Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
Parasta
 • Viiking Saaga vesi- ja saunakeskus
 • Kylpylähoitoja

Viiking Spa Hotel kylpyläloma

3
Parasta
 • Viiking Saaga vesi- ja saunakeskus
 • Kylpylähoitoja

Nähdäksesi matkan kokonaishinnan, valitse alta lähtöpäivä, matkan kesto (montako yötä) sekä matkustajien määrä. Matkapaketin kokonaishintaan sisältyy meno-paluu laivamatkat sekä majoitus kaikille matkustajille. 

Mikäli haluat bussikuljetukset Tallinnan satamasta hotellille ja takaisin, varaa laivavuoroiksi menomatkalla: 7:30-9:30 tai 10:30-12:30 ja paluumatkalla: 13:30-15:30 tai 16:30-18:30 ja 19:30-21:30. 

Hotellikuljetuksemme Tallinnasta Pärnuun lähtee noin klo 13.00. Paluukuljetus Pärnusta lähtee n. klo 9.15-9.45 ja Tallinnaan satamaan saavutaan noin klo 12.00. Hotellikuljetuksen hinta menopaluulta on 20 €/hlö/Pärnu.

.

 

Takaisin

Huoneet & hinnat

 • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Kylpylälomalle

Viiking Spa -hoitopaketti 

Sairaanhoitajan vastaanotto ja 2 kylpylähoitoa päivässä (ei tulo eikä lähtöpäivänä)

1) Yksi hoito seuraavista vaihtoehdoista: 
Yrttikylpy 20 min, laskimohoito geelillä (jalat), persikka-parafiinikäsineet käsille 20 min, teepuu-parafiinisukat jaloille 20 min, kylmäparafiinikääre jaloille tai käsille 20 min, virkistävä minttukylpyhoito (kylpysuolalla), hemmotteleva ruusukylpyhoito (kylpysuolalla), porekylpy merisuolalla 20 min, jalkakylpy merisuolalla 15 min, hierontatuoli 15 min, suolahoito 30 min, turvehoito 20 min, paikallinen kylmähoito 10-15 min, vesihieronta 15 min, verensokerin tai kolestrolin tutkimus, vesivoimistelu 30 min, lääkintävoimistelu 30 min, inhalaatiohoito 10 min, rentoutushoito 30 min.

2) hieronta 20 min: 3 yön pakettiin sisältyy 2 x 20 min hieronta ja 4 yön pakettiin 3 x 20 min hieronta

Viron kansallisina pyhäpäivinä rajoitettu hoitovalikoima.

 

Viiking Spa -hoitopaketti 7 yön matkoilla

 

Kylpylähoidot: *vesihieronta 15 min, yrttikylpy 20 min, osokeriitti-parafiinihoito 15 min, paikallinen kylmähoito 10 -15 min, *osahieronta 20 min, hierontatuoli 15 min, *Darsonvalisaatio 10-20 min, *ultraäähihoito, *inhalaatiohoito 10 min, *sähköhieronta, *magneettihoito, jalkojen laskimohoito geelillä, *rentoutushoito 30 min, *lääkintävoimistelu ryhmässä 30 min, *yksilöllinen lääkintävoimistelu 30 min, *vesivoimestelu ryhmässä 30 min (ma-pe), porekylpy merisuolalla 20 min tai *jalkakylpy merisuolalla 15 min. 

Lääkärintarkastus tulopäivällä tai seuraavalla päivällä ja lääkärin määräämät kolme kylpylähoitoa arkisin ja kaksi hoitoa lauantaina ja sunnuntaina seuraavasta valikoimasta. Viron kansallisina juhlapyhinä kuuluu kaksi hoitoa päivässä; tähdellä * merkittyjä hoitoja ei ole juhlapyhinä saatavilla. 

 

Hotellitiedot

 • Aikuiseen makuun
 • Kylpyläpalvelut
 • Ravintola
 • Kauneushoitola
 • Uima-allas
 • WiFi

Tämä suuri ja suosittu kylpylähotelli sijaitsee kätevästi Pärnun huvipursisataman ja keskustan välissä! Loistava lomanviettopaikka myös sinulle, joka haluat kylpylässä rentoutumisen lisäksi tutustua Pärnun kaupunkiin. Vaikka Pärnu onkin tunnettu kylpyläkaupunki, on kaupungissa paljon muutakin nähtävää. Lähde kävelylle upealle hiekkarannalle, ja illallista tunnelmallisissa ravintoloissa! 

Hoitovalikoimassa on tarjolla erilaisia kuntoutus- ja rentoutushoitoja, kylpylä- ja hyvinvointipaketteja sekä terveystutkimuksia. Hotellissa on vesi- ja saunakeskus Viiking Saaga, joka omaleimaisella sisustussuunnittelulla on luoto rentoutumista varten. Saunat ovat piilossa onkaloissa ja luolissa ja allasosaston toisessa kerroksessa ovat kattopuutarha ja iglusauna.  Iso uima-allas erilaisilla rentouttavilla vesihierontapisteillä, vastavirtajoki, lastenallas, suolasauna, Aromi-höyrysauna, suomalainen sauna, japanilainen allas, poreallas, allasbaari, kattotasanteella viikinkien kota-sauna. 

Stella Kauneushoitola sijaitsee Viiking Spaa Hotelli D-rakenussa. Stellasta voit varata aikoja kampaamopalveluihin, kosmetologille tai manikyyriin tai pedikyyriin. Spa-hoitolasta on saatavilla erilaisia vesihoitoja ja kylpyjä, lämpö-ja kylpyhoitoja, käsi-ja jalkahoitoja, sähköhoitoja, hierontoja ja varatalohoitoja. 

Huom! Viiking Saaga vesi- ja saunakeskuksen huoltopäivät 2.5.2019, 8.8.2019, 7.11.2019, jolloin Viiking Saaga ei ole käytössä. 

Etäisyys keskustaan 1,3 km
Etäisyys rannalle 1,4 km
Huoneita 154
Ilmastointi Kyllä
Kuntokeskus/Kuntosali Kyllä
Rakennusvuosi 1993
Ravintola Kyllä
Remontoitu 2012
Sauna Kyllä
Sisäuima-allas Kyllä
TV huoneessa / huoneistossa Kyllä
WiFi Kyllä

Matkan hintaan sisältyy

 • laivamatkat Star-luokassa Helsinki - Tallinna - Helsinki 
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
 • puolihoito (aamiainen ja illallinen)
 • kylpylähoitoja (ei tulo- eikä lähtöpäivinä)
 • aamusauna ja aamu-uinti vanhalla saunaosastolla ma-pe klo 6:30-7:30 ja la-su 7:00-10:00
 • Viiking Saaga vesi- ja saunakeskuksesn käyttö ma-pe 12:00-22:0, la-su ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10:00-22:00
 • kuntosalin käyttö aukioloaikoina
 • Matkavekalla on Pärnussa toimisto, jonka suomenkielinen henkilökunta palvelee teitä mielellään.

Lasten kylpylämatkoihin ei sisälly hoitoja. Hoitovalikoiman sisältö ja kylpyläosaston aukioloajat saattavat muuttua kauden aikana.

VIIKING SPA HOTEL

Osoite: Sadama 15, Pärnu 80012
Hotelli: + 372 449 0500
Kauneushoitola Stella: +372 449 0515, ilu@viiking.ee 
Spa-hoitola: +372 449 0510, ravi@viiking.ee

Vastaanotto auki: 24 h
Sisäänkirjautuminen: klo 15.00 alkaen.
Uloskirjautuminen: viimeistään klo 12.00.

Kahden hengen huone, Standard

Standard-luokan huoneet ovat uusittu vuonna 2013. Huoneessa on kaksi erillistä sänkyä, jotka voidaan laittaa vierekkäin. Standard-huoneissa on perusmukavuuksien lisäksi puhelin ja TV. A-talon huoneissa on lisäksi jääkaappi. Huoneissa on parketti- tai muovilattiat. Yhden hengen huoneissa on jaettu kylpyhuone naapurin kanssa. Ei lisävuoteen mahdolisuutta. Huoneista on kaunis näköala Vallikääriin päin tai rauhallisen sisäpihan puolelle. Standard-huoneet sijaitseva A ja B -rakennuksessa.

Wifi huoneessa: Kyllä, maksuton
Minibaari: Ei. Huoneessa viileäkaappi.
Hiustenkuivaaja: Ei
Ilmastointi: Ei

Kahden hengen huone, Superior

Kaikissa Superior-luokan huoneissa on parveke ja ilmastointilaite (kesäkaudella). Huoneessa on kaksi erillistä sänkyä, jotka voidaan laittaa vierekkäin.  Yksi lisävuode on saatavilla aikuiselle tai lapselle. Huoneesta avautuvat näköalat sekä Pärnu Kolledž -opistoon, Ringi-kadulle että sisäpihalle päin. Superior-huoneet sijaitsevat C ja D -rakennuksissa ja A-talon 4.kerroksessa. Superior-huoneissa on myös kylpytakit.

Wifi huoneessa: Kyllä, maksuton
Minibaari: Ei. Huoneessa viileäkaappi.
Hiustenkuivaaja: Kyllä
Ilmastointi: Kyllä (kesäkaudella)

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Tallink Silja ja Pärnu

Matkustajatiedot

Ennen matkaa matkustajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Ajoneuvosta vaaditaan rekisterinumero sekä korkeus- ja pituusmitat.

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

Matkustuasiakirjat

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia. 

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle.

Huom! Matkustaja on lisäksi velvollinen huolehtimaan siitä, että hänellä on mukana matkustuskohteen viranomaismääräysten edellyttämät matkustusasiakirjat. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Viroon matkustettaessa

• Suomen kansalaiset: Passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Muut EU-kansalaiset: Passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti.
• Muiden maiden kansalaiset: Passi sekä tarvittaessa viisumi
• HUOM. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjana. Käytössä tulee olla sen maan henkilökortti, jonka kansalainen matkustaja on. Viisumisäännökset tulee tarkastaa erikseen valtiokohtaisesti.

Matkaliput, laivaannousukortit & lähtöselvitys

Laivaannousukortit sekä meno- että paluumatkalle saa osanottajatodistusta vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Länsisatamassa uudessa terminaalissa (T2) sisääntulokerroksessa vasemmalla puolella heti Tallinkin lähtöselvitystiskin jälkeen. Lähtöselvitys alkaa 1,5 tuntia ennen laivan lähtöä. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti. Se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. 

Laivaannousu

Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden tulee olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Viimeinen lähtöselvitysaika on 30 minuuttia ennen lähtöaikaa. Suosittelemme kuitenkin ilman ajoneuvoa matkustaviakin ilmoittautumaan lähtöselvityksessä tuntia ennen. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Kun lähtöselvitys on päättynyt, laivaan ei enää pääse.  Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä. 

Laivaannousu Starille ja Superstarille/Megastarille Helsingissä alkaa noin 40 minuuttia ennen lähtöä ja Tallinnassa noin 45 minuuttia ennen lähtöä. 

Terminaalit Helsingissä: Länsiterminaali T2 (uusi terminaali), Tyynenmerenkatu 14, 00220, Helsinki (Star & Megastar)  

Terminaali Tallinnassa: Tallinnan D-terminaali, Lootsi 13, 10151 Tallinn 

Hotellikuljetukset Pärnuun

Matkavekan tilausajobussikuljetuksen varanneille asiakkaille: Helsinki-Tallinna -laivamatkan jälkeen Matkavekan bussi odottaa D-terminaalin edessä olevalla parkkipaikalla. Kuljetus Pärnuun lähtee noin klo 13:00. Bussi on varustettu Matkavekan kyltillä. Sama bussi voi viedä asiakkaita eri hotelleihin Pärnussa. Bussimatka Tallinnasta Pärnuun kestää noin kaksi tuntia ja ajomatka on noin 130 kilometriä. 

Paluupäivänä Matkavekka kyltein varustettu bussi hakee hotellin edustalta noin klo 10:00. Sama bussi hakee asiakkaita eri hotelleista. Bussimatka Pärnusta Tallinnaan kestää noin kaksi tuntia ja ajomatka on noin 130 kilometriä. 

Hotellikuljetukset saatavilla vain seuraaviin laivavuoroihin
Helsinki - Tallinna 7:30 - 9:30
Helsinki - Tallinna 10:30 - 13:30
Tallinna - Helsinki 13:30 - 15:30
Tallinna - Helsinki 16:30 - 18:30

Bussikuljetuksen hinta: 20 euroa/hlö/meno-paluu. Varaa kuljetus matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 3 arkipäivää ennen lähtöä!

Omalla autolla Pärnuun 

Henkilöautolle  (maks. 1,9 m korkea ja maks. 5,0 m pitkä) on varattava paikka matkavarauksen yhteydessä. Ilmoita auton rekisterinumero ja maatunnus varauksen yhteydessä. Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä. 

Kotimaan liityntäkuljetukset kätevästi Matkahuollon kautta - parhaat yhteydet, paljon edullisia bussilippuja ja kattava pysäkkiverkosto! 

Matkahuollon verkkokaupan kautta voit ostaa kotimaan liityntäkuljetukset usealta paikkakunnalta suoraan satamaan. Syötä hakukenttiin mistä olet matkalla ja mihin olet matkalla (Länsiterminaali) niin saat näkyville satamayhteydet. Varaa ja maksa bussiliput suoraan Matkahuollon nettisivuilta:  https://liput.matkahuolto.fi/

Matkavekan päivystyspuhelin

Matkustaja voi apua tarvitessaan ottaa yhteyttä päivystysnumeroon  +372 55 676494, jos matkustaja matkan aikana sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai esimerkiksi rikoksen uhriksi. Matkavekan palvelutoimisto on Pärnussa, osoitteessa Rüütli 51 A. 

Hyvää matkaa!

 

 

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse