hotellille ja takaisin, varaa laivavuoroiksi menomatkalla: 7:30-9:30 tai 10:30-12:30 ja paluumatkalla: 13:30-15:30 tai 16:30-18:30 ja 19:30-21:30. 

Hotellikuljetuksemme Tallinnasta Pärnuun lähtee noin klo 13.00. Paluukuljetus Pärnusta lähtee n. klo 9.15-9.45 ja Tallinnaan satamaan saavutaan noin klo 12.00. Hotellikuljetuksen hinta menopaluulta on 20 €/hlö/Pärnu.

.

 

Takaisin

Huoneet & hinnat

 • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Hotellitiedot

 • Kattavat palvelut
 • Kauneushoitola
 • Lähellä rantaa
 • WiFi

Hedon Spa & Hotel on neljän tähden kylpylähotelli, josta löytyy kaikki palvelut täydelliseen lomaan! Tämä hotelli sijaitsee rannan välittömässä läheisuudessä, mutta keskustakin on vain kävelymatkan päässä. Rannan aktiviteetit, keskustan ostosmahdollisuudet ja ravintolapalvelut ovat kaikki pienen matkan päässä, ja itse hotelli kätkee sisälleen muunmuassa span ja kuntokeskuksen. Tulit siis viettämään rantalomaa perheen kesken, hemmottelulomaa rakkaasi kanssa, tai rentoutumaan yksiksesi, tämä hotelli sopii sinulle!

Hotellin palvelut

Hotellissa on mukavat oleskelutilat, kaksi ravintolaa, baari, puutarha, terassi, aurinkoterassi. Hotellissa on kylpylä- sekä hoito-osasto. Spa- ja wellness-keskuksessa on kaksi erillistä kylpylän allasosastoa, joista toinen on lisämaksullinen hiljainen kylpylä, joka on tarkoitettu rauhalliseen rentoutumiseen yli 14-vuotiaille. Hiljaisessa kylpylässä ovat alhaisen lämpotilan saunat ja myös uima-allas Kuollen meren vedellä.  Majoituksen hintaan sisältyy kylpyläalueen sekä kuntosalin käyttö, runsas aamiainen kuohuviineineen sekä kylpytakki ja –tossut. Huoneista löytyy myös kassi, jota voi käyttää vierailtaessa spassa tai rannalla. Kaikissa huoneissa on kahvin ja teen valmistamisen mahdollisuus. Kylpylän allasosastolla ovat 52 m2 poreallas hierovilla vesisuihkuilla, lasten uima-allas, löyly-ja höyrysauna ja vitamiinibaari. Osa hotellin palveluista on maksullisia.

Baari Kyllä
Huoneita 72
Ilmastointi Kyllä
Kahvin- /teenkeitin Kyllä
Kauneushoitola Kyllä
Kerroksia 3
Kokoustiloja Kyllä
Minibaari Lisämaksusta
Poreallas Kyllä
Ravintola Kyllä
Sauna Kyllä
Talletus Kyllä
TV huoneessa / huoneistossa Kyllä
Uima-allas Kyllä
Vastaanotto Kyllä
WiFi Kyllä

Matkan hintaan sisältyy

 • laivamatkat Star-luokassa Helsinki - Tallinna - Helsinki
 • majoitus valitsemassasi hotellissa sekä päivittäinen aamiainen
 • Matkavekalla on Pärnussa toimisto, jonka suomenkielinen henkilökunta palvelee teitä mielellään.

Lisämaksusta

 • edestakaiset hotellikuljetukset Matkavekan tilausajobussilla Tallinna - Pärnu - Tallinna
 • henkilöauto mukaan matkalle
 • B-hytti laivalla & ateriat laivalla

Miksi valita Hedon Spa & Hotel?

HILJAINEN KYLPYLÄ

 

Aikuisille tarkoitettu hiljainen kylpylä lumoaa jokaisen hotellivieraan. Saunomisen ja kylpemisen välissä voi levätä ja nauttia voimaannuttavaa ja rauhoittavaa yrttiteetä.

RAVINTOLA RAIMOND

 

Ravintola Raimond on 50-paikkainen fine dining –ravintola. Näkymä ravintolasta avautuu suoraan upealle Pärnun hiekkarannalle! Ravintola Raimondin keittiö on pohjoismaisen nykyaikainen. Ravintolassa käytetään mahdollisimman paljon paikallisia tuoreita raaka-aineita sekä paikallisia pieniä firmoja ja tuottajia.

HUIPPUSIJAINTI

 

Hedon Spa & Hotel tarjoaa upean hemmottelukeitaan Pärnussa meren rannalla. Spa-hotellikokonaisuus on rakennettu Pärnun tunnetuimman maamerkin, vanhan Mutakylpylän, yhteyteen. 

Kahden hengen huone, standard

Hedon Spa hotellissa on modernit ja viihtyisät huoneet. Majoitukseen kuuluvat kylpylän sekä kuntosalin käyttö, runsas aamiainen kuohuviineineen sekä kylpytakki ja –tossut. Huoneista löytyy myös kassi, jota voi käyttää vierailtaessa spassa tai rannalla. Kaikissa huoneissa myös kahvin ja teen valmistusmahdollisuus.

Wifi huoneessa: Kyllä, maksuton
Minibaari: Kyllä
Hiustenkuivaaja: Kyllä
Ilmastointi: Kyllä

Kahden hengen huone, superior

Hedon Spa hotellissa on modernit ja viihtyisät huoneet. Majoitukseen kuuluvat kylpylän sekä kuntosalin käyttö, runsas aamiainen kuohuviineineen sekä kylpytakki ja –tossut. Huoneista löytyy myös kassi, jota voi käyttää vierailtaessa spassa tai rannalla. Kaikissa huoneissa myös kahvin ja teen valmistusmahdollisuus. Superior-huoneista avautuu näköala merelle ja rantapromenadille.

Wifi huoneessa: Kyllä, maksuton
Minibaari: Kyllä
Hiustenkuivaaja: Kyllä
Ilmastointi: Kyllä

 

Sijainti ja yhteystiedot

HEDON SPA & HOTEL

Supeluse Hotell OÜ
Osoite: Ranna puiestee 1, 80010 Pärnu
Hotelli: +372 44 99 000, info@hedonspa.com
Spa: +372 44 99 011, spa@hedonspa.com

Vastaanotto auki: 24 h
Sisäänkirjautuminen: klo 15.00 alkaen.
Uloskirjautuminen: viimeistään klo 12.00.

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Tallink Silja ja Pärnu

Matkustajatiedot

Ennen matkaa matkustajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Ajoneuvosta vaaditaan rekisterinumero sekä korkeus- ja pituusmitat.

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

Matkustuasiakirjat

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia. 

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle.

Huom! Matkustaja on lisäksi velvollinen huolehtimaan siitä, että hänellä on mukana matkustuskohteen viranomaismääräysten edellyttämät matkustusasiakirjat. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Viroon matkustettaessa

• Suomen kansalaiset: Passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Muut EU-kansalaiset: Passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti.
• Muiden maiden kansalaiset: Passi sekä tarvittaessa viisumi
• HUOM. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjana. Käytössä tulee olla sen maan henkilökortti, jonka kansalainen matkustaja on. Viisumisäännökset tulee tarkastaa erikseen valtiokohtaisesti.

Matkaliput, laivaannousukortit & lähtöselvitys

Laivaannousukortit sekä meno- että paluumatkalle saa osanottajatodistusta vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Länsisatamassa uudessa terminaalissa (T2) sisääntulokerroksessa vasemmalla puolella heti Tallinkin lähtöselvitystiskin jälkeen. Lähtöselvitys alkaa 1,5 tuntia ennen laivan lähtöä. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti. Se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. 

Laivaannousu

Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden tulee olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Viimeinen lähtöselvitysaika on 30 minuuttia ennen lähtöaikaa. Suosittelemme kuitenkin ilman ajoneuvoa matkustaviakin ilmoittautumaan lähtöselvityksessä tuntia ennen. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Kun lähtöselvitys on päättynyt, laivaan ei enää pääse.  Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä. 

Laivaannousu Starille ja Superstarille/Megastarille Helsingissä alkaa noin 40 minuuttia ennen lähtöä ja Tallinnassa noin 45 minuuttia ennen lähtöä. 

Terminaalit Helsingissä: Länsiterminaali T2 (uusi terminaali), Tyynenmerenkatu 14, 00220, Helsinki (Star & Megastar)  

Terminaali Tallinnassa: Tallinnan D-terminaali, Lootsi 13, 10151 Tallinn 

Hotellikuljetukset Pärnuun

Matkavekan tilausajobussikuljetuksen varanneille asiakkaille: Helsinki-Tallinna -laivamatkan jälkeen Matkavekan bussi odottaa D-terminaalin edessä olevalla parkkipaikalla. Kuljetus Pärnuun lähtee noin klo 13:00. Bussi on varustettu Matkavekan kyltillä. Sama bussi voi viedä asiakkaita eri hotelleihin Pärnussa. Bussimatka Tallinnasta Pärnuun kestää noin kaksi tuntia ja ajomatka on noin 130 kilometriä. 

Paluupäivänä Matkavekka kyltein varustettu bussi hakee hotellin edustalta noin klo 10:00. Sama bussi hakee asiakkaita eri hotelleista. Bussimatka Pärnusta Tallinnaan kestää noin kaksi tuntia ja ajomatka on noin 130 kilometriä. 

Hotellikuljetukset saatavilla vain seuraaviin laivavuoroihin
Helsinki - Tallinna 7:30 - 9:30
Helsinki - Tallinna 10:30 - 13:30
Tallinna - Helsinki 13:30 - 15:30
Tallinna - Helsinki 16:30 - 18:30

Bussikuljetuksen hinta: 20 euroa/hlö/meno-paluu. Varaa kuljetus matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 3 arkipäivää ennen lähtöä!

Omalla autolla Pärnuun 

Henkilöautolle  (maks. 1,9 m korkea ja maks. 5,0 m pitkä) on varattava paikka matkavarauksen yhteydessä. Ilmoita auton rekisterinumero ja maatunnus varauksen yhteydessä. Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä. 

Kotimaan liityntäkuljetukset kätevästi Matkahuollon kautta - parhaat yhteydet, paljon edullisia bussilippuja ja kattava pysäkkiverkosto! 

Matkahuollon verkkokaupan kautta voit ostaa kotimaan liityntäkuljetukset usealta paikkakunnalta suoraan satamaan. Syötä hakukenttiin mistä olet matkalla ja mihin olet matkalla (Länsiterminaali) niin saat näkyville satamayhteydet. Varaa ja maksa bussiliput suoraan Matkahuollon nettisivuilta:  https://liput.matkahuolto.fi/

Matkavekan päivystyspuhelin

Matkustaja voi apua tarvitessaan ottaa yhteyttä päivystysnumeroon  +372 55 676494, jos matkustaja matkan aikana sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai esimerkiksi rikoksen uhriksi. Matkavekan palvelutoimisto on Pärnussa, osoitteessa Rüütli 51 A. 

Hyvää matkaa!

 

 

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse