Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
Parasta
 • Perinteinen kylpylä
 • Estonia Medical Spa & Hotel
 • Estonia Medical Spa & Hotel
 • Estonia Medical Spa & Hotel
 • Estonia Medical Spa & Hotel
 • Estonia Medical Spa & Hotel
 • Estonia Medical Spa & Hotel
 • Estonia Medical Spa & Hotel

Estonia Medical Spa & Hotel kylpyläloma

2
Parasta
 • Perinteinen kylpylä

Nähdäksesi matkan kokonaishinnan, valitse alta lähtöpäivä, matkan kesto (montako yötä) sekä matkustajien määrä. Matkapaketin kokonaishintaan sisältyy meno-paluu laivamatkat sekä majoitus kaikille matkustajille. 

Mikäli haluat bussikuljetukset Tallinnan satamasta hotellille ja takaisin, varaa laivavuoroiksi menomatkalla: 7:30-9:30 tai 10:30-12:30 ja paluumatkalla: 13:30-15:30 tai 16:30-18:30 ja 19:30-21:30. 

Hotellikuljetuksemme Tallinnasta Pärnuun lähtee noin klo 13.00. Paluukuljetus Pärnusta lähtee n. klo 9.15-9.45 ja Tallinnaan satamaan saavutaan noin klo 12.00. Hotellikuljetuksen hinta menopaluulta on 20 €/hlö/Pärnu.

.

 

Takaisin

Huoneet & hinnat

 • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Kylpylälomat

Perinteinen hoitopaketti  2-6 yön matkoilla

 

Kylpylähoidot: lääkärintarkastus ja kolme lääkärin määräämää hoitoa päivässä seuraavasta valikoimasta: ohjattu vesivoimistelu, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu ryhmässä, osahieronta 20 min, otsokeriitti eli maapihkahoito, hierontatuoli eli rentoutusterapia selälle, parafiinihoito käsille, yrttiporekylpy, jalkakylpy, hoito väsyneille jaloille, suolakammio, höyryhengitys, paikallinen kylmähoito, valohoito 2 Bioptron-lampulla. Vain lääkärin määräyksestä: vedenalainen suihkuhieronta, fysioterapia (magneettihoito, ultraääni, mikroaalto, sähköhoidot, jääkvartsi)

 

Perinteinen hoitopaketti 7 yön matkoilla

 

Kylpylähoidot: lääkärintarkastus ja kolme lääkärin määräämää hoitoa päivässä seuraavasta valikoimasta: ohjattu vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, hieronta 20 min, otsokeriitti eli maapihkahoito, hierontatuoli eli rentoutusterapia selälle, parafiinihoito käsille, yrttiporekylpy, vesihoito mutauutteella tai merisuolalla, jalkakylpy, vedenalainen suihkuhieronta, suolakammio, fysioterapia (magneettihoito, ultraääni, mikroaalto, sähköhoidot, höyryhengitys, jääkvartsi)

 

Hotellitiedot

 • Kylpyläpalvelut
 • Puolihoito
 • Uima-allas
 • WiFi

Aiemmin Puistotalona tunnettu Estonia Medical Spa & Hotel tarjoaa perustasoista majoitusta, sekä perinteisiä kylpylä- ja kuntoutuspalveluita. Hotelli sijaitsee kauniilla ja vehreällä puistomaisella alueella, josta on kävelymatka niin keskustaan, kuin rannallekin!.

Hotellin aulassa on kauppa, jossa on myynnissä elintarvikkeita, pientää purtavaa, makeisia, virvokkeita ym. Buffet-ravintola sijaitsee hotellin 5.kerroksessa ja näköalakahvila 8. kerroksessa. 

Estonia Medical spasta saatavilla seuraavia terveys- ja kuntoutushoitoja: kylmähoitoja, lämpöhoitoja, vesihoitoja, valohoitoja, liikuntahoitoja, sähköhoitoja, hierontoja sekä verikokeita. 

Kauneushoitolasta voit tilata vartalohoitoja, kosmetologipalveluita, käsihoitoja, jalkahoitoja & kampaamopalveluita. 

Estonia Spa Termid uima- ja saunakeskus– keskuksesta löytyy altaita ja saunoja moneen makuun: suomalainen sauna, höyrysauna, poreallas, KNEIPP-rata, Vichy-suihku, japanilainen kylpy, suolasauna sekä altaita. Lisämaksusta ohjattua vesijuoksua ja vesijumppaa.

Huom! Spa-keskus Termidin huoltopäivät  19.2, 16.4, 25-28.6, 13.8, 15.10, 17.12.2019, jolloin Spa-keskus on suljettuna. 

Matkan hintaan sisältyy

 • laivamatkat Star-luokassa Helsinki - Tallinna - Helsinki 
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
 • puolihoito (aamiainen ja illallinen)
 • kylpylähoitoja (ei hoitoja tulo-eikä lähtöpäivinä) 
 • sauna- ja allasosaston käyttö klo 10:00-17:00
 • aamusauna ja aamuinti ma-la
 • aamujumppa
 • Matkavekalla on Pärnussa toimisto, jonka suomenkielinen henkilökunta palvelee teitä mielellään.

Lasten kylpylämatkoihin ei sisälly hoitoja. Hoitovalikoiman sisältö ja kylpyläosaston aukioloajat saattavat muuttua kauden aikana.

ESTONIA MEDICAL SPA & HOTEL

Osoite: Pärna 12 / Sääse 7, 80012 Pärnu
Hotelli: +372 447 6905
Kuntoutuspalvelut: +372 447 6950, ravip@spaestonia.ee
Hammashoitopalvelut: +372 447 6905, hambaravi@spaestonia.ee
Kauneushoitola: +372 447 6888, ilusalong@spaestonia.ee

Vastaanotto auki: 24 h
Sisäänkirjautuminen: klo 15.00 alkaen.
Uloskirjautuminen: viimeistään klo 12.00.

Kahden hengen huone, Economy

Economy-huoneista sisäpihalle tai puistoon. Kaikissa huoneissa on TV, puhelin, WC, suihku/kylpy. Osassa huoneissa WiFi. 

Wifi huoneessa: Osassa huoneita, maksuton
Minibaari: Ei
Hiustenkuivaaja: Ei
Ilmastointi: Ei

Kahden hengen huone, Standard

Standard-huoneista avautuu näköala kaupungille, merelle tai puistoon. Kaikissa huoneissa on TV, puhelin, WC, suihku/kylpy. Osassa huoneissa WiFi.

Wifi huoneessa: Osassa huoneita, maksuton
Minibaari: Ei
Hiustenkuivaaja: Kyllä
Ilmastointi: Ei

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Tallink Silja ja Pärnu

Matkustajatiedot

Ennen matkaa matkustajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Ajoneuvosta vaaditaan rekisterinumero sekä korkeus- ja pituusmitat.

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

Matkustuasiakirjat

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia. 

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle.

Huom! Matkustaja on lisäksi velvollinen huolehtimaan siitä, että hänellä on mukana matkustuskohteen viranomaismääräysten edellyttämät matkustusasiakirjat. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Viroon matkustettaessa

• Suomen kansalaiset: Passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Muut EU-kansalaiset: Passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti.
• Muiden maiden kansalaiset: Passi sekä tarvittaessa viisumi
• HUOM. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjana. Käytössä tulee olla sen maan henkilökortti, jonka kansalainen matkustaja on. Viisumisäännökset tulee tarkastaa erikseen valtiokohtaisesti.

Matkaliput, laivaannousukortit & lähtöselvitys

Laivaannousukortit sekä meno- että paluumatkalle saa osanottajatodistusta vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Länsisatamassa uudessa terminaalissa (T2) sisääntulokerroksessa vasemmalla puolella heti Tallinkin lähtöselvitystiskin jälkeen. Lähtöselvitys alkaa 1,5 tuntia ennen laivan lähtöä. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti. Se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. 

Laivaannousu

Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden tulee olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Viimeinen lähtöselvitysaika on 30 minuuttia ennen lähtöaikaa. Suosittelemme kuitenkin ilman ajoneuvoa matkustaviakin ilmoittautumaan lähtöselvityksessä tuntia ennen. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Kun lähtöselvitys on päättynyt, laivaan ei enää pääse.  Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä. 

Laivaannousu Starille ja Superstarille/Megastarille Helsingissä alkaa noin 40 minuuttia ennen lähtöä ja Tallinnassa noin 45 minuuttia ennen lähtöä. 

Terminaalit Helsingissä: Länsiterminaali T2 (uusi terminaali), Tyynenmerenkatu 14, 00220, Helsinki (Star & Megastar)  

Terminaali Tallinnassa: Tallinnan D-terminaali, Lootsi 13, 10151 Tallinn 

Hotellikuljetukset Pärnuun

Matkavekan tilausajobussikuljetuksen varanneille asiakkaille: Helsinki-Tallinna -laivamatkan jälkeen Matkavekan bussi odottaa D-terminaalin edessä olevalla parkkipaikalla. Kuljetus Pärnuun lähtee noin klo 13:00. Bussi on varustettu Matkavekan kyltillä. Sama bussi voi viedä asiakkaita eri hotelleihin Pärnussa. Bussimatka Tallinnasta Pärnuun kestää noin kaksi tuntia ja ajomatka on noin 130 kilometriä. 

Paluupäivänä Matkavekka kyltein varustettu bussi hakee hotellin edustalta noin klo 10:00. Sama bussi hakee asiakkaita eri hotelleista. Bussimatka Pärnusta Tallinnaan kestää noin kaksi tuntia ja ajomatka on noin 130 kilometriä. 

Hotellikuljetukset saatavilla vain seuraaviin laivavuoroihin
Helsinki - Tallinna 7:30 - 9:30
Helsinki - Tallinna 10:30 - 13:30
Tallinna - Helsinki 13:30 - 15:30
Tallinna - Helsinki 16:30 - 18:30

Bussikuljetuksen hinta: 20 euroa/hlö/meno-paluu. Varaa kuljetus matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 3 arkipäivää ennen lähtöä!

Omalla autolla Pärnuun 

Henkilöautolle  (maks. 1,9 m korkea ja maks. 5,0 m pitkä) on varattava paikka matkavarauksen yhteydessä. Ilmoita auton rekisterinumero ja maatunnus varauksen yhteydessä. Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä. 

Kotimaan liityntäkuljetukset kätevästi Matkahuollon kautta - parhaat yhteydet, paljon edullisia bussilippuja ja kattava pysäkkiverkosto! 

Matkahuollon verkkokaupan kautta voit ostaa kotimaan liityntäkuljetukset usealta paikkakunnalta suoraan satamaan. Syötä hakukenttiin mistä olet matkalla ja mihin olet matkalla (Länsiterminaali) niin saat näkyville satamayhteydet. Varaa ja maksa bussiliput suoraan Matkahuollon nettisivuilta:  https://liput.matkahuolto.fi/

Matkavekan päivystyspuhelin

Matkustaja voi apua tarvitessaan ottaa yhteyttä päivystysnumeroon  +372 55 676494, jos matkustaja matkan aikana sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai esimerkiksi rikoksen uhriksi. Matkavekan palvelutoimisto on Pärnussa, osoitteessa Rüütli 51 A. 

Hyvää matkaa!

 

 

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse