Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
 • Pärnu kylpyläloma - Matkavekka

  Pärnun kylpylälomat

Kylpylähotellit

Hedon Hotel & Spa hemmotteluloma 

 

Hedon Spa & Hotel on neljän tähden kylpylähotelli, josta löytyy kaikki palvelut täydelliseen lomaan! Hotelli sijaitsee rannan välittömässä läheisuudessä, mutta keskustakin on vain kävelymatkan päässä. Tulit siis viettämään rantalomaa perheen kesken, hemmottelulomaa rakkaasi kanssa, tai rentoutumaan yksiksesi, tämä hotelli sopii sinulle! Lue lisää >>

Estonia Resort Hotel & Spa kylpyläloma

 

Kylpylähotelli ESTONIA Resort Hotel & Spa hotelli sijaitsee entisen Vihreän ja Valkoisen talon paikalla ja siitä on lyhyt kävelymatka niin rantapromenaadille kuin keskustaan. Hotellissa yhdistyy neljän tähden hotellin mukavuudet ja virolainen kylpylä saunaelämyksineen. Lue lisää >>

Tervis kylpyläloma

 

Tervis on yksi Pärnun tunnetuimmista kylpylöistä ja tuttu monelle suomalaisellekin jo useiden vuosien ajalta. Hotelli sijaitsee noin kilometrin päästä keskustasta ja rannalta. Kylpylä sopii erinomaisesti kaikenlaiseen terveyden- ja kauneudenhoitoon.  Lue lisää >>

Estonia Medical Spa & Hotel kylpyläloma

 

Kylpylähotelli tarjoaa perinteisiä kylypyläpaveluita ammattitaidolla. Estonian kuntoutusosastolla kiinnitetään erityistä huomiota lihas- ja nivelsairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Apua löytyy myös sydän- ja verisuonitautien sekä ääreishermoston ja hengitystiesairauksien ja ihotautien hoidossa. Lue lisää >>

Viiking Spa Hotel kylpyläloma

 

Kylpylä sijaitsee ranta-alueella historiallisen Vallikraavin vieressä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta ja rannasta. Hoitovalikoimassa on tarjolla erilaisia kuntoutus- ja rentoutushoitoja, kylpylä- ja hyvinvointipaketteja sekä terveystutkimuksia. Lue lisää >>

 

Tervise Paradiis kylpyläloma

 

Moderni lomakeidas, jossa asut tasokkaasti ja voit hemmotella itseäsi kylpylän monipuolisissa hoidoissa. Tervise Paradiisissa on kaikki palvelut saman katon alla: kylpylä, kuntokeskus, keilahalli, à la carte- ja buffet-ravintolat, baareja sekä Viron suurin vesipuisto.  Lue lisää >>

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketit Viron kaupunki-ja kylpylälomille:

Tallinna

 • 1-7 yötä, lähdöt joka päivä
 • laivamatkat ja hotellit

Pärnu

 • 2-7 yötä, lähdöt joka päivä kesällä
 • laivamatkat & hotelli

Hotellikuljetukset Tallinna-Pärnu-Tallinna varattavissa seuraaviin laivavuoroihin:

 • Helsinki - Tallinna 7:30 - 9:30
 • Helsinki - Tallinna 10:30 - 12:30
 • Tallinna - Helsinki 13:30 - 15:30
 • Tallinna - Helsinki 16:30 - 18:30
 • Tallinna - Helsinki 19:30 - 21:30

Hotellikuljetuksen meno-paluuhinta on 20 €/hlö Pärnuun

Hotellikuljetukset Tallinnan satamasta lähtevät klo 13 ja saapuvat Tallinnaan noin klo 12.

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 3
 • 7

Virkisty ja rentoudu kylpylälomalla

Kylpyläloma Pärnu Maktavekka

Kylpylälomalle Pärnuun

Kylpylät ovat tänä päivänä täyden palvelun hyvinvointikeskuksia, joiden monipuolisesta tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Viron pitkä kylpyläperinne perustuu paitsi ammattitaitoon, myös siihen, että siellä on osattu panostaa kunkin ajan erilaisiin tarpeisiin. Tämän päivän tarjonnassa on huomioitu kaikenikäiset hyvinvoinnistaan huolehtivat ihmiset ja perinteisten kylpylähoitojen ohella on panostettu yhä enemmän myös kauneus- ja hemmotteluhoitoihin.

Kiireisen elämänmenon vastapainoksi tarvitset silloin tällöin ripauksen hemmottelua jaksaaksesi eteenpäin. Avaimet hyvään oloon löydät läheltä - paljon kehuja saanut Estonia Resort & Spa tarjoaa kauneus- ja hemmotteluhoitoja sekä rentoa lomailua vuonna 2015 uudistetussa kylpylähotellissa.

Perinteiset terveyskylpylät kuten Viiking Spa HotelEstonia Medical Spa & Hotel ja Kylpylähotelli Tervis keskittyvät ennaltaehkäiseviin ja kuntouttaviin hoitoihin. Viikon pituisilla matkoilla perinteisissä kylpylöissä lääkäri on mukana laatimassa yhdessä asiakkaan kanssa hoitosuunnitelmaa, jonka mukaan kylpylälomaviikko muotoutuu. Ohjelmaan voi kuuluavesi-ja lämpöhoitoja, fysikaalisia hoitoja, suolahuonehoitoja sekä erityyppisiä hierontoja. Hintaan sisältyvät hoidot on esitely kunkin kylpylän kohdalla.

Kylpylälomalla vietetään aikaa yhdessä ja nautitaan hemmottelevista kylpylähoidoista. Tervise Paradiis siijaitsee Pärnun hiekkarannan lähellä ja sopii erinomaisesti myös perheille ja pariskunnille. 

Kaupunkilomalle Pärnuun

Mikäli haluat tutustua Pärnun ilman ennalta varattuja kylpylähoitoja & ruokailuja ja nauttia sen sijaan Pärnun ravintolatarjonnasta ja suunnitella itse oman lomasi kulun, niin silloin suosittelemme sinulle kaupunkilomaa. Kaupunkilomalla matkan hintaan sisältyy vain laivamatkat, majoitus ja aamiainen. Kaikesta muusta päätät sinä itse. Lisämaksullisia hoitoja ja ohjelmaa voit valita omien mieltymystesi mukaan. Loma tekee aina hyvää ja kun siihen yhdistää rentouttavan hoitohetken kylpylässä tai kauneushoitolassa vaikutus moninkertaistuu. Tutustu Pärnun kaupunkilomiin tästä >>

Valitse laajasta hotellivalikoimasta sinulle sopivin loma Pärnussa!

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Tutustu lomakohteeseen

Suositut Pärnun kaupunki- tai kylpylälomat.

Lue lisää täältä >

Retket - tekemistä

Pärnussa on tekemistä sekä aikuisille että lapsille.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Pärnuun

Lähdöt torstaisin ja sunnuntaisin, kesällä päivittän!

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Pärnun sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Tallink Silja ja Pärnu

Matkustajatiedot

Ennen matkaa matkustajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Ajoneuvosta vaaditaan rekisterinumero sekä korkeus- ja pituusmitat.

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

Matkustuasiakirjat

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia. 

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle.

Huom! Matkustaja on lisäksi velvollinen huolehtimaan siitä, että hänellä on mukana matkustuskohteen viranomaismääräysten edellyttämät matkustusasiakirjat. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Viroon matkustettaessa

• Suomen kansalaiset: Passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Muut EU-kansalaiset: Passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti.
• Muiden maiden kansalaiset: Passi sekä tarvittaessa viisumi
• HUOM. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjana. Käytössä tulee olla sen maan henkilökortti, jonka kansalainen matkustaja on. Viisumisäännökset tulee tarkastaa erikseen valtiokohtaisesti.

Matkaliput, laivaannousukortit & lähtöselvitys

Laivaannousukortit sekä meno- että paluumatkalle saa osanottajatodistusta vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Länsisatamassa uudessa terminaalissa (T2) sisääntulokerroksessa vasemmalla puolella heti Tallinkin lähtöselvitystiskin jälkeen. Lähtöselvitys alkaa 1,5 tuntia ennen laivan lähtöä. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti. Se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. 

Laivaannousu

Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden tulee olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Viimeinen lähtöselvitysaika on 30 minuuttia ennen lähtöaikaa. Suosittelemme kuitenkin ilman ajoneuvoa matkustaviakin ilmoittautumaan lähtöselvityksessä tuntia ennen. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Kun lähtöselvitys on päättynyt, laivaan ei enää pääse.  Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä. 

Laivaannousu Starille ja Superstarille/Megastarille Helsingissä alkaa noin 40 minuuttia ennen lähtöä ja Tallinnassa noin 45 minuuttia ennen lähtöä. 

Terminaalit Helsingissä: Länsiterminaali T2 (uusi terminaali), Tyynenmerenkatu 14, 00220, Helsinki (Star & Megastar)  

Terminaali Tallinnassa: Tallinnan D-terminaali, Lootsi 13, 10151 Tallinn 

Hotellikuljetukset Pärnuun

Matkavekan tilausajobussikuljetuksen varanneille asiakkaille: Helsinki-Tallinna -laivamatkan jälkeen Matkavekan bussi odottaa D-terminaalin edessä olevalla parkkipaikalla. Kuljetus Pärnuun lähtee noin klo 13:00. Bussi on varustettu Matkavekan kyltillä. Sama bussi voi viedä asiakkaita eri hotelleihin Pärnussa. Bussimatka Tallinnasta Pärnuun kestää noin kaksi tuntia ja ajomatka on noin 130 kilometriä. 

Paluupäivänä Matkavekka kyltein varustettu bussi hakee hotellin edustalta noin klo 10:00. Sama bussi hakee asiakkaita eri hotelleista. Bussimatka Pärnusta Tallinnaan kestää noin kaksi tuntia ja ajomatka on noin 130 kilometriä. 

Hotellikuljetukset saatavilla vain seuraaviin laivavuoroihin
Helsinki - Tallinna 7:30 - 9:30
Helsinki - Tallinna 10:30 - 13:30
Tallinna - Helsinki 13:30 - 15:30
Tallinna - Helsinki 16:30 - 18:30

Bussikuljetuksen hinta: 20 euroa/hlö/meno-paluu. Varaa kuljetus matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 3 arkipäivää ennen lähtöä!

Omalla autolla Pärnuun 

Henkilöautolle  (maks. 1,9 m korkea ja maks. 5,0 m pitkä) on varattava paikka matkavarauksen yhteydessä. Ilmoita auton rekisterinumero ja maatunnus varauksen yhteydessä. Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä. 

Kotimaan liityntäkuljetukset kätevästi Matkahuollon kautta - parhaat yhteydet, paljon edullisia bussilippuja ja kattava pysäkkiverkosto! 

Matkahuollon verkkokaupan kautta voit ostaa kotimaan liityntäkuljetukset usealta paikkakunnalta suoraan satamaan. Syötä hakukenttiin mistä olet matkalla ja mihin olet matkalla (Länsiterminaali) niin saat näkyville satamayhteydet. Varaa ja maksa bussiliput suoraan Matkahuollon nettisivuilta:  https://liput.matkahuolto.fi/

Matkavekan päivystyspuhelin

Matkustaja voi apua tarvitessaan ottaa yhteyttä päivystysnumeroon  +372 55 676494, jos matkustaja matkan aikana sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai esimerkiksi rikoksen uhriksi. Matkavekan palvelutoimisto on Pärnussa, osoitteessa Rüütli 51 A. 

Hyvää matkaa!