Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
Parasta
 • Kylpylähoitoja
 • Sauna-ja allasosasto
 • Lähellä rantaa ja keskustaa
 • Estonia Resort Hotel & Spa
 • Estonia Resort Hotel & Spa
 • Estonia Resort Hotel & Spa
 • Estonia Resort Hotel & Spa
 • Estonia Resort Hotel & Spa
 • Estonia Resort Hotel & Spa
 • Estonia Resort Hotel & Spa
 • Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Resort Hotel & Spa kylpyläloma

4
Parasta
 • Kylpylähoitoja
 • Sauna-ja allasosasto
 • Lähellä rantaa ja keskustaa

Nähdäksesi matkan kokonaishinnan, valitse alta lähtöpäivä, matkan kesto (montako yötä) sekä matkustajien määrä. Matkapaketin kokonaishintaan sisältyy meno-paluu laivamatkat sekä majoitus kaikille matkustajille. 

Mikäli haluat bussikuljetukset Tallinnan satamasta hotellille ja takaisin, varaa laivavuoroiksi menomatkalla: 7:30-9:30 tai 10:30-12:30 ja paluumatkalla: 13:30-15:30 tai 16:30-18:30 ja 19:30-21:30. 

Hotellikuljetuksemme Tallinnasta Pärnuun lähtee noin klo 13.00. Paluukuljetus Pärnusta lähtee n. klo 9.15-9.45 ja Tallinnaan satamaan saavutaan noin klo 12.00. Hotellikuljetuksen hinta menopaluulta on 20 €/hlö/Pärnu.

.

 

Takaisin

Huoneet & hinnat

 • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Kylpylälomalle

Estonia Resort Spa - E-Wow-hoitopaketti 

 

Kylpylähoidot: 1 x joogatunti 45 min/päivä tai sisäänpääsy Kuolleenmeren altaaseen sekä 1 hoito/päivä seuraavasta valikoimasta: hamppukylpy ja vartalohoito 50 min, vahvistava rohtonyyttuhieronta 60 min, perinteinen virolainen hieronta 60 min, hunajaöljyhieronta hunajakennolla 60 min, klassinen hieronta 60 min, hamppuöljyhieronta 60 min, ruusunmarjakasvohoito 50 min, turve-angervokasvohoito 50 min, ruiskaunokkijalkahoito 60 min, kehäkukka-mehiläisvahakäsihoito 60 min, klassinen käsihoito 50 min, klassinen jalkahoito 60 min, kristallisuolahellintä 50 min. Kylpytakit ja -tossut huoneissa sekä kivennäisvesi

Estonia Resort Span saunaosasto kutsuu viihtymään!

 

Hemmottele itseäsi aamu-uinnilla tai löylyttele vaikka koko päivä upealla saunaosastolla, josta löytyvät perinteiset löylysaunat, savusauna, höyrysauna, suolasauna,kuiva sauna, aromisauna, vihtasauna. Iso allas eri alueineen kutsuu rentoutumaan.  

Spa- ja saunosastolla on saatavilla myös lisämaksusta erilaisia hierontoja, Virolainen perinteinen saunarituaali sekä  kellumista Kuolleenmeren altaassa (suolanpitoisuus 33%). Spa- ja saunaosaston käyttö sisältyy lomasi hintaan!

Hotellitiedot

Uuden ilmeen ja konseptin saanut neljän tähden kylpylähotelli ESTONIA Resort Hotel & Spa avattiin heinäkuussa vuonna 2015. Hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin. Hotellilta on lyhyt kävelymatka sekä uimarannalle että keskustaan.

Kylpylähoitovalikoima on saanut vaikutteita sekä Viron luonnosta että vanhoilta kasviasiantuntijoilta. Virolaisen perinnelääketieteen ammattilaiset ovat valinneet hoitojen vaikuttavat aineet niiden parantavan, ihoa syvältä hoitavan ja kosteuttavan vaikutuksen mukaan niin vartalo- ja kylpyhoidoissa, hieronnoissa, käsi- ja jalkahoidoissa sekä kasvohoidoissa. 

Spa & wellness hyvönolonkeskuksesta saa perinteisiä kylpylähoitoja, klassista hierontaa ja käsi- ja jalkahoitoja.  Active Spassa tarjolla ryhmäliikuntaa ja joogaa. Sauna- ja allasosastolla on perinteinen löylysauna, savusauna, höyrysauna, suolasauna, kuiva sauna, aromisauna, vihtasauna. Allasalueella on iso uimaallas sekä Kuolleenmeren allas ja allasbaari. (suolanpitoisuus 33%). Kokeile myös perinteiset saunarituaaleja. Ulkoa löytyy vielä ulkoterassi jossa on kaksi poreallasta. 

Estonia Resort Hotel & Spassa on  ravintola NOOT, jossa tarjoillaan terveellistä virolaista ruokaa, jossa paikalliset tuotteet ja merenantimet ovat pääasiassa. NOOT-ravintolan kahvilassa tarjotaan arkipäivisin klo 12–17 salaattibuffet ja päivän keitto. 

Huom! Sauna- ja allasosaston huoltopäivät 7.1, 4.2, 4.3, 1.4, 6.5, 3-4.6, 1.7, 5.8, 2.9, 7.10, 4.11, 2.12.2019, jolloin sauna- ja allasosastot ovat suljettuna.

Matkan hintaan sisältyy

 • laivamatkat Star-luokassa Helsinki - Tallinna - Helsinki 
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
 • puolihoito (aamiainen ja illallinen)
 • kylpylähoitoja (ei tulo- eikä lähtöpäivinä)
 • spa & saunaosaston käyttö klo 10:00-22:00, aamu-uinti klo 7:00-10:00
 • Matkavekalla on Pärnussa toimisto, jonka suomenkielinen henkilökunta palvelee teitä mielellään.

Lasten kylpylämatkoihin ei sisälly hoitoja. Hoitovalikoiman sisältö ja kylpyläosaston aukioloajat saattavat muuttua kauden aikana.

 

ESTONIA RESORT HOTEL & SPA

Osoite: A. H. Tammsaare pst. 4a/6, 80010 Pärnu
Hotelli: +372 440 1017

Vastaanotto auki: 24 h
Sisäänkirjautuminen: klo 15.00 alkaen.
Uloskirjautuminen: viimeistään klo 12.00.

Kahden hengen huone, Standard

Standard-huoneissa on parisänky tai kaksi erillistä sänkyä. Lisäksi huoneissa on kirjoituspöytä, taulutelevisio ja kaapeli-TV, maksuton Wi-Fi, kahvin ja teen valmistusmahdollisuus ja ilmastointi. Lattioissa on parketti tai matto. Kylpyhuoneissa on aamutakit (aikuisille), hiustenkuivain, suihku, valikoima kylpytuotteita ja WC.

Wifi huoneessa: Kyllä, maksuton
Minibaari: Ei
Hiustenkuivaaja: Kyllä
Ilmastointi: Kyllä

Kahden hengen huone, Superior

Parvekkeellisissa superior-huoneissa on parisänky tai kaksi erillistä sänkyä. Lisäksi huoneissa on kirjoituspöytä, taulutelevisio ja kaapeli-TV, maksuton Wi-Fi, kahvin ja teen valmistusmahdollisuus ja ilmastointi. Lattioissa on parketti tai matto. Kylpyhuoneissa on aamutakit (aikuisille), hiustenkuivain, suihku, valikoima kylpytuotteita ja WC. 

Wifi huoneessa: Kyllä, maksuton
Minibaari: Ei
Hiustenkuivaaja: Kyllä
Ilmastointi: Kyllä

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Tallink Silja ja Pärnu

Matkustajatiedot

Ennen matkaa matkustajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Ajoneuvosta vaaditaan rekisterinumero sekä korkeus- ja pituusmitat.

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

Matkustuasiakirjat

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia. 

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle.

Huom! Matkustaja on lisäksi velvollinen huolehtimaan siitä, että hänellä on mukana matkustuskohteen viranomaismääräysten edellyttämät matkustusasiakirjat. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Viroon matkustettaessa

• Suomen kansalaiset: Passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Muut EU-kansalaiset: Passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti.
• Muiden maiden kansalaiset: Passi sekä tarvittaessa viisumi
• HUOM. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjana. Käytössä tulee olla sen maan henkilökortti, jonka kansalainen matkustaja on. Viisumisäännökset tulee tarkastaa erikseen valtiokohtaisesti.

Matkaliput, laivaannousukortit & lähtöselvitys

Laivaannousukortit sekä meno- että paluumatkalle saa osanottajatodistusta vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Länsisatamassa uudessa terminaalissa (T2) sisääntulokerroksessa vasemmalla puolella heti Tallinkin lähtöselvitystiskin jälkeen. Lähtöselvitys alkaa 1,5 tuntia ennen laivan lähtöä. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti. Se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. 

Laivaannousu

Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden tulee olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Viimeinen lähtöselvitysaika on 30 minuuttia ennen lähtöaikaa. Suosittelemme kuitenkin ilman ajoneuvoa matkustaviakin ilmoittautumaan lähtöselvityksessä tuntia ennen. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Kun lähtöselvitys on päättynyt, laivaan ei enää pääse.  Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä. 

Laivaannousu Starille ja Superstarille/Megastarille Helsingissä alkaa noin 40 minuuttia ennen lähtöä ja Tallinnassa noin 45 minuuttia ennen lähtöä. 

Terminaalit Helsingissä: Länsiterminaali T2 (uusi terminaali), Tyynenmerenkatu 14, 00220, Helsinki (Star & Megastar)  

Terminaali Tallinnassa: Tallinnan D-terminaali, Lootsi 13, 10151 Tallinn 

Hotellikuljetukset Pärnuun

Matkavekan tilausajobussikuljetuksen varanneille asiakkaille: Helsinki-Tallinna -laivamatkan jälkeen Matkavekan bussi odottaa D-terminaalin edessä olevalla parkkipaikalla. Kuljetus Pärnuun lähtee noin klo 13:00. Bussi on varustettu Matkavekan kyltillä. Sama bussi voi viedä asiakkaita eri hotelleihin Pärnussa. Bussimatka Tallinnasta Pärnuun kestää noin kaksi tuntia ja ajomatka on noin 130 kilometriä. 

Paluupäivänä Matkavekka kyltein varustettu bussi hakee hotellin edustalta noin klo 10:00. Sama bussi hakee asiakkaita eri hotelleista. Bussimatka Pärnusta Tallinnaan kestää noin kaksi tuntia ja ajomatka on noin 130 kilometriä. 

Hotellikuljetukset saatavilla vain seuraaviin laivavuoroihin
Helsinki - Tallinna 7:30 - 9:30
Helsinki - Tallinna 10:30 - 13:30
Tallinna - Helsinki 13:30 - 15:30
Tallinna - Helsinki 16:30 - 18:30

Bussikuljetuksen hinta: 20 euroa/hlö/meno-paluu. Varaa kuljetus matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 3 arkipäivää ennen lähtöä!

Omalla autolla Pärnuun 

Henkilöautolle  (maks. 1,9 m korkea ja maks. 5,0 m pitkä) on varattava paikka matkavarauksen yhteydessä. Ilmoita auton rekisterinumero ja maatunnus varauksen yhteydessä. Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä. 

Kotimaan liityntäkuljetukset kätevästi Matkahuollon kautta - parhaat yhteydet, paljon edullisia bussilippuja ja kattava pysäkkiverkosto! 

Matkahuollon verkkokaupan kautta voit ostaa kotimaan liityntäkuljetukset usealta paikkakunnalta suoraan satamaan. Syötä hakukenttiin mistä olet matkalla ja mihin olet matkalla (Länsiterminaali) niin saat näkyville satamayhteydet. Varaa ja maksa bussiliput suoraan Matkahuollon nettisivuilta:  https://liput.matkahuolto.fi/

Matkavekan päivystyspuhelin

Matkustaja voi apua tarvitessaan ottaa yhteyttä päivystysnumeroon  +372 55 676494, jos matkustaja matkan aikana sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai esimerkiksi rikoksen uhriksi. Matkavekan palvelutoimisto on Pärnussa, osoitteessa Rüütli 51 A. 

Hyvää matkaa!

 

 

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse