Matkavekka ja Lomamatkat ovat nyt yhdessä Matkavekka! Lue lisää >>  
 • Tallinna

Virkisty minilomalla

Kaupunkiloma Tallinnassa piristää aina! 

Helppo ja edullinen tapa päästä irti arjesta on varata yhden tai useamman yön hotellipaketti Tallinnassa. Voit valita mieleisesi hotellin viehättävästä vanhastakaupungista tai modernimman vaihtoehdon keskustasta. Tallinkin nopeat laivat vievät sinut sujuvasti perille, ja olet lomalla heti, kun touvit irtoavat laiturista. Kätevä matkapaketti sisältää sekä laivamatkat että hotellin, ja voit varata molemmat samalla kertaa.

Matkapakettimme sisältävät:

 • Laivamatkat Star-luokassa Helsinki - Tallinna - Helsinki Tallink Shuttlella
 • Majoitus valitussa hotellissa
 • Aamiainen hotellissa

Haluatko matkustaa uudella Tallink Megastarilla? Tallink Megastar aloittaa liikennöinnin 29.1.2017 Helsingistä Tallinnaan klo 10:30 ja palaa takaisin Tallinnasta klo 13:30 vuorolla. 

Valitse lähtöpäivä ja varaa matkasi!

Suodata hakutuloksia

Huomioi nämä matkaa varatessasi


Tallinna

 • 1-7 yötä, lähdöt joka päivä

Pärnu

 • 3 yötä, lähdöt torstaisin
 • 4 yötä lähdöt sunnuntaisin
 • 7 yötä, lähdöt torstaisin ja sunnuntaisin  
 • 2-7 yötä. lähdöt päivittäin 4.6.- 5.8.2017

Kuressaare - Saarenmaa

 • 3 yötä, lähdöt torstaisin
 • 4 yötä, lähdöt sunnuntaisin
 • 7 yötä, lähdöt torstaisin ja sunnuntaisin

Hotellikuljetukset Tallinna - Pärnu/Kuressaare -Tallinna varattavissa seuraaviin laivavuoroihin:

 • Helsinki - Tallinna 7:30 - 9:30
 • Helsinki - Tallinna 10:30 - 12:30
 • Tallinna - Helsinki 13:30 - 15:30
 • Tallinna - Helsinki 16:30 - 18:30

Autopaikkoja varattavissa kaikkiin laivavuoroihin

Varaa kylpylä- ja hemmottelupaketit matkavarauksen yhteydessä

 

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Kuvagalleria

Pääkaupunki: Tallinna Valuutta: euro Aikaero: UTC+2 Kielet: viro Asukasmäärä: 1,3 miljoonaa
Keskilämpötila
-5,5° tammikuu
-5,7° helmikuu
-2,2° maaliskuu
3,4° huhtikuu
9,7° toukokuu
14,5° kesäkuu
16,3° heinäkuu
15,3° elokuu
10,8° syyskuu
6,3° lokakuu
1,2° marraskuu
-2,9° joulukuu

Kartta

Näe ja koe Tallinnassa

Tallinnan vanhakaupunki
Tallinna on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Sen ainutlaatuinen vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon.

Merimuseo
Tallinnan lentosatamassa (Lennusadam) oleva merimuseo on yksi Tallinnan uusimmista museoista. Vanhoihin lentokonehangaareihin avattu museo tarjoaa mielenkiintoista nähtävää koko perheelle.

KUMU -taidemuseo
Baltian suurin taidemuseo sijaitsee Kadriorgin kauniissa puistossa. Taidemuseon rakennuksen on suunnitellut suomalainen arkkitehti Pekka Vapaavuori.

Ostoksille
Tallinnan ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset. Kaupungista löytyy kaikkea aina pienistä liikkeistä isoihin ostoskeskuksiin. Kannattaa muistaa myös vanhankaupungin viehättävät putiikit.

Rocca Al Mare
Rocca Al Maren ulkoilmamuseoon on koottu eri aikakausilta ja alueilta peräisin olevia virolaisia vanhoja maalaistaloja sekä mm. kirkko, koulu, kievari ja sepän paja. Alueella on myös Tallinnan eläintarha ja suuri Rocca Al Maren kauppakeskus.

Hyvä tietää

Matkustajatiedot

Ennen matkaa matkustajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Ajoneuvosta vaaditaan rekisterinumero sekä korkeus- ja pituusmitat.

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

Matkustuasiakirjat

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia. 

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle.

Huom! Matkustaja on lisäksi velvollinen huolehtimaan siitä, että hänellä on mukana matkustuskohteen viranomaismääräysten edellyttämät matkustusasiakirjat. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Viroon matkustettaessa

• Suomen kansalaiset: Passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Muut EU-kansalaiset: Passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti.
• Muiden maiden kansalaiset: Passi sekä tarvittaessa viisumi
• HUOM. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjana. Käytössä tulee olla sen maan henkilökortti, jonka kansalainen matkustaja on. Viisumisäännökset tulee tarkastaa erikseen valtiokohtaisesti.

Matkaliput, laivaannousukortit & lähtöselvitys

Laivaannousukortit sekä meno- että paluumatkalle saa osanottajatodistusta vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Länsisatamassa terminaalin (vanhassa terminaalissa (T1) 26.2. asti ja uudessa terminaalissa (T2) 27.2. alkaen) sisääntulokerroksessa. Lähtöselvitys alkaa 1,5 tuntia ennen laivan lähtöä. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti. Se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. 

Terminaai 1 lähtöselvitys: Matkavekan lähtöselvitystiski sijaitsee terminaalin sisääntulokerroksessa rullaportaiden takana. 

Terminaali 2 lähtöselvitys: Matkavekan / matkanjärjestäjien lähtöselvitystiski sijaitsee terminaalin sisääntulokerroksessa vasemmalla puolella heti Tallinkin lähtöselvitystiskin jälkeen.

Laivaannousu

Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden tulee olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Viimeinen lähtöselvitysaika on 30 minuuttia ennen lähtöaikaa. Suosittelemme kuitenkin ilman ajoneuvoa matkustaviakin ilmoittautumaan lähtöselvityksessä tuntia ennen. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Kun lähtöselvitys on päättynyt, laivaan ei enää pääse.  Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä

Laivaannousu Starille ja Superstarille/Megastarille Helsingissä alkaa noin 40 minuuttia ennen lähtöä ja Tallinnassa noin 45 minuuttia ennen lähtöä. 

Terminaalit Helsingissä

 

Länsiterminaal 1 (vanha terminaali) , Tyynenmerenkatu 8, 00220, Helsinki (Europa)

Länsiterminaali 2 (uusi terminaali), Tyynenmerenkatu 14, 00220, Helsinki (Star & Megastar)                                                                                                                       

Maanantaista 27.2.2017 alkaen molempien Tallinkin pikalaivojen eli Megastarin ja Starin matkustajat alkavat käyttää Helsingin Länsisatamassa uutta terminaalia, Länsiterminaali 2:ta (T2). Samalla kävelymatka terminaalin ja laivan välillä lyhenee merkittävästi.

Sunnuntaihin 26.2.2017 asti Megastarin jalkamatkustajat siirtyvät laivaan ja sieltä ulos vanhan Länsiterminaalin kautta. Lähtöselvitys ja portit suljetaan 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Välimatka terminaalista laivaan on  noin 800 metriä. Star jatkaa liikennöintiä 26.2. asti nykyiseen laituripaikkaansa eli vanhaan Länsiterminaaliin.

Terminaali Tallinnassa

Tallinnan D-terminaali, Lootsi 13, 10151 Tallinn

Tallinnassa

Kaikilla Tallinnan matkoilla on omatoiminen siirtyminen satamasta hotelliin ja takaisin. Hotellihuoneet saa käyttöön tulopäivänä yleensä klo 15.00 mennessä ja ne luovutetaan lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Hotelleissa on matkatavarasäilytys. Hotelliin kirjaudutaan passilla/kuvallisella henkilökortilla. 

Matkavekan päivystyspuhelin

Matkanjärjestäjällä ei ole Tallinnan matkakohteessa kohdehenkilökuntaa, joten matkustaja voi apua tarvitessaan ottaa yhteyttä päivystysnumeroon  +358 (0)40 823 4454, jos matkustaja matkan aikana sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai esimerkiksi rikoksen uhriksi.