Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt

Tekemistä Pärnussa

Lottemaa

Baltian suurin teemapuisto Lottemaa on kaunis rantamesässä sijaitseva Keksijäkylä, joka on tuttu Lotta-elokuvista, musikaaleista ja kirjoista. Täällä tapaat Lotan, Brunon, Albertin ja muut Keksijäkylän asukkaat ja voit leikkiä ja oivaltaa heidän kanssaan. Teemapuisto sijaitsee kuuden kilometrin etäisyydellä Pärnusta. Tekemistä riittää koko perheelle! 

Osoite: Pärnumaa, Reiu küla, Tahkuranna Vald 

Katso lisätiedot & hinnat & aukioloajat >> TÄSTÄ

Seikkailupuisto

Valgerannan seikkailupuisto sijaitsee noin 10 km päässä Pärnusta. Meren rannalle rakennetussa puistossa on  yhteensä 6 seikkailurataa. 115-140 cm pitkät lapset voivat läpäistä 3 ensimmäistä seikkailurataa. Yli 140-cm lapset sekä aikuiset ovat tervetulleita kaikille radoille.

Jokainen rata nousee korkeuksiin ja sisältää erinäisin vaikeusastein varustettuja esteitä. Seikkailuradat loppuvat huikeisiin vaijeriliukuihin. Kaikkien ratojen suorittamiseen kuluu aikaa n. 3 tuntia. 

Puistossa on lisäksi kaksi pikkulapsille tarkoitettua rataa. Lasten seikkailurata tarjoaa jännitystä naperoille joiden pituus ei vielä ylitä 115 cm. Radat ovat sopivia 2-7 –vuotiaille ja heitä odottavat matalat riippusillat, keinut sekä vaijeriliu’ut. Aikuinen voi olla mukana ja avustaa lasta radan varrella. 

Osoite: Valgeranna, Audru vald,88301 Pärnumaa

Tarkista seikkailupuiston aukiolojat ja hinnat >> TÄSTÄ 

White Beach Golf

Pärnunlahden rantojen välittömässä läheisyydessä, Audrujoen suistossa sijaitsee Viron toiseksi vanhin 18-reikäinen golfkenttä. Kentän on suunnitellut Kosti Kuronen. White Beachin kenttään kuuluu paljon vettä, sillä vieressä virtaa joki ja useat lammet tuovat oman vaikeutensa peliin. Kenttä sijaitsee yhdeksän kilometrin päässä Pärnun keskustasta, lähellä loma- ja kokouskeskus Villa Andropoffia.

18 reikää, par 72, 6310 metriä, tasoitusrajat: Green Card

Lisätietoa ja greenfee hinnat: White Beach Golf 

Bay Golf Links

Bay Golf Linksin korkeatasoinen kenttä valmistui 4.9.2015 n. 8 km päähän Pärnun keskustasta Tahkurannan alueelle. Tämän upean merenrantakentän on suunnitellut Lassi Pekka Tilander. Klubitalossa sinua palvelevat ravintola ja Pro Shop. 

Ainutlaatuinen luonto, paikoitellen rantaan asti ulottuva mäntymetsä sekä viilentävä merituuli antavat tälle links kentälle sen tärkeimmän ominaispiirteen. Täällä golfaajan taidot joutuvat todelliseen testiin. Kentän on suunnitellut golfkenttäarkkitehti Lassi Pekka Tilander ja kentän päämuotoilijana toimi Mick McShane, jonka tunnetuimpia töitä ovat St. Andrews Links’ Castle Course ja Kingsbarns Golf Links. Baltian alueen ensimmäiseltä todelliselta links kentältä löytyvät lajityypille ominaiset laajat väylä- ja "waste" bunkkerialueet sekä voimakkaasti muotoillut viheriöt. 

18 reikää, par on 72, 4500–6200 metriä, tasoitusrajat: Green Card
Lisätietoa ja greenfee-hinnat: www.parnubay.com

Hiekkarannat

Pärnun pitkä ja hienohiekkainen ranta on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, etenkin kesäisin! 

Pärnun keskustasta pienen kävelymatkan päässä sijaitsee Pärnun hiekkaranta. Pärnun matala ja nopeasti lämpenevä hiekkaranta on erittäin sopiva lapsiperheille. Pärnun rannassa on paljon mukavaa puuhaa uimisen lisäksi. Rannan tuntumassa on lasten leikkipaikka, minigolfrata, polkuautojen ja polkupyörien vuokrauspaikkoja. Mukava on myös kävellä pitkin Pärnun rantakatua aina aallonmurtajille asti.

Jaa tämä sivu sähköpostitse